Saol canim 5.gün dondurcak allah nasip ederse ama beklemesi böyle çok zormuş gerçektenSabr arkadaşım bak bende 53 yumurta toplanıldı 28 tanesi olgundu 1 tanesi kaldı demem o ki allahdan başkası bilemez kuzum sabr inşallah güzel güzel büyücekler annesi.. kaçıncı gün dondurmak istiyor doktorun canım ?
insallah hepsi sagsalim 5 gune giderler cnm Allah kimsenin emegini bosa cikarmasin hayirli evlatlar olsunlaraz önce aradılar 3 adet yumurta gelişme göstermiş yarında takip edeceklermiş sanırım 5. güne kadar beklicekler.
dularınız için çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Aminnnn hepimizinkini inşşallahhhh çok sağoluninsallah hepsi sagsalim 5 gune giderler cnm Allah kimsenin emegini bosa cikarmasin hayirli evlatlar olsunlar❤
Bilmemmi kafayı yedim dün ile bu gün 2 gündür 3 er Saat uyudumSaol canim 5.gün dondurcak allah nasip ederse ama beklemesi böyle çok zormuş gerçekten
Hafi bakalım canım benim sabr’la duayla bekme zamanıaz önce aradılar 3 adet yumurta gelişme göstermiş yarında takip edeceklermiş sanırım 5. güne kadar beklicekler.
dularınız için çok teşekkür ederim Allah razı olsun
inşallah bekleyelim hayırlısıyla biz de anne olalım rabbimHafi bakalım canım benim sabr’la duayla bekme zamanı♥ Rabbim hayırlı sağlık evlat nasip etsin ♥
cnm çok herken yapmisin zaten 7ci gunde yavas yavas kana geciyo kacinci gun embiriyosuydu acabaMerhabalar benim kafamda deli sorular bugun transferimin 7. Gunu dun kan testi yaptirdim sonuc 6.41 sizce hamilemiyimm
Daha 3 gun var bende 3 güne kadar nasıl beklicem bilmiyorum kuzum allah'ımm sabır versin hepimize canım embriyo kalitesi nasıl oluyo peki onu bilmiyorum hiçBilmemmi kafayı yedim dün ile bu gün 2 gündür 3 er Saat uyudumgözüme uyku girmiyordu telefona bombalı timer gibi baktım çalınca elim varmadı bugün çok zordu benim 5ci ve 6 günüm canım ama geçiyor bugün birtanesi kaldı diyinve dünyalar benim oldu annemi aradım hemen kadın bile ağladı hüngür hüngür öyle birşeyki şu yaşadıklarımız resmen seçilmiş anneleriz . Belki böyle olmasa kıymet bilmiyecektik allah korusun . Belki başka sorunları olucaktı doğunca rabbimin bir bildiği vardır
Allah yardımcın olsun canım beklemek zor 5aa olursa en iyi kalite ondan sonra ab yada bc böyle böyle kalite dusuyo bazen en dusuk kalite bile sana evlat oluyo yeterki saglikli olsun cnmDaha 3 gun var bende 3 güne kadar nasıl beklicem bilmiyorum kuzum allah'ımm sabır versin hepimize canım embriyo kalitesi nasıl oluyo peki onu bilmiyorum hiç
Olaya bende fransızım kuzum ama 5/6 iyi deniliyor birde abc si var ama ne tutmaz denilen cc embiriyolar tutmuş okadar çok okudumkiDaha 3 gun var bende 3 güne kadar nasıl beklicem bilmiyorum kuzum allah'ımm sabır versin hepimize canım embriyo kalitesi nasıl oluyo peki onu bilmiyorum hiç
Saol canim hastaneden aradıkları zaman söylüyorlar mi kalitesini bana bisey demediler deAllah yardımcın olsun canım beklemek zor 5aa olursa en iyi kalite ondan sonra ab yada bc böyle böyle kalite dusuyo bazen en dusuk kalite bile sana evlat oluyo yeterki saglikli olsun cnm
rica ederim her hastane soylemiyo benim merkez soylemiyo anca sorarsam soyluyor sizin belki soyler soylemese sor cnmSaol canim hastaneden aradıkları zaman söylüyorlar mi kalitesini bana bisey demediler de
Yarın sorayim canım o zmanrica ederim her hastane soylemiyo benim merkez soylemiyo anca sorarsam soyluyor sizin belki soyler soylemese sor cnm
tmm aklinda ne soru varsa sor derim cnmYarın sorayim canım o zman
Gözün aydın inşaallah sonuna kadar hayırlı haberler alırızBilmemmi kafayı yedim dün ile bu gün 2 gündür 3 er Saat uyudumgözüme uyku girmiyordu telefona bombalı timer gibi baktım çalınca elim varmadı bugün çok zordu benim 5ci ve 6 günüm canım ama geçiyor bugün birtanesi kaldı diyinve dünyalar benim oldu annemi aradım hemen kadın bile ağladı hüngür hüngür öyle birşeyki şu yaşadıklarımız resmen seçilmiş anneleriz . Belki böyle olmasa kıymet bilmiyecektik allah korusun . Belki başka sorunları olucaktı doğunca rabbimin bir bildiği vardır
İnşallah canımGözün aydın inşaallah sonuna kadar hayırlı haberler alırız
Canım 5 embiroyodan sadece bi tanesi iyi gidiyomus diğerlerinin gelişimi yavasmis çok kötüyümOlaya bende fransızım kuzum ama 5/6 iyi deniliyor birde abc si var ama ne tutmaz denilen cc embiriyolar tutmuş okadar çok okudumki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?