- 10 Eylül 2013
- 271
- 240
- 103
- 34
- Konu Sahibi gibigibiyim
-
Ohh çok şükür, kendini hiç yorma. Duaya, Allahtan istemeye devam canımKizlar sonucum katlandi cok mutluyum yine az ama en azindan biraz daha yol aldim 12.gun 13.70 ti 14.gun 46.6 kanamam hala var azar azar geliyor 2 gun sonra yine kan vericem hakkimizda hayirlisi hepinizi öpüyorum
Sagol canim 2gun sonrada aldikmi yine iyi haber bi oh cekicem inşallahOhh çok şükür, kendini hiç yorma. Duaya, Allahtan istemeye devam canım
merak etme inanıyorum rahat rahat ohhh çekeceksinSagol canim 2gun sonrada aldikmi yine iyi haber bi oh cekicem inşallah
Cok sağol canım moral veriyorsun cok sağol Allah im icinin guzelligi gbi bir evlat versin inşallah sanamerak etme inanıyorum rahat rahat ohhh çekeceksin
Sonuç nedir canım? Takvim eklemişsin ama yazmamışsın. Haberler nasıl? Merak ettim seni.Cok sağol canım moral veriyorsun cok sağol Allah im icinin guzelligi gbi bir evlat versin inşallah sana
maşallah size Benim de herşey yolunda çok şükür, inşallah burdaki tüm arkadaşlara da moral oluyoruz. Darısı tüm isteyenlerin başına
Amin canim Rabbim isteyen herkesin kucagini bos birakmasinMa
maşallah size Benim de herşey yolunda çok şükür, inşallah burdaki tüm arkadaşlara da moral oluyoruz. Darısı tüm isteyenlerin başına
Aynen öyle canim hayirli ugurlu olsun inşallah bu sefer kucagina alacaksin bebeginiMrb arkadaşlar bende bir düşük ve üç aşılamadan sonra ilk tüpbebeğmzi yaptrcaz buay kısmetse bugün doktora gidiyorum sanırım bizi ancak bu yoldan geçen brbrmz anlarız Bebişlernz hayırla sağlıkla gelsin inş
Amin canım inş :) yarn iğnelere bismillah diyoruz bakalım Rabbim bunu sebep kılsın inşAynen öyle canim hayirli ugurlu olsun inşallah bu sefer kucagina alacaksin bebegini
Allah hayırlısıyla güzel, hayırlı sonuçlar versin, yavrunu kucağına almayı nasip etsin.Mrb arkadaşlar bende bir düşük ve üç aşılamadan sonra ilk tüpbebeğmzi yaptrcaz buay kısmetse bugün doktora gidiyorum sanırım bizi ancak bu yoldan geçen brbrmz anlarız Bebişlernz hayırla sağlıkla gelsin inş
Amin canım inş hepimize herkeseAllah hayırlısıyla güzel, hayırlı sonuçlar versin, yavrunu kucağına almayı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?