aaa ne güzel az kalmış büyük güne.. hadi hayırlısı güzel haberlerle inş..Slm kizlar.. cumartesi transferim olacak. cokkk heyecanliyim.. dualarinizi esirgemeyin.
Merhaba Sislicam,kantocu arkadaşım kan değerini aynı saatte mi yaptın yoksa dayanamayıp 1 er saat erken mi tam 2 katı artışlar olmamış ama artmış netice
Hayırlı olur da bebegin tutunur sna inşallah canmSlm kizlar.. cumartesi transferim olacak. cokkk heyecanliyim.. dualarinizi esirgemeyin.
Tebrikler canım hamilesin ışte ne güzel rabbim dileyen herkesi evlat sahibi eder insKızlar herkese merhaba,
benım BETA HCG degerlerım soyle:
transferden 9 gun sonra:19,33
tranferden 11 gun sonra:34,1
transferden 12 gun sorna:56,3
transferden 13 gun sonra: 90,2
Bu degerler katlanarak gidiyor gibi duruyor. doktorumla daha gorusemedım, 2 gun once bugun yaptıgım testı katederek 70 cıvarı gorursek ıyı demıstı. Sizin tecrubelerınız var mı bu sekılde guzelce ılerleyen?
bır de dun gece mınık mınık kahve parcalar gelıyor, bu sabah da vardı. bunlar neden olur bilen tecrubesı olan var mı? bir de benim degerımın normalde bugun kac olması gerekır (transferden sonra 13. gun)
Teşekkrülerrrrrr
tabiki iyi dua edelim inş.hepsi döllensin embriyo olsun..kizlar opu da 11 yumurta iyimi sizce ultrasonda daha coktu
insallah ya umarim oyle olur yoksa kafayi yicem cok zor geciyo gunlerimtabiki iyi dua edelim inş.hepsi döllensin embriyo olsun..
canım zor biliyorum bende aynı durumdayım ama rahat olmamız lazım bebişler için.. düşünmemeye çalış bi uğraşla vakit geçir.. olumsuz düşünmek yok.. güzel olucak inş..insallah ya umarim oyle olur yoksa kafayi yicem cok zor geciyo gunlerim
Canım tabiki iyi benimde 8 tane ne zaman toplandıinsallah ya umarim oyle olur yoksa kafayi yicem cok zor geciyo gunlerim
calisiyorru canim ama eve geliyom is guc yapasim gelmiyo onceden boyle deildi ama tedaviye baslayinca insan sabirsizlaniyo ve iki tupte yok bende bu ilk deenemem ve herkes hamileyim diyo ve ister istemez uzuluyo insan esim icinde ayri uzuluyorum of neyse canim bakalim ne olacak cok zor bir surecteyizcanım zor biliyorum bende aynı durumdayım ama rahat olmamız lazım bebişler için.. düşünmemeye çalış bi uğraşla vakit geçir.. olumsuz düşünmek yok.. güzel olucak inş..
bugun ya senin bide bilgi verdiler miCanım tabiki iyi benimde 8 tane ne zaman toplandı
öyle tatlım dua edicez bol bol hakkımızda hayırlısı.. eşin için de üzülme rabbim ne zaman isterse o zaman olacak senle benle alakası yok hayırlısı inş. güzel haberler bekliyorum..calisiyorru canim ama eve geliyom is guc yapasim gelmiyo onceden boyle deildi ama tedaviye baslayinca insan sabirsizlaniyo ve iki tupte yok bende bu ilk deenemem ve herkes hamileyim diyo ve ister istemez uzuluyo insan esim icinde ayri uzuluyorum of neyse canim bakalim ne olacak cok zor bir süreçteyiz