- 21 Mart 2018
- 3.728
- 13.874
- 208
Canım benimmm hayırlı olsun bir hamilemiz daha var sağlıkla gelsin bebişinKızlar 105 çıktı sonucum hamileyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benimmm hayırlı olsun bir hamilemiz daha var sağlıkla gelsin bebişinKızlar 105 çıktı sonucum hamileyim
Kuzum neden hayırdır sayında iyidi geçmiş olsun kimyasal ile ilgili hiç bir fikrim ypk sadece çok üzüldüm senin adına bunu belirtmek istedimKızlar benim maceram kimyasal gebelikle sonuçlandı. Cok üzgünüm, neden oldu diye sorgulayıp duruyorum. acaba yanlış bir hareket mi yaptım stres mi yaptım diye düşünüp duruyorum. Nasıl sarilacak bu yaralar
gozunaydın cnm Allah kucaginada almayi nasip etsin insallahKızlar 105 çıktı sonucum hamileyim
cok uzuldum gecmis olsun senlik bisey degil kuzum uzulme kimyasal olan ikinciye hamile kaliyo diyolar anliyorum seni zor Allah sabir versinKızlar benim maceram kimyasal gebelikle sonuçlandı. Cok üzgünüm, neden oldu diye sorgulayıp duruyorum. acaba yanlış bir hareket mi yaptım stres mi yaptım diye düşünüp duruyorum. Nasıl sarilacak bu yaralar
İnşallah inşallah benim de amh düşük çikolata kistinden dolayı, yumurta çok az toplandı bir tane dondurulmuşum vardı o transfer edildi. Siz de transfer olana kadar güzelce beslenip hazırlanırsınız dediğiniz gibi her şeyde vardır bir hayır.Her şeyde bir hayır vardır. inşallah tutunmuştur size. benimde amh düşük erken menepoza girebilirim Allah yardımcımız olsun. 3 embryom 4. günde donduruldu. Sizinde dondurulmuşunuz var mı?
Maşallah hayırlı olsunKızlar 105 çıktı sonucum hamileyim
Hiç bir keşilde tecrübem yok canım ama yerleşme kanaması derler genelde ama inşallah öyledir yanlışda yönlendirmel istememMerhaba kizlar,
Ben pazartesi transfer oldun, ve bugun cuma tuvalete gidince pembe leke geliyor. Acaba tutmadimi? Deneyen varmi ve yinede hamile kalan?
Ej insAllah oyledir canim, yerlesme kanamsi nekadar oluyor?Hiç bir keşilde tecrübem yok canım ama yerleşme kanaması derler genelde ama inşallah öyledir yanlışda yönlendirmel istemem
Benim iki transferimde aynı oldu canım rabbim sabrını versin inşallahKızlar benim maceram kimyasal gebelikle sonuçlandı. Cok üzgünüm, neden oldu diye sorgulayıp duruyorum. acaba yanlış bir hareket mi yaptım stres mi yaptım diye düşünüp duruyorum. Nasıl sarilacak bu yaralar
Canım benimmm hayırlı olsun bir hamilemiz daha var sağlıkla gelsin bebişin
cok uzuldum gecmis olsun senlik bisey degil kuzum uzulme kimyasal olan ikinciye hamile kaliyo diyolar anliyorum seni zor Allah sabir versin
Desteğiniz için sağolun. Henüz zamanı değilmiş demekki diyorum, bir gun Allah nasip eder inşallah..Kuzum neden hayırdır sayında iyidi geçmiş olsun kimyasal ile ilgili hiç bir fikrim ypk sadece çok üzüldüm senin adına bunu belirtmek istedim
Canim hayırlı olsun bende de cikolata kisti var yumurta toplandı donduruldu histereskopide yapıldı polip vardı sizin kaçıncı gün embriyosuİnşallah inşallah benim de amh düşük çikolata kistinden dolayı, yumurta çok az toplandı bir tane dondurulmuşum vardı o transfer edildi. Siz de transfer olana kadar güzelce beslenip hazırlanırsınız dediğiniz gibi her şeyde vardır bir hayır.
aynn cnm zamani gelmemis insallah tez zamanda yavrunu kucaginiza alirsinizDesteğiniz için sağolun. Henüz zamanı değilmiş demekki diyorum, bir gun Allah nasip eder inşallah..
Hepimize hayırlı zamanda gelsin inşallah bebekler
Teşekkür ederim bir tane 5. Gün embriyosu. Sizin ilk denemeniz mi olacak ?Canim hayırlı olsun bende de cikolata kisti var yumurta toplandı donduruldu histereskopide yapıldı polip vardı sizin kaçıncı gün embriyosu
Evt canim ilk denemem sizin de miTeşekkür ederim bir tane 5. Gün embriyosu. Sizin ilk denemeniz mi olacak ?
Bunuda inan bilmiyorum hiç hamile kalmadım ve hiç transfer olmadım tecrübem yokEj insAllah oyledir canim, yerlesme kanamsi nekadar oluyor?
Bunuda inan bilmiyorum hiç hamile kalmadım ve hiç transfer olmadım tecrübem yok
hayır maalesef benim 5. DenememEvt canim ilk denemem sizin de mi
Benim önceki pozitifimde çok az kahverengi lekelenmelerim olmuştu 7 ve 8. GünlerdeBunuda inan bilmiyorum hiç hamile kalmadım ve hiç transfer olmadım tecrübem yok
amin inşallahCanım benimmm hayırlı olsun bir hamilemiz daha var sağlıkla gelsin bebişin