MART 2017 ANNELERİ BURAYAA

bbeklemek

Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2015
53
57
37
Haydi annelee gun gun yaşadığımız değişimleri paylaşalım burada birbirimize destek olalım ☺

Beta hcg degerlerin kac canım ? Bide hamilelik hallerin basladı mı herhangi bi degisiklik var mı sende :)

Merhabaa bende yeni ögrendim..sizde ne gibi belirtiler oldu.kahverengi akinti oldumu sizde bende henuz olmadi yerlesme kanamasiymis...

Beta hcg degerlerin kac canım ? Bide hamilelik hallerin basladı mı herhangi bi degisiklik var mı sende :)
Cuma gunu kan tahlili yaotirdim 430 civarı çıktı hemde nasil belirtiler varyaaa acayip uyku hali var ve sabah bulantilari basladi sende varmi değişiklik

Kanama swklindemi oldu kahverengi akintimi oldu sizde benim adetime bi kac gun var erken test yaptim ondan olabilirmi ..

Cuma gunu kan tahlili yaotirdim 430 civarı çıktı hemde nasil belirtiler varyaaa acayip uyku hali var ve sabah bulantilari basladi sende varmi değişiklik
Hadi ya seninki mi dusuk benimki mi yuksek bilemedim cuma 5+2 dedi doktorum beta 6400 bende sadece goguslerimde degisiklik var bulantı kusma bas donmesi yok masallah rahatım yani iyi gidiyo suanlık hatta hamile oldugumu unutuyorum hep ani hareket yapıyorum atlıyorum zıplıyorum uzanıyorum sonra aklıma geliyo duruluyorum

Merhabaa bende yeni ögrendim..sizde ne gibi belirtiler oldu.kahverengi akinti oldumu sizde bende henuz olmadi yerlesme kanamasiymis...
Regl yaklaştıkça tüm belirtiler regl yönündeydi kesin olucam gözüyle baktım 3 gun gecti kan testi yaptırdım 902 cıktı 4 haftalık dendi 2 3 gun kasıklarda sancı oldu ve midem yanıyodu bi acaip oluyodum kanama bende olmadı insallahta olmaz cunku doktorum olmaması daha iyi bizim icin dedi

Merhaba kızlar benimde 03.03.2017 tahmini doğumum daha dün öğrendim bende

Kizlar benim adetimde 3 gun gecti ve mide bulantisi ve kasik agrisi var ve o yetmemis gibi ogluma ilk hamile oldugumda boledi koltuk kaldirmistim ama hamile oldugumu bilmiyordum bundasa bugun cam sildim ve koltuk itirdim oglumda bilmiordum ama aceba 3 gun gecti hamilelik belirtisi olabilirmi

Merhaba arkadaşlar ben de ultrason q göre 7 Mart ama bana göre 28 Şubat benim mide bulantılarm 4 gündür başladı bugün hastaneye gittim keseyi gördük ama daha kalp atışlarını duyamadk korkuyorum biraz

Merhaba kızlar bende yeni öyrendim hamileliyimi çok mutluyum ya kızlar. İnşAllah doğumum 12 mart ya doğum günüme ve ya evlilik günüme 26 marta denk gelir inşAllah

Evet bende 3 gun geçti adetimden test yaptım pozitiv çıktı

İdrar testi pozitif cikti 4 temmuzda olmam gerekiyordu olmadim 9 günlük gecikme ardından bugün yaptim testi ve pozitif gördüm yarin kan testine gideceğim sabah dua edin benim için umarim değerlerin normaldir kizlar

Eklentiler

• IMG-20160713-WA0002.jpeg
    24,4 KB · Görüntüleme: 60
Merhaba kızlar bende yeni öyrendim hamileliyimi çok mutluyum ya kızlar. İnşAllah doğumum 12 mart ya doğum günüme ve ya evlilik günüme 26 marta denk gelir inşAllah
Bende bugün öğrendim hesaplayiciya gore benimde Doğumumda 12 mart canim :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…