Mart 2020 tüp bebeğe başlıyacak anne adayları 💙🥰

Kuzum tek ümidiğim 2 de olsa 1 de olsa 5 ci güne gitmesi çok korkuyorum . Çok zormuş bu süreç şimdi 5 ci güne kadar nasıl zaman geçecek bilmem
Canım 5 güne gitmesi evet iyi amaa o süreyi anne karnında tamamlaması daha iyi merak etme benim 3.gun embriyosu oldu. Diğeri 5 de donduruldu önemli olan kalitesi ve hücresi merak etme yani

Kızlar aranızda batu aydınuraza tedavi olan var mı

Canım 5 güne gitmesi evet iyi amaa o süreyi anne karnında tamamlaması daha iyi merak etme benim 3.gun embriyosu oldu. Diğeri 5 de donduruldu önemli olan kalitesi ve hücresi merak etme yani
Canım elbette öyledir ama doktorum sperm sorunlu oldumuz için 5 ci gün embriosu istiyor . Neden tam bilmiyorum

İnsalalh canım hepimiz insalalh ya bakalım tek korkum olmaması ama biraz kafam rahat dondurdugumuz yumurtalar var dolapta olmazsa diyorum hemen denerim ama bu Corona olayı insanları hep tedirgin etti
rahat ol stres yapma bak yine embiriyon varmis ama hamile olduguna inan öyle dusun cnm

Canım üzülme 2 tane var kenarda seni bekleyen inşallah bakalım beni neler bekliyor . Ömrümden ömür giderek bekliycem 5 ci günü 3 cü günü .

Hız önemli değil ama dimi tüp bebekte bizim morfoloji ilk testte 10.9 du ikinci testte normal başlı %88 yazıyordu Anlamadım ama tabi
Dünya kurna göre 4 üzeri hesaplıyorlar canım . Normal kurdan bakmayın dünya kurundan baktırın ayrıntılı . Bende hız önemli değil diyordum ama doktorum hızında olması iyi dedi

Canım üzülme 2 tane var kenarda seni bekleyen inşallah bakalım beni neler bekliyor . Ömrümden ömür giderek bekliycem 5 ci günü 3 cü günü .
Çok şükür canım.
Beklerken dokuz doğuruyor insan çatlıyor resmen. Inşallah senin de hayırlı haberini duyucaz burda. Bn inanıyorum.
Ağrı durumun nasıl? Doktorun su içme konusunda ne dedi. Ohss olduğumda az az su iç demişti bana. Bir de cetrodite vuruyor musun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…