MART 2017 ANNELERİ BURAYAA

Hadi ya seninki mi dusuk benimki mi yuksek bilemedim cuma 5+2 dedi doktorum beta 6400 bende sadece goguslerimde degisiklik var bulantı kusma bas donmesi yok masallah rahatım yani iyi gidiyo suanlık hatta hamile oldugumu unutuyorum hep ani hareket yapıyorum atlıyorum zıplıyorum uzanıyorum sonra aklıma geliyo duruluyorum :KK70:
Canim bende bugün idrar yerinde öğrendim henüz kan vermedim otomatik hesaplayiciya gore 5 hafta 3 günlük bendede hic belirti yok sadece adet gününe yakin ve adet olacagim gün uç gün acil kahve akintim oldu o kadar göğüs agrim mide bulantim kasik agrim yok yarin inş.kan testiyle dogrulamis olacagim hamileliğini umarim sagliklidir

Kızlaaarrr henüz erken belki ama ben de aranıza katıldım. Dün test yaptım pozitif. Daha dr'a gitmedim. Otomatik hesaplayıcıya göre 26 Mart oluyor :) Dr'a öğrendikten hemen sonra gittiniz mi kızlar ? ben 6. haftanın bitmesini bekliyim diyorum kese ve kalp atışı için. Sizce acele etmeme gerek var mıııı?

Kızlaaarrr henüz erken belki ama ben de aranıza katıldım. Dün test yaptım pozitif. Daha dr'a gitmedim. Otomatik hesaplayıcıya göre 26 Mart oluyor :) Dr'a öğrendikten hemen sonra gittiniz mi kızlar ? ben 6. haftanın bitmesini bekliyim diyorum kese ve kalp atışı için. Sizce acele etmeme gerek var mıııı?
Canim ben öğrenir öğrenmez sabahina hemen gittim diş gebelik olup ölmediğini öğrenmem gerekti dayanamadim kesemizi gördük kalp atişi henüz yok haftaya tekrar gidecegim

Eger dusuk riskin yoksa bekleyebilirsin ama onlem amacli hap verebilirler kanaman filan olursa bekleme git cnm bnm ilk dusk oldugu icin 2 gune 1 gidiyorum degerin yukselip yukselmedigine bakiyoruz

Eger dusuk riskin yoksa bekleyebilirsin ama onlem amacli hap verebilirler kanaman filan olursa bekleme git cnm bnm ilk dusk oldugu icin 2 gune 1 gidiyorum degerin yukselip yukselmedigine bakiyoruz
Düşük riskim olup olmadığımı bilmiyorum ki. Neyse acele etmeyim şimdi, kanama ya da bir anormallik olursa giderim artık. 6. hafta bittiği an gitmeyi planlıyorum.

Hepimiz için hayırlısı ve en güzel şekilde olsun inşallah kızlar :)

Düşük riskim olup olmadığımı bilmiyorum ki. Neyse acele etmeyim şimdi, kanama ya da bir anormallik olursa giderim artık. 6. hafta bittiği an gitmeyi planlıyorum.

Hepimiz için hayırlısı ve en güzel şekilde olsun inşallah kızlar :)
canım ben ögrendikten bir gün sonra gittim.folik asit verdi

Benim hamileliğin başından beri göğüslerim çok şişti.ve yatarken acıyorlar.Onun dışında hamilelik belirtim yok.Arada çok gazım oluyordu karnım şişiyordu ama oda geçti

selam kızlarrrrr..... cumartesi doktora gideceğim. Bulantılarınız başladı mı. Durumlar nasıl?

X