• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart 2020 de aşılama yaptıracaklar ile güzel süreci takip ☺️

Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık bir buçuk senedir denemeler olumsuz sonuçlandı. 2 ay önce klomen ve çatlatma iğnesi kullandım fakat malesef olmadı. Gecen ay HSG çekildi normal çıktı ve martta aşılama yapılacak şu an adet olmayı bekliyorum. Daha önce aşılama yaptıranlar nasıl bir süreçten geçti anlatırsanız çok sevinirim☺️ Martta aşılama olacaklar ve önceden olanlarla Allah’ın izniyle güzel süreci takip etmek istedim 😍
Ben de martta ilk aşılama yaptırmayı düşünüyorum 😊 herkesin hakkında hayırlısı olur inşallah

Merhaba arkadaşlar ben de dün aşılama tedavisine başladım doktor fostimon iğne verdi ve çatlatma iğnesi,jel . İnşallah en kısa zamanda 🤲 pozitif sonuçlar alırız 🤲

Arkadaşlar bu konuyu ben açtım martta aşılama olacaktı. Adet kanamasına benzer fakat bir seferliğe mahsus kanamam oldu sonra kesildi ben 18 şubatta adetimin 2. Günü sanıp aşılama tetkıklei için doktora gittim ve ultrasonda rahim kalınlığımın çok fazla olduğu hamile olabileceğim söylendi nitekim gebeymişim 🥰 Umudunuzu yitirmeyin ben aşılama öncesi kendime 1 ay verdim ve kafam rahat bir şekilde günlere uydum rabbimde nasip etti. Şu an 5+5 haftalık hamileyim. Haftaya cuma kontrolde Allah nasip ederse yolk-salk kesesini ve bebeği görmeyi umuyorum🤲🏻 Rabbim herkese nasip etsin size tavsiyem hsg çekildiyse 1 ay dinlenin Allah isteyince olmayacak hiçbir şey yoktur🤲🏻🤲🏻❤️

Arkadaşlar bu konuyu ben açtım martta aşılama olacaktı. Adet kanamasına benzer fakat bir seferliğe mahsus kanamam oldu sonra kesildi ben 18 şubatta adetimin 2. Günü sanıp aşılama tetkıklei için doktora gittim ve ultrasonda rahim kalınlığımın çok fazla olduğu hamile olabileceğim söylendi nitekim gebeymişim 🥰 Umudunuzu yitirmeyin ben aşılama öncesi kendime 1 ay verdim ve kafam rahat bir şekilde günlere uydum rabbimde nasip etti. Şu an 5+5 haftalık hamileyim. Haftaya cuma kontrolde Allah nasip ederse yolk-salk kesesini ve bebeği görmeyi umuyorum🤲🏻 Rabbim herkese nasip etsin size tavsiyem hsg çekildiyse 1 ay dinlenin Allah isteyince olmayacak hiçbir şey yoktur🤲🏻🤲🏻❤️
Maşallah ne güzel 😍 sağlıkla ilerlesin inşallah sağlıkla al kucağına 🤲 Ocakta ben de film çekildim ama iki gün önce aşılama tedavisine başladık.

Maşallah ne güzel 😍 sağlıkla ilerlesin inşallah sağlıkla al kucağına 🤲 Ocakta ben de film çekildim ama iki gün önce aşılama tedavisine başladık.
Hayırlısı olsun canım Allah hepimize sağlıklı gebelikler doğumlar nasip etsin 🤲🏻 İnşAllah sen de hayırlı sonuç alırsın 🥰🥰

Arkadaşlar bu konuyu ben açtım martta aşılama olacaktı. Adet kanamasına benzer fakat bir seferliğe mahsus kanamam oldu sonra kesildi ben 18 şubatta adetimin 2. Günü sanıp aşılama tetkıklei için doktora gittim ve ultrasonda rahim kalınlığımın çok fazla olduğu hamile olabileceğim söylendi nitekim gebeymişim 🥰 Umudunuzu yitirmeyin ben aşılama öncesi kendime 1 ay verdim ve kafam rahat bir şekilde günlere uydum rabbimde nasip etti. Şu an 5+5 haftalık hamileyim. Haftaya cuma kontrolde Allah nasip ederse yolk-salk kesesini ve bebeği görmeyi umuyorum🤲🏻 Rabbim herkese nasip etsin size tavsiyem hsg çekildiyse 1 ay dinlenin Allah isteyince olmayacak hiçbir şey yoktur🤲🏻🤲🏻
Ma
Arkadaşlar bu konuyu ben açtım martta aşılama olacaktı. Adet kanamasına benzer fakat bir seferliğe mahsus kanamam oldu sonra kesildi ben 18 şubatta adetimin 2. Günü sanıp aşılama tetkıklei için doktora gittim ve ultrasonda rahim kalınlığımın çok fazla olduğu hamile olabileceğim söylendi nitekim gebeymişim 🥰 Umudunuzu yitirmeyin ben aşılama öncesi kendime 1 ay verdim ve kafam rahat bir şekilde günlere uydum rabbimde nasip etti. Şu an 5+5 haftalık hamileyim. Haftaya cuma kontrolde Allah nasip ederse yolk-salk kesesini ve bebeği görmeyi umuyorum🤲🏻 Rabbim herkese nasip etsin size tavsiyem hsg çekildiyse 1 ay dinlenin Allah isteyince olmayacak hiçbir şey yoktur🤲🏻🤲🏻
Ne güzel ya gözün aydın canım maasallah. 😀😀Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bizlere de dua et rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Şu mübarek aylarda inşallah bizler de güzel sonuçlar alırız.

