- 23 Aralık 2019
- 1.010
- 1.959
- 133
- Konu Sahibi Atlantissa
-
Canım doktordan doktora değişiyor tabi.klomenle de aşılama yapan doktorlar var ama bu tamamen senin yumurtalarını amh düzeyine vediger hormon sonuçlarına bağlı (FSH, lh, e2 , prolaktin... Bunlar adetin 2. Veya 3. Günü yapılan testler.)
Biraz uzun oldu ama aşılamada genellikle gonalf iğne var onu veriyorlar. Göbekten yapılan bir iğne. Kendin yapiyosun.Şuan raporsuz fiyatı 750 TL.raporlu baya bı uyguna geliyor tabi. Veya menogon iğne de verebilir. Oda aynı etkiyi yapiyor. Dediğim gibi doktorunun çalışma stiline bağlı başka bı iğne de verebilir. Adetinin 2. Veya 3 günü gidip kan veriyorsun hormonlarina bakıp ona göre ilaç veya iğne yaziyor. 5 gün kullanıp kontrole gidiyorsun. Eğer yumurtalıkların istenilen büyüklüğe geldiyse çatlatma iğnesi veriyor iğneyi yapıp iki gün sonra gidiyorsun.eger buyumediyse 2 gün daha iğne kullanıp öyle kontrole gidiyorsun. Sıkıntı yapacağın bir süreç değil zaten. Bir bakmışsın ki pozitif görmüşsün.
Farklı çeşit iğne vermiyorlar genelde. Verirlerse bir çeşit yumurta geliştirici iğne bir de çatlatma iğnesi canım. Tabi bunun vitamini var asılamadan sonra progestan jeli veya ilacı var.var da var yani
İnşallah canım. Ne güzel bak hem yumurtan oluşuyor hem çatlıyor . Sadece nasip bu işler bence. Senin tutar inşallah aşılama canım canını sıkma kafan rahat olsun yeter. Stres yapacak birşey yok Allah'ın izniyle geçecek bu gunler. Şimdi dört gözle adetimi bekliyorum. Sende oylesindir tahmin edebiliyorumİnşAllah canım ya çok teşekkür ederim2 ay önce klomenle 2 yumurtam olgunlaştı ve bir ovitrelle iğneyle ikisi de çatladı ama malesef gebelik olmadı. İnşAllah bu sefer de her şey yolunda gider ve sonuç alırım. Rabbim hepimize nasip etsin inşAllah ❤
İnşallah canım. Ne güzel bak hem yumurtan oluşuyor hem çatlıyor . Sadece nasip bu işler bence. Senin tutar inşallah aşılama canım canını sıkma kafan rahat olsun yeter. Stres yapacak birşey yok Allah'ın izniyle geçecek bu gunler. Şimdi dört gözle adetimi bekliyorum. Sende oylesindir tahmin edebiliyorum
Yaa adetim başladı mı demek hadi hayırlısı olsun inşallah. Benim daha ay sonuna ancak olur. Bu beklemeler zaten insanı strese sokuyor.Hem de nasıl canım bir an önce günler geçsin işlem bitsin ve umutlu bekleyiş başlasın istiyorumBakalım bugün adet günüm pazartesi gideceğim muhtemelen
Yaa adetim başladı mı demek hadi hayırlısı olsun inşallah. Benim daha ay sonuna ancak olur. Bu beklemeler zaten insanı strese sokuyor.
Yaa adetim başladı mı demek hadi hayırlısı olsun inşallah. Benim daha ay sonuna ancak olur. Bu beklemeler zaten insanı strese sokuyor.
İnşAllah canım ya çok teşekkür ederimBende aşılama oldum ama sonrasında dikkat etmedim hiç kendime ytamadim martta yine yaptrcam ınsallah olacak sende dinlen bol bol doktor ne derse harfiyen uygula Insalalh olumlu olacak
En iyisini yaparsin heyecanlı süreç başlasın ama pek düşünmemeye çalış olacak mi olmicak mi vs diyeİnşAllah canım ya çok teşekkür ederim ☺ Hepimizin olumlu sonuçlanır inşAllah ben zaten çalışıyorum izin alacağım 1 haftaya yakın
Evet öyle yapmak gerekiyor ama işte elden gelmiyor hayırlısı artık dua edelım gerisi Allah a kalmışEn iyisini yaparsin heyecanlı süreç başlasın ama pek düşünmemeye çalış olacak mi olmicak mi vs diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?