Mart 2015 tüp bebek yaptıracaklar !!!

Crimone jel basımı donurdu ya.bugun 3.gunum.artık ayaktayım hatta biraz dısarı cıktım...karnımda agrı var hala.şu ilacın etkisi olduğunu bilmesem bebeğim tutunuyr derdim.

acıbadem maslakta yaptıran var mı arkadaşlar bende dun gece çatlatma iğnemi vurdum ama kalçadan die hatırlıordum göbekten miş şaşırdım cetrotayt kullananlar varmı

Kızlar herkese merhaba,

benım BETA HCG degerlerım soyle:

transferden 9 gun sonra:19,33
tranferden 11 gun sonra:34,1
transferden 12 gun sorna:56,3
transferden 13 gun sonra: 90,2

Bu degerler katlanarak gidiyor gibi duruyor. doktorumla daha gorusemedım, 2 gun once bugun yaptıgım testı katederek 70 cıvarı gorursek ıyı demıstı. Sizin tecrubelerınız var mı bu sekılde guzelce ılerleyen?

bır de dun gece mınık mınık kahve parcalar gelıyor, bu sabah da vardı. bunlar neden olur bilen tecrubesı olan var mı? bir de benim degerımın normalde bugun kac olması gerekır (transferden sonra 13. gun)

Teşekkrülerrrrrr

kantocu arkadaşım kan değerini aynı saatte mi yaptın yoksa dayanamayıp 1 er saat erken mi tam 2 katı artışlar olmamış ama artmış netice

Merhaba arkadaşlar be de aranıza bugun tedaviye başlayarak katılmış bulunuyorum:) Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder inşallah.Gerçi benim tüp bebek yöntemiyle bir çocuğum oldu ve şu anda 5.5 yaşın da biz kardeş için tekrar başladık tedaviye insallah bu denememizde hayırla sonuçlanır dualarim sizlerle ve sizlerde dualarinizi esirgemeyin Allahım hepimizin yardımcısı olsun .Amin ...

kantocu arkadaşım kan değerini aynı saatte mi yaptın yoksa dayanamayıp 1 er saat erken mi tam 2 katı artışlar olmamış ama artmış netice
Merhaba Sislicam,

9. gun tahlili 10:40,11.gun tahlili 09:40 ve 13.gunse 09:40.. 9 dan 11 e tam 2 kat artmadi ama 11den 13 e nerdeyse 3 kat oldu. benim endisem degerin dusuk olmasi acaba bos gebelik dis gebelik ya da kimyasal gebelik mi diye..((

Tebrikler canım hamilesin ışte ne güzel rabbim dileyen herkesi evlat sahibi eder ins

Canimm insallah hayirli sonuclar alirsin tedavinden ben ilk tup bebek tedavimi gordum ve 3 gün once transferim gerçekleşti 6nisan test gunum sabirsizlikla bekliyorum diyecegim o ki sakin strese girme lutfen sakin ol ve hep hayirlisini dile.

insallah ya umarim oyle olur yoksa kafayi yicem cok zor geciyo gunlerim
canım zor biliyorum bende aynı durumdayım ama rahat olmamız lazım bebişler için.. düşünmemeye çalış bi uğraşla vakit geçir.. olumsuz düşünmek yok.. güzel olucak inş..

canım zor biliyorum bende aynı durumdayım ama rahat olmamız lazım bebişler için.. düşünmemeye çalış bi uğraşla vakit geçir.. olumsuz düşünmek yok.. güzel olucak inş..
calisiyorru canim ama eve geliyom is guc yapasim gelmiyo onceden boyle deildi ama tedaviye baslayinca insan sabirsizlaniyo ve iki tupte yok bende bu ilk deenemem ve herkes hamileyim diyo ve ister istemez uzuluyo insan esim icinde ayri uzuluyorum of neyse canim bakalim ne olacak cok zor bir surecteyiz

öyle tatlım dua edicez bol bol hakkımızda hayırlısı.. eşin için de üzülme rabbim ne zaman isterse o zaman olacak senle benle alakası yok hayırlısı inş. güzel haberler bekliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…