- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 148
- 34
Ben agustos gibi tedavşye başlamak istiyorum canımBi bitsefe insanlar normal hayata dönse sen ne için sordun kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben agustos gibi tedavşye başlamak istiyorum canımBi bitsefe insanlar normal hayata dönse sen ne için sordun kuzum
Rabbim gönlüne göre versin canımarkadaşlar yarın kan vermeye gideceğim çok heyecanlıyım:) duygularım karma karışık o kadar çok negatif sonuç gördüm ki bir tarafım yine öyle olursa diyor, diğer tarafım hep umutlu.
Amin inşallah canımRabbim gönlüne göre versin canım
Ahh bi bitse allahın izniyle canım ama sende vucüt olarak dinlenirsin biraz iyi olur o kadar ilaç kullandın .. dinlenirsin bi kaç ay Rabbim yardımcımolsun tekrar başlamak için güç versin allahım .. sanada bizlerede inşallah ilk seferde senin gibi mutlu oluruz bizde anne oluruz rabbim sanada tekrar yaştsın inşallah o duyguyuBen agustos gibi tedavşye başlamak istiyorum canım
Amin kuzum inşallah 5 ay dinlemiş olurum inşallah geçer rabbim ilk denemede size de nasip etsin canımAhh bi bitse allahın izniyle canım ama sende vucüt olarak dinlenirsin biraz iyi olur o kadar ilaç kullandın .. dinlenirsin bi kaç ay ♥ Rabbim yardımcımolsun tekrar başlamak için güç versin allahım .. sanada bizlerede inşallah ilk seferde senin gibi mutlu oluruz bizde anne oluruz rabbim sanada tekrar yaştsın inşallah o duyguyu
Regl oldunuzmu acaba ? ben hala olmadımda normal değil galiba ?
Bende olmadım ama bugün yarın olucam herlade belli etmeye başladı regl agrim varRegl oldunuzmu acaba ? ben hala olmadımda normal değil galiba ?
Benimde 2 gn önce agrım vardı olucam sandım sonra geçti belkide normal adet tarihinde olucazBende olmadım ama bugün yarın olucam herlade belli etmeye başladı regl agrim var
Teşekkür ederim cevap için. Evet hasta kabul etmiyorlar maalesef biraz beklicez bakalım. Umarım her şey kısa sürede yoluna girerCanım çokca araştır doktorun önemli bi faktör olacak sana destek açısından gerisi rabbime kalmış birşey ama bildiğim kadarıyla internette araştırdığıma antalyada çok iyi bi iki tüp bebek hastanesi var . Türkiyenin en iyi 10 tüp bebek hastanesi yaz arattır .. ama şu sıra covid19 denilen illet varken biraz bekle bence zaten bi çok yer hasta kabul etmiyor
Zaten benim normal adet tarihine 2 gun var kuzu bende öyle olucam herladeBenimde 2 gn önce agrım vardı olucam sandım sonra geçti belkide normal adet tarihinde olucaz
:) tamam ozaman demekki daha zamanım var benimZaten benim normal adet tarihine 2 gun var kuzu bende öyle olucam herlade
İnşallah bu sefer yüzün güler arkadaşım. Rabbim o duyguyu tatmayı nasip etsin sağlıkla kucağınada alırsın inşallahMerhaba arkadaşlar 31 martta transferim gerçekleşti bu beşinci denemem lütfen dualarınızda bana da yer verin.
Allah razı olsun hepimize nasip etsin inşallahİnşallah bu sefer yüzün güler arkadaşım. Rabbim o duyguyu tatmayı nasip etsin sağlıkla kucağınada alırsın inşallah
Nerde yaşıyorsunuz ? 23 marta yumurtalarım toplandı. ama transferim iptal olduAllah razı olsun hepimize nasip etsin inşallah
Her şeyde bir hayır vardır. inşallah tutunmuştur size. benimde amh düşük erken menepoza girebilirim Allah yardımcımız olsun. 3 embryom 4. günde donduruldu. Sizinde dondurulmuşunuz var mı?Ben Malatya Doğu Fertilde tedavi gördüm. Geçici menopoza girdim ilaçla, histereskopi ile çizik atıldı doktorum ertelemeyelim dedi bu yüzden
negüzel gözünüz aydın Rabbim sağlıkla kucağınızıda almayı nasip etsin lütfen bizlerede dua edin.Kızlar 105 çıktı sonucum hamileyim
Çok sağolun, Allah isteyen herkesin kucağını boş bırakmasınnegüzel gözünüz aydın Rabbim sağlıkla kucağınızıda almayı nasip etsin lütfen bizlerede dua edin.