- 21 Nisan 2016
- 200
- 157
- 103
- 35
- Konu Sahibi gibigibiyim
-
Ben de galiba salı günü başlıycam canim hepimizin hayırlı olur insallah
. Benim sorunum amh dusuklugu.. 2 normal gebelik kaybından sonra tüp bebek yapıldı ekim 2016 da ikiz oldu ama onlar da kalpleri durdu yine.. kürtaj oldum.. sonrasında kan pıhtılaşması tespit edildi.. ayrıca bugün bir kan sonucum daha çıkmış o da 17hidroksiprogesteron değerin 11.53 çıkmış.. doktorum aradı aşırı yüksek ilaç başlayalım dedi.. Daha önce hiç ölçülelmeden tüp tedavisinde aşırı progesteron yüklemesi yapılmıştı bebekler tutunsun diye.. ama zaten benim oldukça yüksekmiş.. doktor kayıplarımız bu nedenle de olmuş olabilir dedi.. canim Çok sıkıldı yinenedenn olcup bicmeden ilaç verirler anlamiyorum
Canim icini ferah tut insallah bu sefer tutacak cok merak ediyorum neler yasayacagim acaba o igneleri nasil becerip vuracagim bilmiyormBen de galiba salı günü başlıycam canim hepimizin hayırlı olur insallah
. Benim sorunum amh dusuklugu.. 2 normal gebelik kaybından sonra tüp bebek yapıldı ekim 2016 da ikiz oldu ama onlar da kalpleri durdu yine.. kürtaj oldum.. sonrasında kan pıhtılaşması tespit edildi.. ayrıca bugün bir kan sonucum daha çıkmış o da 17hidroksiprogesteron değerin 11.53 çıkmış.. doktorum aradı aşırı yüksek ilaç başlayalım dedi.. Daha önce hiç ölçülelmeden tüp tedavisinde aşırı progesteron yüklemesi yapılmıştı bebekler tutunsun diye.. ama zaten benim oldukça yüksekmiş.. doktor kayıplarımız bu nedenle de olmuş olabilir dedi.. canim Çok sıkıldı yinenedenn olcup bicmeden ilaç verirler anlamiyorum
Merhaba, geçen sene 500 liraya çektirmiştim.
Bu arada biz de haftaya cuma ilk defa tüp bebek tedavisine başlayacağız inşallah. Herkes için hayırlısı olur inşallah.
Yazmamışım, İstanbul'dayım.yer neresi? Ben Ankara'dayım.
Ben kendim vuramiyorum esim ta da annemCanim icini ferah tut insallah bu sefer tutacak cok merak ediyorum neler yasayacagim acaba o igneleri nasil becerip vuracagim bilmiyorm
Ben ankaradayım canim onur karabacak hastasiyim sen???ankara da olan var mı? gittiğiniz Dr ve/veya merkezler nereleri ?
Geçen sene nisan ayinda 800 tl ye çektırmistim denge laboratuarda..anestezisizyer neresi? Ben Ankara'dayım.
Şu an tup bebek tedavisi goruyosun yanii Super ... hangi asamadasiniz su anBen kendim vuramiyorum esim ta da annem
Önceki tedavimde yapamamıştım ama şimdi de yapamam diye düşünüyorumŞu an tup bebek tedavisi goruyosun yanii Super ... hangi asamadasiniz su an
Bilinmiyordu malesef canım tedbir olarak kan sulandırıcı kullanmıştım ama 6. haftanın başında bi kanama geçirdim kan sulandırıcılarım aniden kesildi ve o haftanın sonunda bebeklerin kalbi zayıf attı..2 günde durduCanim bende de kan pihtilasmasi sorunu var. Trombofili paneli testinde çıktı.
HOMOZİGOT Heterozigot ve PAİ 4G mutasyonlari var.
Transfere kadar ecoprin iciyorum.
Transferden sonra Claxanne igne vurumu cam her gün. Senin kayıpların ondan mi oldu ilkinde biliniyor muydu.
Bilinmiyordu malesef canım tedbir olarak kan sulandırıcı kullanmıştım ama 6. haftanın başında bi kanama geçirdim kan sulandırıcılarım aniden kesildi ve o haftanın sonunda bebeklerin kalbi zayıf attı..2 günde durdu[/QUO
En azından artık biliyorsunuz. İgnesi var Claxane isminde. Tüp bebek iğnelerine benziyor 1 kutu aldım ben transfer gününden itibaren vrucam. Napalım. Allah çaresiz dert vermesin
[/QUOTE]En azından artık biliyorsunuz. İgnesi var Claxane isminde. Tüp bebek iğnelerine benziyor 1 kutu aldım ben transfer gününden itibaren vrucam. Napalım. Allah çaresiz dert vermesin
Hayırlı olsun tedavin canım inşallah güzel haberlerle sonuçlanırMerhaba kızlar bende 2.tüp bebek denememe geçen hafta çarşamba günü başladım yarın kontrolüm var inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur
Inşallah canım hepimizin tedavisi güzel sonuçlanır tahminlerime göre bu hafta içi opu olur değilmiHayırlı olsun tedavin canım inşallah güzel haberlerle sonuçlanır
8-12 gün arası sürüyo iğneler diye biliyorum canım kişiye göre değişiyo sen ne zaman başladın? Bi de nerde oluyo tedavin sakıncası yoksa?Inşallah canım hepimizin tedavisi güzel sonuçlanır tahminlerime göre bu hafta içi opu olur değilmi
Ben geçen hafta çarşamba iğnelere başladım canım akşamları 2 kez vuruyorum kendime yarın 7 günüm ben maslak acıbademde tedavi görüyorum canım bülent tıraşa8-12 gün arası sürüyo iğneler diye biliyorum canım kişiye göre değişiyo sen ne zaman başladın? Bi de nerde oluyo tedavin sakıncası yoksa?
O zaman büyük ihtimalle haftasonuna doğru olur opun canım.. Hadi bakalım güzel haberler ver bizlere inşallah.. Ben de regl olursam tedaviye başlıycam inşallah :) ilaçlarımı falan aldım :)Ben geçen hafta çarşamba iğnelere başladım canım akşamları 2 kez vuruyorum kendime yarın 7 günüm ben maslak acıbademde tedavi görüyorum canım bülent tıraşa
Temel CeyhanBen ankaradayım canim onur karabacak hastasiyim sen???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?