• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart 2020 tüp bebeğe başlıyacak anne adayları 💙🥰

Ben agustos gibi tedavşye başlamak istiyorum canım
Ahh bi bitse allahın izniyle canım ama sende vucüt olarak dinlenirsin biraz iyi olur o kadar ilaç kullandın .. dinlenirsin bi kaç ay 😘 ♥️ Rabbim yardımcımolsun tekrar başlamak için güç versin allahım .. sanada bizlerede inşallah ilk seferde senin gibi mutlu oluruz bizde anne oluruz 💙 rabbim sanada tekrar yaştsın inşallah o duyguyu

Ahh bi bitse allahın izniyle canım ama sende vucüt olarak dinlenirsin biraz iyi olur o kadar ilaç kullandın .. dinlenirsin bi kaç ay 😘 ♥ Rabbim yardımcımolsun tekrar başlamak için güç versin allahım .. sanada bizlerede inşallah ilk seferde senin gibi mutlu oluruz bizde anne oluruz 💙 rabbim sanada tekrar yaştsın inşallah o duyguyu
Amin kuzum inşallah 5 ay dinlemiş olurum inşallah geçer rabbim ilk denemede size de nasip etsin canım

Canım çokca araştır doktorun önemli bi faktör olacak sana destek açısından gerisi rabbime kalmış birşey ama bildiğim kadarıyla internette araştırdığıma antalyada çok iyi bi iki tüp bebek hastanesi var . Türkiyenin en iyi 10 tüp bebek hastanesi yaz arattır .. ama şu sıra covid19 denilen illet varken biraz bekle bence zaten bi çok yer hasta kabul etmiyor
Teşekkür ederim cevap için. Evet hasta kabul etmiyorlar maalesef biraz beklicez bakalım. Umarım her şey kısa sürede yoluna girer 🙏

Merhaba arkadaşlar 31 martta transferim gerçekleşti bu beşinci denemem lütfen dualarınızda bana da yer verin.

Ben Malatya Doğu Fertilde tedavi gördüm. Geçici menopoza girdim ilaçla, histereskopi ile çizik atıldı doktorum ertelemeyelim dedi bu yüzden

Ben Malatya Doğu Fertilde tedavi gördüm. Geçici menopoza girdim ilaçla, histereskopi ile çizik atıldı doktorum ertelemeyelim dedi bu yüzden
Her şeyde bir hayır vardır. inşallah tutunmuştur size. benimde amh düşük erken menepoza girebilirim Allah yardımcımız olsun. 3 embryom 4. günde donduruldu. Sizinde dondurulmuşunuz var mı?

Back