MART 2017 de tüp bebek / aşılama yaptıracaklar burayaaa!!

Canim icini ferah tut insallah bu sefer tutacak cok merak ediyorum neler yasayacagim acaba o igneleri nasil becerip vuracagim bilmiyorm

Merhaba kızlar inşallah Rabbim tüm isteyenlere hayırlı vakitte evlat nasip eder
Sizlere sorum olacak
asilamadan sonra kaç gün sonra kan tahlilinde gebelik belli olur
Doktorum 10 gün sonra görüşelim dedi sanki çok az değil mi 10 gün beni aydınlatırsanız misiniz ilk asilamam

Şu an tup bebek tedavisi goruyosun yanii Super ... hangi asamadasiniz su an
Önceki tedavimde yapamamıştım ama şimdi de yapamam diye düşünüyorum canım aslında dün regl olmam bekleniyodu iğnelere bugün başlıycaktık ama regl olmadım onu bekliyorum :) Sen hangi aşamadasın?

Bilinmiyordu malesef canım tedbir olarak kan sulandırıcı kullanmıştım ama 6. haftanın başında bi kanama geçirdim kan sulandırıcılarım aniden kesildi ve o haftanın sonunda bebeklerin kalbi zayıf attı..2 günde durdu

Merhaba kızlar bende 2.tüp bebek denememe geçen hafta çarşamba günü başladım yarın kontrolüm var inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur

En azından artık biliyorsunuz. İgnesi var Claxane isminde. Tüp bebek iğnelerine benziyor 1 kutu aldım ben transfer gününden itibaren vrucam. Napalım. Allah çaresiz dert vermesin[/QUOTE]

En azından artık biliyorsunuz. İgnesi var Claxane isminde. Tüp bebek iğnelerine benziyor 1 kutu aldım ben transfer gününden itibaren vrucam. Napalım. Allah çaresiz dert vermesin
[/QUOTE]
Amin canım inşallah bu kez herşey yolunda gider.. Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin

Inşallah canım hepimizin tedavisi güzel sonuçlanır tahminlerime göre bu hafta içi opu olur değilmi
8-12 gün arası sürüyo iğneler diye biliyorum canım kişiye göre değişiyo sen ne zaman başladın? Bi de nerde oluyo tedavin sakıncası yoksa?

8-12 gün arası sürüyo iğneler diye biliyorum canım kişiye göre değişiyo sen ne zaman başladın? Bi de nerde oluyo tedavin sakıncası yoksa?
Ben geçen hafta çarşamba iğnelere başladım canım akşamları 2 kez vuruyorum kendime yarın 7 günüm ben maslak acıbademde tedavi görüyorum canım bülent tıraşa

Ben geçen hafta çarşamba iğnelere başladım canım akşamları 2 kez vuruyorum kendime yarın 7 günüm ben maslak acıbademde tedavi görüyorum canım bülent tıraşa
O zaman büyük ihtimalle haftasonuna doğru olur opun canım.. Hadi bakalım güzel haberler ver bizlere inşallah.. Ben de regl olursam tedaviye başlıycam inşallah :) ilaçlarımı falan aldım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…