Mart 2020 tüp bebeğe başlıyacak anne adayları 💙🥰

Saol canim 5.gün dondurcak allah nasip ederse ama beklemesi böyle çok zormuş gerçekten

az önce aradılar 3 adet yumurta gelişme göstermiş yarında takip edeceklermiş sanırım 5. güne kadar beklicekler.
dularınız için çok teşekkür ederim Allah razı olsun

az önce aradılar 3 adet yumurta gelişme göstermiş yarında takip edeceklermiş sanırım 5. güne kadar beklicekler.
insallah hepsi sagsalim 5 gune giderler cnm Allah kimsenin emegini bosa cikarmasin hayirli evlatlar olsunlar

Saol canim 5.gün dondurcak allah nasip ederse ama beklemesi böyle çok zormuş gerçekten
Bilmemmi kafayı yedim dün ile bu gün 2 gündür 3 er Saat uyudum gözüme uyku girmiyordu telefona bombalı timer gibi baktım çalınca elim varmadı bugün çok zordu benim 5ci ve 6 günüm canım ama geçiyor bugün birtanesi kaldı diyinve dünyalar benim oldu annemi aradım hemen kadın bile ağladı hüngür hüngür öyle birşeyki şu yaşadıklarımız resmen seçilmiş anneleriz . Belki böyle olmasa kıymet bilmiyecektik allah korusun . Belki başka sorunları olucaktı doğunca rabbimin bir bildiği vardır

Hafi bakalım canım benim sabr’la duayla bekme zamanı Rabbim hayırlı sağlık evlat nasip etsin

Merhabalar benim kafamda deli sorular bugun transferimin 7. Gunu dun kan testi yaptirdim sonuc 6.41 sizce hamilemiyimm

Daha 3 gun var bende 3 güne kadar nasıl beklicem bilmiyorum kuzum allah'ımm sabır versin hepimize canım embriyo kalitesi nasıl oluyo peki onu bilmiyorum hiç

Daha 3 gun var bende 3 güne kadar nasıl beklicem bilmiyorum kuzum allah'ımm sabır versin hepimize canım embriyo kalitesi nasıl oluyo peki onu bilmiyorum hiç
Allah yardımcın olsun canım beklemek zor 5aa olursa en iyi kalite ondan sonra ab yada bc böyle böyle kalite dusuyo bazen en dusuk kalite bile sana evlat oluyo yeterki saglikli olsun cnm

Olaya bende fransızım kuzum ama 5/6 iyi deniliyor birde abc si var ama ne tutmaz denilen cc embiriyolar tutmuş okadar çok okudumki

Allah yardımcın olsun canım beklemek zor 5aa olursa en iyi kalite ondan sonra ab yada bc böyle böyle kalite dusuyo bazen en dusuk kalite bile sana evlat oluyo yeterki saglikli olsun cnm
Saol canim hastaneden aradıkları zaman söylüyorlar mi kalitesini bana bisey demediler de

Gözün aydın inşaallah sonuna kadar hayırlı haberler alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…