Mart 2015 tüp bebek yaptıracaklar !!!

Merhaba herkese bende Perşembe be günkü kontrolümde yumurtalarım büyüdüğünü gördük yatın tekrar gidicez kontrole inşallah hepsi istenen büyüklüktedir birde kalşteliyse Allah'ın izniyle inşallah güzel sonuçlar alırız
Bende yumurta rezerv azlığı olduğu için endişeliyim kızlar lütfen bana dua edin

Rabbim isteyen herkesin gönlüne göre versin zor bir süreç doktor eşimi aramış kan tahlilide pozitif Nisan'ın 9 randevu var Herşeyin Hayırlısı

canımmm çok sevindimmmm... allah kucağına almayı nasip etsin... bize de bol bol dua et.. bende yarın toplama gününe karar verilecek... çok heyecanlıyım..

Canlar yumurtalarım toplandı.ilaç verdiler şimdi.kaç tane toplandığını sormayı unuttum.korktum baya ama operasyon bitmeden sonuna doğru uyandım ağrı hisettim valla. ama geçti hamdolsun.pazartesi bebişimi almaya gidicem.tansferim olacak 8 de..hayırlısı olsun inş.

Selamlar bol şanslar herkese :)

Perşembe toplanan yumurtalarımdan sadece biri döllendi, pek olgun olmamakla birlikte 3 çekirdeğe bölündüğü için ümidi olacağı düşüncesiyle bugün transfer edildi. Sonucu 2 nisan'da yapacağım testle öğreneceğim. Hep umutuyum hem de temkinli, hayırlısıyla göreceğiz bakalım... Şimdiden geri saymaya başladım bu süreç nasıl geçer bilmiyorum....

Herkese bol şans ve güzel haberler olsun inşallah :)

Hadi hayırlısı olsun inşallah. Pozitif sonuçlar alırsınız bende iğnelere devam 9. Günündeyiz tedavimde pzt yine gidicem bakalım neler olmuş.. Herkese bol şans

Kızlar, bugün, yani transferden 8.5 gün sonra beta hcg yaptım, 19.3 çıktı. Doktorum test erken genelde 12 gün sobra bakarız dedi ( halbuki embriyom 5. gün hatta nerdeyse 6.gün embriyosu idi ce onlar bugün baktırmamı söylemişlerdi, neyse..) değerin düşük 2 ve 4 gün sonra test dedi.. sizce bu değer nasıl? böyle değerlerle gebelik yaşayan var mı? ((((

merhaba, bende bir tüp bebek ve iki aşılama yaptırdım. Benim tranferin 11.gününde bhcg 3,5 çıkmıştı ve sonuç negatifti. Bhcg nin 5 in üzerinde olması gerekir. net bir değeri yok bildiğim kadar. 10 nun üzerinde olması gebelik var demek olabilir. Ancak tranferden sonra çatlatma iğnesi olduysan vücutta hcg olacağından yanıltıcı olabilir. tam gününde yapılan testi kabul ediyorlar. Ben 11 gün yaptırdığımda yaptırma düşük çıkabilir demişlerdi. yani test günü yapılan sonuç önemli. Çünkü 14 güne kadar tutunma olabilir, bhcg de tutunmadan sonra yükseliyor. Test günü yapıldıktan sonra da düzenli olarak 2 günde bir hcgnin artması gerekiyor. İnşallah bebeğinize kavuşursunuz. İnşallah tüm sonuçlarınız beklediğiniz gibi olur. Sevgiler

Merhaba fidan2;

Bende de aynı belirtiler oldu. Dün 9. günü idi transferimin (5. gün embriyosu) beta hcg degerım cok dusuk cıktı (19.3) ..Üşümelerim bugun azaldı umudum da pek kalmadı acıkcası

Ç

Çok teşekkürler..herkese sağlıklı hayırlı bebekler diliyorum..

Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…