Ma

Ne güzel ya gözün aydın canım maasallah. 😀😀Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bizlere de dua et rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Şu mübarek aylarda inşallah bizler de güzel sonuçlar alırız.
Amin canım inan herkese ediyorum rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın sağlıklı gebelikler nasip etsin inşAllah 🤲🏻🤲🏻❤️

İnşallah canım. Sende pkos vardı demi özel olarak bişey yaptın mı peki bu bir ayda?

İnşallah canım. Sende pkos vardı demi özel olarak bişey yaptın mı peki bu bir ayda?
Valla inanır mısınız bilmem ama fazlaca sadaka vermeye çalıştım ve aşırı inandım hatta adağımı bile gerçekleştirmeye başlayacak kadar inandım. Allah’ım da nasip etti. Pcos görüntüsü var ama ağır değil demişti adetlerim bir kaç ay dışında düzenliydi. Eşimde ileri hareketlilikte çok olmamakla beraber azlık vardı. Aktara gidip onunla ilgili karışım yaptırdık zaten onlar yönlendiriyor. 2 aydır onu kullanıyordu. Aynı çatlatma iğnesinde olan akıntı geldi 12. Günümde yumurta çatladığını anladım ve değerlendirdik gün aşırı. Ve bence en önemlisi herkesin bildiği ama içten içe inanmadığı kafanın rahat olması olayı. Ben tamamen dinlenme amaçlı bir ay bıraktım kendime ve bu değerlendirme dışında hiç takmadık. Ve çok şükür mucize gerçekleşti rabbim tamamına erdirsin inşAllah 🤲🏻 Sizlere de nasip etsinn 🤲🏻🤲🏻❤️

Maasallah ne güzel. İnsallah herşey güzel ilerler kavuşursun bebişine. Bizlerde hiç bir zaman inancımızı yitirmeyelim Allah'ın izniyle hepimize nasip olur bu güzel duygu. 😘😘

Maasallah ne güzel. İnsallah herşey güzel ilerler kavuşursun bebişine. Bizlerde hiç bir zaman inancımızı yitirmeyelim Allah'ın izniyle hepimize nasip olur bu güzel duygu. 😘😘
Eminim olacak Allah isteyince olmayacak hiçbir şey yok 🥰

Polikistik over hastasiyim dun ikinci asilamami yaptirdim o kadar gerilmisim ki hickira hickira aglamaya basladim aparst yrrinden oynadi belki de spermler girmedi. Cok zormus hem ruhen hem fiziken asiri yiprstici. Umarim hepimiz bir an once bebeklerimizin kokysuna kavusuruz...

Polikistik over hastasiyim dun ikinci asilamami yaptirdim o kadar gerilmisim ki hickira hickira aglamaya basladim aparst yrrinden oynadi belki de spermler girmedi. Cok zormus hem ruhen hem fiziken asiri yiprstici. Umarim hepimiz bir an once bebeklerimizin kokysuna kavusuruz...

İçini ferah tut spermlerin en hareketlisi alınıp aşılama yapılıyor spermler hemen çıkar o aparattan. Hayırlısı olsun inş. Tutar olumlu düşünmeye çalış. Benim de geçen Cumartesi yapıldı 4 günüm oldu işte hakkımızda hayırlısı. Vakti gelmişse Rabbim ol der ve olur...

Kötü düşünme 😞 Allah isterse olmayacak bir şey yok ona sığın 🤲🏻 Önündeki 13 günü rahat bir şekilde yaşa ve bekle gerekirse unut inan bana vücut asıl stresten kendini kasıyor 😞

Amin insallah hepimiz mutlu sona ulasiriz boyle destekler guc veeiyo insana :KK16:
Amin inş. 🙏 birbirimize dua edelim. Benim Şafak 10 😊 burdan müjdeli haber verelim birbirimize umut olsun 🙏 çoğu yerden okudum düşük bir ihtimal ama olacak olumlu düşünelim 🙏

Seni o kadar iyi anlıyorum ki . Çok hassas bir durum birde zaten kullandığımız ilaclardan dolayi iyice duygusal oluyoruz. Yine sen iyisin.ben dün başladım tedaviye akşama kadar hastanelerdydim eve gelince öyle bı dolmuşum ki hıçkıra hıçkıra ağladım. Rabbim inşallah gozyaslarimizi görür ve imtihanimizi kolaylaştirir.İnşallah tutar ve sağ salim kucağımiza alırız.

Benimde ilk aşılamam daha 1 gün oldu😂inşallah hepimizin gönlüne göre olur hayırlısı

Back