- 6 Nisan 2017
- 218
- 101
- 103
- 29
Canım 5 güne gitmesi evet iyi amaa o süreyi anne karnında tamamlaması daha iyi merak etme benim 3.gun embriyosu oldu. Diğeri 5 de donduruldu önemli olan kalitesi ve hücresi merak etme yaniKuzum tek ümidiğim 2 de olsa 1 de olsa 5 ci güne gitmesi çok korkuyorum . Çok zormuş bu süreç şimdi 5 ci güne kadar nasıl zaman geçecek bilmem
Canım elbette öyledir ama doktorum sperm sorunlu oldumuz için 5 ci gün embriosu istiyor . Neden tam bilmiyorumCanım 5 güne gitmesi evet iyi amaa o süreyi anne karnında tamamlaması daha iyi merak etme benim 3.gun embriyosu oldu. Diğeri 5 de donduruldu önemli olan kalitesi ve hücresi merak etme yani
rahat ol stres yapma bak yine embiriyon varmis ama hamile olduguna inan öyle dusun cnmİnsalalh canım hepimiz insalalh ya bakalım tek korkum olmaması ama biraz kafam rahat dondurdugumuz yumurtalar var dolapta olmazsa diyorum hemen denerim ama bu Corona olayı insanları hep tedirgin etti
Canım üzülme 2 tane var kenarda seni bekleyen inşallah bakalım beni neler bekliyor . Ömrümden ömür giderek bekliycem 5 ci günüCanım üzülme desemde 5.güne gelene kadar yüreğinin sizlamasi dinmeyecek. Ama önemli olan 1 tane de olsa sağlıklı 5.gün embriyomuzun olması. Ama insallah hepsi de 5.güne gidecek. Olumlu düşün. Zor biliyorum ama kötü şeyler getirmemeye çalış aklına.
Benimde 17 tane yumurta toplandı, 6 tanesi olgun çıktı. Sanki dünyam başıma yıkıldı. 3.güne 6 sida geldi ama 5.güne 2 embriyom kaldı ve ayrı ayrı donduruldu. Çok üzüldüm, ağladım. Bir de ohss oldum ölücem sandım. Nefes alamadım.
Eşim çok destek oldu önemli olan sağlıklı embriyo olması diye.
Dua edelim ve sonuclarimiz olumlu olsun hasretle beklediğimiz evlatlarımıza en kısa zamanda kavusalim❤
Canım benim 10 hücreli 3.gün embiryosu sence nasıl senin nasıldıCanım 5 güne gitmesi evet iyi amaa o süreyi anne karnında tamamlaması daha iyi merak etme benim 3.gun embriyosu oldu. Diğeri 5 de donduruldu önemli olan kalitesi ve hücresi merak etme yani
Canım spermde ne sorun vardı bizim de sperm sorunu var ya o yüzden soruylrumCanım elbette öyledir ama doktorum sperm sorunlu oldumuz için 5 ci gün embriosu istiyor . Neden tam bilmiyorum
Canım benimde 3 gün embriyosu canım hücresine kadar sormadım Allah yukardaya doktorum çok iyi dedi en iyisi lerini seçtim dedi onu biliyorum sende transfer oldun muCanım benim 10 hücreli 3.gün embiryosu sence nasıl senin nasıldı
Aynen öyle olumlu olmaya çalışıyorum inşallah :)rahat ol stres yapma bak yine embiriyon varmis ama hamile olduguna inan öyle dusun cnm
Ben transfer oldum 7.gün bugün doktor yüzde 40 50 şans veriyorum dedi 10 hücreli dedi bakalım artıkCanım benimde 3 gün embriyosu canım hücresine kadar sormadım Allah yukardaya doktorum çok iyi dedi en iyisi lerini seçtim dedi onu biliyorum sende transfer oldun mu
Eşten kaynaklı onu bilmiyorum valla canım ya oda degisikmis gerciCanım elbette öyledir ama doktorum sperm sorunlu oldumuz için 5 ci gün embriosu istiyor . Neden tam bilmiyorum
Ay hadi İnşallah benim daha 2.gunBen transfer oldum 7.gün bugün doktor yüzde 40 50 şans veriyorum dedi 10 hücreli dedi bakalım artık
Kaçıncı gün embriyosu taze mi canımBenimde 10.gunum kizlar ama hic bi belirti yok.inanirmisniz bi belirti bekliyorum resmen baya stresli bisey yaa beklemek
Canım sayı morfoloji 4 olmuşdu hızda 38 takviyelerleCanım spermde ne sorun vardı bizim de sperm sorunu var ya o yüzden soruylrum
Hız önemli değil ama dimi tüp bebekte bizim morfoloji ilk testte 10.9 du ikinci testte normal başlı %88 yazıyordu Anlamadım ama tabiCanım sayı morfoloji 4 olmuşdu hızda 38 takviyelerle
Dünya kurna göre 4 üzeri hesaplıyorlar canım . Normal kurdan bakmayın dünya kurundan baktırın ayrıntılı . Bende hız önemli değil diyordum ama doktorum hızında olması iyi dediHız önemli değil ama dimi tüp bebekte bizim morfoloji ilk testte 10.9 du ikinci testte normal başlı %88 yazıyordu Anlamadım ama tabi
Ay bakalım bize ne diyecekler pazartesiDünya kurna göre 4 üzeri hesaplıyorlar canım . Normal kurdan bakmayın dünya kurundan baktırın ayrıntılı . Bende hız önemli değil diyordum ama doktorum hızında olması iyi dedi
Taze canim 3.gun embriyosuKaçıncı gün embriyosu taze mi canım
Çok şükür canım.Canım üzülme 2 tane var kenarda seni bekleyen inşallah bakalım beni neler bekliyor . Ömrümden ömür giderek bekliycem 5 ci günü3 cü günü .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?