Mart 2015 tüp bebek yaptıracaklar !!!

canım ben Zeynep kamilde başladım raporum herşeyim hazır.adeti bekliyorum.aralık ayından beri bi engel çıkıyor inşallah yine bir engel çıkmaz ise tarlusala başladım inşallah adet olup öteki hafta içinde iğnelere başlayacağım.hayırlısı olsun öncelikle hepimiz için..

Slm kizlar insallah hayirlisiyla baslarsiniz tedavinize benim 2. Tüp bebegim ve 9 mart test tarihim bugûn 4. Gûn transferiminn ve 5. Gün embiroyosu
rabbim hayırlısını nasib etsin bebişin inşallah seninledir.tutunur anneciğine aminnn

Slm kizlar insallah hayirlisiyla baslarsiniz tedavinize benim 2. Tüp bebegim ve 9 mart test tarihim bugûn 4. Gûn transferiminn ve 5. Gün embiroyosu
canım inşallah güzel haberleirni duyarız.. sende nerde tedavi gördün....
bende ilki tutmuştu kalp atışı alinmamisti bakalım 2. inşallah nasip olur..

z
zeynep kamil de bende düşündüm ama prosedür çok diye izin alamadık eşimle ben..biz ümraniye Medicana da tedaviye başlayacağız.. inşallah rabbim hiçbirimizi boş çevirmez..

canım inşallah güzel haberleirni duyarız.. sende nerde tedavi gördün....
bende ilki tutmuştu kalp atışı alinmamisti bakalım 2. inşallah nasip olur..
Canim selam ben avusturyadayim olursa bu 4. Hamilelik olcak ilki kendi kendine oldu üc asilamadan sonra 3 ay yasadi karnimda öldü ikincisi de kendi kendine oldu oda kimyasal oldu cok zor bi dönemdi tam gecen sene bu zamanlardi babami kaybettim tabi artmadi degerim 3. Hamileligim tüp bebekle oldu 3. Gün embiroyosuydu tuttundu ama 7 hafta bekledik kesem bos cikti iki kürtaj yasadim bu 4. İnsallah hayirlisi diyelim sen nerde yaptirdin

İnşallah hayirlisiyla baslarsin canim tedavine bol bol yumuslariniz olur insallah saglikli
Inşallah canım benim ilk deneyimim olacak. 6 aylık evliyim.normal yoldan hiç denemeden tüp bebeğe başlıyorum. O yüzden hem çok tedirginim hemde çok bilgim yok. Burda ilk denemede tutmayanlari okuyunca çok üzülüyorum. Inşallah Rabbim isteyen herkese versin bize de versin.

ben hisar intercontinental hastanesinde ilki yapmistik tuttu kalp atımı olmadı kürtaj oldum.. sende zor şeyler yasamissin Allahim yüzünü güldürsun

Arkadaslar beni bilen biliyor.4 aydır tüp yaptıracaktim ama çeşitli nedenlerle yaptıramadim. Bu ay nasip olursa kesin başlayacağım. Gelin bu heyecanı beraberce paylaşalım.
şubat konusunu sen başlatmıştın inşallah herşey gönlünce olır arkadaşım. bu ay bebişlerini beklemeye başlarsın dilerim.

kafa
kafana takma burdaki seyleri.. benim ilki nde tutmuştu 2 embriyo konuldu , tane tuttu fakat kalp atımı alınmadı.allah nasip etsin yeterki olur takma... bende çok üzüntü yaşadım kürtaj olunca ama Allahin takdiri işte.. haberlerini bekliyorum canım

Inşallah canım insallah güzel haberlerle.

Canim korkma Sakin gecen ay benimde ilk denememdi tutmustu ve kesem bos cikti peki sorun ne benim sebepsiz Infertile hic bir sorun yok

Canim korkma Sakin gecen ay benimde ilk denememdi tutmustu ve kesem bos cikti peki sorun ne benim sebepsiz Infertile hic bir sorun yok
Benim amh çok düşük 0.13 yani rezervim bitmek üzere o yüzden vakit kaybetmemem lazım tutmazsa çok üzülürüm bir daha ki sefer yumurtam bitebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…