• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart 2020 tüp bebeğe başlıyacak anne adayları 💙🥰

Kızlar benim maceram kimyasal gebelikle sonuçlandı. Cok üzgünüm, neden oldu diye sorgulayıp duruyorum. acaba yanlış bir hareket mi yaptım stres mi yaptım diye düşünüp duruyorum. Nasıl sarilacak bu yaralar 😪

Kızlar benim maceram kimyasal gebelikle sonuçlandı. Cok üzgünüm, neden oldu diye sorgulayıp duruyorum. acaba yanlış bir hareket mi yaptım stres mi yaptım diye düşünüp duruyorum. Nasıl sarilacak bu yaralar 😪
Kuzum neden hayırdır sayında iyidi 🥺 geçmiş olsun kimyasal ile ilgili hiç bir fikrim ypk sadece çok üzüldüm senin adına bunu belirtmek istedim

cok uzuldum gecmis olsun senlik bisey degil kuzum uzulme kimyasal olan ikinciye hamile kaliyo diyolar anliyorum seni zor Allah sabir versin 😔

Her şeyde bir hayır vardır. inşallah tutunmuştur size. benimde amh düşük erken menepoza girebilirim Allah yardımcımız olsun. 3 embryom 4. günde donduruldu. Sizinde dondurulmuşunuz var mı?
İnşallah inşallah 😊 benim de amh düşük çikolata kistinden dolayı, yumurta çok az toplandı bir tane dondurulmuşum vardı o transfer edildi. Siz de transfer olana kadar güzelce beslenip hazırlanırsınız dediğiniz gibi her şeyde vardır bir hayır.

Merhaba kizlar,
Ben pazartesi transfer oldun, ve bugun cuma tuvalete gidince pembe leke geliyor. Acaba tutmadimi? Deneyen varmi ve yinede hamile kalan?

Merhaba kizlar,
Ben pazartesi transfer oldun, ve bugun cuma tuvalete gidince pembe leke geliyor. Acaba tutmadimi? Deneyen varmi ve yinede hamile kalan?
Hiç bir keşilde tecrübem yok canım ama yerleşme kanaması derler genelde ama inşallah öyledir yanlışda yönlendirmel istemem

Benim iki transferimde aynı oldu canım rabbim sabrını versin inşallah

Canım benimmm hayırlı olsun bir hamilemiz daha var 🧿🧿 sağlıkla gelsin bebişin
cok uzuldum gecmis olsun senlik bisey degil kuzum uzulme kimyasal olan ikinciye hamile kaliyo diyolar anliyorum seni zor Allah sabir versin 😔
Kuzum neden hayırdır sayında iyidi 🥺 geçmiş olsun kimyasal ile ilgili hiç bir fikrim ypk sadece çok üzüldüm senin adına bunu belirtmek istedim
Desteğiniz için sağolun. Henüz zamanı değilmiş demekki diyorum, bir gun Allah nasip eder inşallah..
Hepimize hayırlı zamanda gelsin inşallah bebekler

İnşallah inşallah 😊 benim de amh düşük çikolata kistinden dolayı, yumurta çok az toplandı bir tane dondurulmuşum vardı o transfer edildi. Siz de transfer olana kadar güzelce beslenip hazırlanırsınız dediğiniz gibi her şeyde vardır bir hayır.
Canim hayırlı olsun bende de cikolata kisti var yumurta toplandı donduruldu histereskopide yapıldı polip vardı sizin kaçıncı gün embriyosu

Back