- 13 Ağustos 2014
- 13.046
- 22.236
- 598
- Konu Sahibi gibigibiyim
Selam kızlar gelin sürecimizi burada paylaşalımmm.. Birbirimize moral olalımm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun güzel sonuçlar inşallah.Bende 7 martta ağdetinle birlikte başlıyorum.Hiçbir tedavi olmadım şindiye kadar ,ilk olcak tetkikler sonucu buna karar verildi bende çok heyecanlıyım.Merhaba yarın opu m var. Heyecanliyim mm ☺
İnşallah birsürü sağlıklı yumurtan toplanır canımMerhaba yarın opu m var. Heyecanliyim mm ☺
Senin de hayırlı olur tedavin inşallah canım ben de 5 martta reglsiyle birlikte başlıyorum 2. tedavim olucak doktor da değiştirdim bayaa merak ve heycandayım :)Hayırlı olsun güzel sonuçlar inşallah.Bende 7 martta ağdetinle birlikte başlıyorum.Hiçbir tedavi olmadım şindiye kadar ,ilk olcak tetkikler sonucu buna karar verildi bende çok heyecanlıyım.
Geçmiş olsun canım kaç yumurta toplandı bilgi verdiler mi döllenme hakkında falan?Kızlar Opu oldum. Çok rahat geçti hiç korkulacak bir şey yokmuş. Bi dolu ilacla eve geldim. Bakalim her şeyin hayirlisi
Tedavin hayırlı olsun canım ben de pazar günü regl olmayı bekliyorum tedaviye başlıycaz 2. günüSelam kızlar. Bende bugün iğnelerle başladım. 3.tedavim hayırlı olur inşallah. Kimler benimle aynı dönemi geçiriyor
Merhaba, geçen sene 500 liraya çektirmiştim.Herkese Merhaba, benim geçen sene 1, bu sene bir düşüğüm oldu. (doğal yolla hamile kalmıştım.)Ocak ayında operasyonla düşüğü aldılar. Doktor 40 üstü olduğum için yumurta kalitesizliğinden bahsetti. Mart ayında tedaviye başlayalım dedi. Sürecin çok yabancısıyım. Rahim filmi istedi. Çektiren var mı? Maliyeti nedir?
Ben daha önce çektirdim. Dr um bi hastanede çalışmiyordu Prof dü. 900 tl verdim ama istanbulda 400 e çeken harika merkezler varmış eğer istanbulda yaşıyorsanız ya da giymeyi dusunurseniz bi araştırın T Tuna_nehir arkadaşım bu konuda bayagi bir bilgili eminim daha iyi yardimci olur.Herkese Merhaba, benim geçen sene 1, bu sene bir düşüğüm oldu. (doğal yolla hamile kalmıştım.)Ocak ayında operasyonla düşüğü aldılar. Doktor 40 üstü olduğum için yumurta kalitesizliğinden bahsetti. Mart ayında tedaviye başlayalım dedi. Sürecin çok yabancısıyım. Rahim filmi istedi. Çektiren var mı? Maliyeti nedir?
Tedavin hayırlı olsun canım ben de pazar günü regl olmayı bekliyorum tedaviye başlıycaz 2. günü
Selam kızlar bende 7 subat sali gunu basliyorum adetimle birlikte sizlerdeki problemler nedir kisaca anlatirmisiniz benim amh dusuklugu
Ben de galiba salı günü başlıycam canim hepimizin hayırlı olur insallahSelam kızlar bende 7 subat sali gunu basliyorum adetimle birlikte sizlerdeki problemler nedir kisaca anlatirmisiniz benim amh dusuklugu
Sağol canim çok teşekkür ederimTsk ederim Senin de hayırlı olsun şimdiden bende 2.gün başlamış oldum
Canim bende de kan pihtilasmasi sorunu var. Trombofili paneli testinde çıktı.Ben de galiba salı günü başlıycam canim hepimizin hayırlı olur insallah
. Benim sorunum amh dusuklugu.. 2 normal gebelik kaybından sonra tüp bebek yapıldı ekim 2016 da ikiz oldu ama onlar da kalpleri durdu yine.. kürtaj oldum.. sonrasında kan pıhtılaşması tespit edildi.. ayrıca bugün bir kan sonucum daha çıkmış o da 17hidroksiprogesteron değerin 11.53 çıkmış.. doktorum aradı aşırı yüksek ilaç başlayalım dedi.. Daha önce hiç ölçülelmeden tüp tedavisinde aşırı progesteron yüklemesi yapılmıştı bebekler tutunsun diye.. ama zaten benim oldukça yüksekmiş.. doktor kayıplarımız bu nedenle de olmuş olabilir dedi.. canim Çok sıkıldı yine nedenn olcup bicmeden ilaç verirler anlamiyorum