Canım bugun 9.guncanım kaç günlük tedavi oldun yani ilaç kullanalı kaç gün oldu adetin
cumartesi toplama yapıyolar demekki ne güzelEvet kızlar yarın 07.30 itibarı ile yumurtalarım toplanacak,dua bekliyoum ve cok heyecanlıyımmm
Evet canım sırf bizim için açacaklar merkezi.pazartes çok geç olabilir dediler.2 kişi olacağız sadece..şaka gibicumartesi toplama yapıyolar demekki ne güzel
Rabbim isteyen herkesin gönlüne göre versin zor bir süreç doktor eşimi aramış kan tahlilide pozitif Nisan'ın 9 randevu var Herşeyin Hayırlısı
hayırlı uğuEvet canım sırf bizim için açacaklar merkezi.pazartes çok geç olabilir dediler.2 kişi olacağız sadece..şaka gibi
Hadi hayırlısı olsun inşallah. Pozitif sonuçlar alırsınız bende iğnelere devam 9. Günündeyiz tedavimde pzt yine gidicem bakalım neler olmuş.. Herkese bol şansSelamlar bol şanslar herkese :)
Perşembe toplanan yumurtalarımdan sadece biri döllendi, pek olgun olmamakla birlikte 3 çekirdeğe bölündüğü için ümidi olacağı düşüncesiyle bugün transfer edildi. Sonucu 2 nisan'da yapacağım testle öğreneceğim. Hep umutuyum hem de temkinli, hayırlısıyla göreceğiz bakalım... Şimdiden geri saymaya başladım bu süreç nasıl geçer bilmiyorum....
Herkese bol şans ve güzel haberler olsun inşallah :)
Rabbim yardımcımız olsun benimde salı günü toplanacak :) çok heyecanlıyım. Icime bir umut doğdu nedensiz. Hissediyorum bebisi gelecek dünyama :))) inşallah :)kızlarrrrr pazartesi yumurta toplama işlemi yapılacak... dua edin banaaa...
Hadi hayırlısıyla bol bol kaliteli olsunlar inşallahkızlarrrrr pazartesi yumurta toplama işlemi yapılacak... dua edin banaaa...
Merhaba fidan2;Hayırlı haberler alırsın inş hiç kafana takma adet belirtisiyle hamilelik belirtisi aynı her bünyede farklı belirti var benim hala karnım ağrıyor adet sancısı gibi aşırı karın gurultusu aşırı tuvalete çıkma çok üşüyorum
merhaba, bende bir tüp bebek ve iki aşılama yaptırdım. Benim tranferin 11.gününde bhcg 3,5 çıkmıştı ve sonuç negatifti. Bhcg nin 5 in üzerinde olması gerekir. net bir değeri yok bildiğim kadar. 10 nun üzerinde olması gebelik var demek olabilir. Ancak tranferden sonra çatlatma iğnesi olduysan vücutta hcg olacağından yanıltıcı olabilir. tam gününde yapılan testi kabul ediyorlar. Ben 11 gün yaptırdığımda yaptırma düşük çıkabilir demişlerdi. yani test günü yapılan sonuç önemli. Çünkü 14 güne kadar tutunma olabilir, bhcg de tutunmadan sonra yükseliyor. Test günü yapıldıktan sonra da düzenli olarak 2 günde bir hcgnin artması gerekiyor. İnşallah bebeğinize kavuşursunuz. İnşallah tüm sonuçlarınız beklediğiniz gibi olur. Sevgiler