- 6 Nisan 2017
- 218
- 101
- 103
- 29
Aynı benimki gibiymis :) ay çok heyecanlı 10 günde öğrenen varmış aslında kanda bellk olur bence idrar denedin mi hiç :) tek embriyomu bide canımTaze canim 3.gun embriyosu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı benimki gibiymis :) ay çok heyecanlı 10 günde öğrenen varmış aslında kanda bellk olur bence idrar denedin mi hiç :) tek embriyomu bide canımTaze canim 3.gun embriyosu
2 embriyo canim.dun idrar testi yaptim cikmadi idrarda pazartesiyi bekliyorum.bilmiyorum cikarmi kanda bazi arkadaslar erken gebelik testinde cikiyor diyolar ben normal.alip yapmistim cogu idrarda belli olmuyo diyo bekliyorum sadeceAynı benimki gibiymis :) ay çok heyecanlı 10 günde öğrenen varmış aslında kanda bellk olur bence idrar denedin mi hiç :) tek embriyomu bide canım
Benim daha 2 sayılıyor canım yapıldığı günü sayarsak 3 . Oda doğru kanda en neti kan da dogru2 embriyo canim.dun idrar testi yaptim cikmadi idrarda pazartesiyi bekliyorum.bilmiyorum cikarmi kanda bazi arkadaslar erken gebelik testinde cikiyor diyolar ben normal.alip yapmistim cogu idrarda belli olmuyo diyo bekliyorum sadece
Senin kacinci gun canim
Hakkimizda hayrlisiBenim daha 2 sayılıyor canım yapıldığı günü sayarsak 3 . Oda doğru kanda en neti kan da dogru
İnşallah mübarek gecede rabbim hepimizin dualarını kabul etsinHakkimizda hayrlisi
bende 16 martta iğnelere başladım. Insallah güzel gelişir yumurtalarimiz.
Merhaba basladim canım bugün iğnenin 4.gunundeyim yarın konturulum var siz hangi asamadasinız
Yazdım cevap aldım çok teşekkür ederimİki arkadaş vardı canım onlara yaz bi ilk sayfada listede yazıyor ismleri
Amin amin insallahİnşallah mübarek gecede rabbim hepimizin dualarını kabul etsin
benim cok fazla agrım olmamıştı, ağrı kesici bile almadım.Kızlar opu sonrası ağrılarınız tam olarak ne zaman geçti ?
içini rahat tut canım, nasipte varsa bir tane yumurtadan bile olurKuzum tek ümidiğim 2 de olsa 1 de olsa 5 ci güne gitmesi çok korkuyorum . Çok zormuş bu süreç şimdi 5 ci güne kadar nasıl zaman geçecek bilmem
Öyle yapacağız vanım artık allahtan ümit kesilmez bekleyeceğiziçini rahat tut canım, nasipte varsa bir tane yumurtadan bile olur
Canım merhaba benim de salı günü yumurta toplama var nasıl zor mu oluyo 16 yumurta var bugün akşam catlatma ignesini vurucamCanım ben bugün işlemi opuyla tamamladım şükür. Evet çok zor bi süreç çok haklısın . Kendini kendin korumalısın abartmadan piskolojini bozmadan eğer hideveğin hastane devam ediyorsa ben olsam başlardım galiba . Ama bir çok hastane ve klinik yeni hasta almıyor başlamıyor tedavisi devam edenleri alıyorlar .
Merhaba benimde yarin yumurta toplama islemim var,merkez bana bu surecte transferi degil dondurmayi onerdi,sizin merkez bu konuda bir sey soyledimiCanım merhaba benim de salı günü yumurta toplama var nasıl zor mu oluyo 16 yumurta var bugün akşam catlatma ignesini vurucam
Canım aradılar mı ne durumda embiryolarÖyle yapacağız vanım artık allahtan ümit kesilmez bekleyeceğiz
Canım bizim merkez direk transfer yapmıyor normal de dondurupta transfer oluyo mayisin 3 unde transfer yaparız iyi olursa demişti ama bugün mayıstaki transferleri iptal etmişler virusten dolayıMerhaba benimde yarin yumurta toplama islemim var,merkez bana bu surecte transferi degil dondurmayi onerdi,sizin merkez bu konuda bir sey soyledimi
Dondurulmuş tutma olasılığı daha yuksek oluymus onun için benim gittiğim merkez hep dondurulmuş transfer yapiyoCanım bizim merkez direk transfer yapmıyor normal de dondurupta transfer oluyo mayisin 3 unde transfer yaparız iyi olursa demişti ama bugün mayıstaki transferleri iptal etmişler virusten dolayı
Canım lh hormonuna bakıldı mi benim 2.22 çıkmış senin nasıl iyi mi kötü mu bilmiyorimMerhaba benimde yarin yumurta toplama islemim var,merkez bana bu surecte transferi degil dondurmayi onerdi,sizin merkez bu konuda bir sey soyledimi
Selam canım benim süreç zorluyor baya 53 yumurtam varmış hepside toplanıldı zorunlu yolculuk yapacağımdan dolayı . Ben şu süreçte Daha 5 gün cetrotide 2 antibiyotik bir ağrı kesici kullanıyorum . Ama bu istisnaydı zaten kimse beklemiyodu 53 yumurta kliniğin rekor sayısını vermişim benim nefes alırken içimi kazıyolar gibi his var ama kanamam olmuş bunada bağlı 53 farklı noktaya işlem yapıldı . Canım sen merak etme senin ağrın sızın çok olmaz allahın izniyle İçini ferah tutCanım merhaba benim de salı günü yumurta toplama var nasıl zor mu oluyo 16 yumurta var bugün akşam catlatma ignesini vurucam
Masalalh canım ne kadar çok yumurta olmuş kaç tanesi ilerledi canımSelam canım benim süreç zorluyor baya 53 yumurtam varmış hepside toplanıldı zorunlu yolculuk yapacağımdan dolayı . Ben şu süreçte Daha 5 gün cetrotide 2 antibiyotik bir ağrı kesici kullanıyorum . Ama bu istisnaydı zaten kimse beklemiyodu 53 yumurta kliniğin rekor sayısını vermişim benim nefes alırken içimi kazıyolar gibi his var ama kanamam olmuş bunada bağlı 53 farklı noktaya işlem yapıldı . Canım sen merak etme senin ağrın sızın çok olmaz allahın izniyle İçini ferah tut