Mart 2020 de aşılama yaptıracaklar ile güzel süreci takip ☺️

Merhaba kızlar ben salı günü reglin ikinci günü gittim sonucum bu aşılama yapalım dedi doktorum gonal f 75 olarak ayarlayıp vuruyorum daha önce klomenle 4 yumurta oluştu aşırı gelişip kistleşmişti aynısı olur diye korkuyorum. Pazartesi gitcem kontrole. İnşallah Allahım her isteyene bu duyguyu tattırır inşallah

Merhaba bende adet olmayı bekliyorum geçen ay rahim filmi çekildim bakalım aşılama fiyatları ortalama ne kadar tutuyor ?
Ben Mersin de özelde yaptım aşılama 800 seprmiyogram yıkama ile birlikte doktora giriş 100 tl ama ben mikroçipli aşılama yaptırdım. Klonun iğnesi 150 tl ye aldık. En son da crinone jel verdi o da reçeteli 60 liraya aldık reçetesiz 150 dedi toplam muayene ve diğerleriyle beraber 1500 civarı gider.

bana yaklaşık 4 - 5 bin lira gider dediler izmir de fiyatlar farklı mı acaba ?
Yere göre değişiyor sanırım 4 bin 5 bin iki defa yaptığını düşün 8 9 bin o zaman tüp bebek daha mantıklı çok o para aşılamaya. Üç kez deneniyor üçünde olmama ihtimali de var normal ilişki de şans neyse aşılama da oran o kadar.

çok düşük bir ihtimal o zaman açıkçası tüp bebekden de korkuyorum çalışıyorum çok izin alma durumum yok falan bilmiyorum bir gideyim bakalım ne dicek doktor

Kızlar merhaba aşılama yaptiranlar ne yaptiniz benim progesteron 20.19 cikti bir hafta sonra kanda gebelik yaptiricam nasi gececek zaman bilmiyorum

Kızlar merhaba aşılama yaptiranlar ne yaptiniz benim progesteron 20.19 cikti bir hafta sonra kanda gebelik yaptiricam nasi gececek zaman bilmiyorum
Bize deneyimlerini anlatır MISIN canım BENDE bu ay adet olduğum zaman olucam bizi biraz bilgilendirir misin

Canim aşılama tuttumu bizede yardımcı olurmusun

Canim aşılama tuttumu bizede yardımcı olurmusun
İyi günler canım bu konuyu açtıktan sonra kanama oldu adet oldum diye düşünüp doktora gittim aşılama için ama hamile olduğumu öğrendim 1,5 senedir olmuyordu aşılama öncesi doktorumdan 1 ay izin istedim bu ayda bol bol sadaka verdim Ya Varis zikri çektim ve çok inandım. Hatta adağım vardı ona bile başladım o kadar inandım ki ama bir yandan da rahattım zaten olmazsa aşılama tutacak gibi bir düşünceye girince vücut rahatladı sanırım. Şu an 4 aylık olduk Allah’ım hepinize ve isteyen herkese nasip etsin. Benim önerilerim bu şekilde yani ben bunları yaptım canım herkesin kendine göre düşüncesi olabilir tabi Allah yardımcınız olsun

Banada doktorum aşılama dedi 2 senelik evliyim bende klomen femara kullandım sonuç alamadim aşılama zor bı sürecmi biraz anlatirmisin?

Amin inşallah benimde adaklarim var inşallah olursa bende yapicam canim bide ne kadar ücret ödedin iğne fln topkam

Amin inşallah benimde adaklarim var inşallah olursa bende yapicam canim bide ne kadar ücret ödedin iğne fln topkam
Canım aşılama yaptırmadım dediğim gibi aşılama için gittim ama hamileymişim çok şükür kendiliğinden oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…