Arkadaslar transferimi oldum.6 hucreli 2.gun embriyosu yerlestirildi 1 tane.hayirlisi insallah.
9 günde çıkıyormu benim 13 cü gün yaptık hakkında hayırlısı neyse o olsun üzülme benim transferim 3 gün embriyosuydu ben sadace bir gün dinlendim diğer günler Yürüdüm ağır olmamak şartıylı ev işleride Yaptım yurt dışındA yaşıyorum Allahtan Ümidini kesme Herşeyin vakti zamanı var Rabbim gönlündekini nasip etsin inş ben kan tahlili Yaptım burda hemen söylemiyorlar bende dayanamayıp eczaneden test Alıp Yaptım sonrada eşimi arayıp söylemişlerdiMerhaba fidan2;
Bende de aynı belirtiler oldu. Dün 9. günü idi transferimin (5. gün embriyosu) beta hcg degerım cok dusuk cıktı (19.3) ..Üşümelerim bugun azaldı umudum da pek kalmadı acıkcası
Arkadaslar transferimi oldum.6 hucreli 2.gun embriyosu yerlestirildi 1 tane.hayirlisi insallah.
Kızlar bu gün yumurta toplama işlemi yapıldı.. 11 tane yumurta toplandı. çarşamba günü aranacak. kaç tane döllendi. kaçıncı günü transferi yapılacak o söylenecek. hakkımızda hayırlısı..
Arkadaslar 6 hucreli 2.gun embriyosu icin iyimi?genelde 4.gun embriyolari 6 hucreli oluyor diyrlar.ne demek bilen var mi?gelisimi onden mi gidiyo demek acaba?
ben iyi diye hatırlıyorum..Arkadaslar 6 hucreli 2.gun embriyosu icin iyimi?genelde 4.gun embriyolari 6 hucreli oluyor diyrlar.ne demek bilen var mi?gelisimi onden mi gidiyo demek acaba?
Sağol cnm hepimiz için hayırlısı güzelliklerle olsun.. desteklriniz çok değerli benim için9 günde çıkıyormu benim 13 cü gün yaptık hakkında hayırlısı neyse o olsun üzülme benim transferim 3 gün embriyosuydu ben sadace bir gün dinlendim diğer günler Yürüdüm ağır olmamak şartıylı ev işleride Yaptım yurt dışındA yaşıyorum Allahtan Ümidini kesme Herşeyin vakti zamanı var Rabbim gönlündekini nasip etsin inş ben kan tahlili Yaptım burda hemen söylemiyorlar bende dayanamayıp eczaneden test Alıp Yaptım sonrada eşimi arayıp söylemişlerdi
çok güzel ya çok rahat edersinEvet canım sırf bizim için açacaklar merkezi.pazartes çok geç olabilir dediler.2 kişi olacağız sadece..şaka gibi
canım 6 hücreli olduğunu nerden öğrendinArkadaslar transferimi oldum.6 hucreli 2.gun embriyosu yerlestirildi 1 tane.hayirlisi insallah.
Hemsire soyledicanım 6 hücreli olduğunu nerden öğrendin
Hayırlı uğurlu olsun..inşallah güzelce döllenir ve sonra da sana tutunur..Rahat ol ve gönlünü ferah tut, sevgilerKızlar sabah yumurtalarim toplandı. 3 tane yumurta. Az ama Rabbim den umut kesilmez sonuçta 1 tane döllencek. Inşallah Rabbim nasip eder isteyen herkese bizlere de.. dualarinizda unutmayın lütfen :)
bana söylememişti de imzalttkları kağıdıda heycandan okumamıştım :)Hemsire soyledi