Mart 2015 tüp bebek yaptıracaklar !!!

Canim benimde yok tuplerim ve rezerv azligi var
Evet aradilar 5 i olgunmus ve 4 u dollenmis iste yarin yine arayip gelismelwri bilgi verecekler insallah 4 ude gelisir kaliteli olur
Senide yatin arayip haber verirler ne durumdalar ama yumurtalarin sayisi iyi sansin yuksek hayirlisi dua edip beklicez

Kızlar yumurtalar toplandı. 48 adet yumurta toplanmis ama çıkınca ağrım olmadı hala dinleniyorum.. ohss olur muyum bu durumda olup ohss olmayan var mi. korkuyorum transfer ertelbir diye.. doktor toplamadan 3 gün önce önlem almıştı.. çatlatma ignemi değişti ve dostinex e başlatmisti.. inşallah olmam ohss lütfen yardiminizi rica ederim

Mrblar bugun yumurtalarim toplandi 20 tane persembe transfer olcak AMA kac tanesi olcak doktor demedi bende sormayi unuttm bunun belli bi sayisi varmi

Ohss NE demek bende AZ AZ kan geliyor agrim yok birden kalkip oturdugmda hafif agri oluyor AMA sorun olurmu

genellikle yunurtasi 20 üzeri olanlarda oluyo.. bende 45 yumurta çıktı... inşallah 9 has olmam çatlatma ignem falan gonapeptyl yaptik önlem aldılar ama korkuyorum çok. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Arkadaşlar merhaba bende bugün tüp bebek tedavisine başladım ön muayenede kistleşmiş ili yumurta görüp küçük bi operasyonla aldı doktor.sonrada ilk iğnemi yapıp pazartesi görüşmek üzere gönderdi eve. O kadar kalabalıktıki bir sürü heyecanlı bir o kadarda kaygılı insanlar vardı ben ne hissettiğimi bile seçemiyorum. Allah yardımcımız olsun çok yorgun başladım ben bu tedaviye sonumuz hayır olsun inşallah

Kızlar nasılız ?mutlu haber veren yok mu? Benım 6gün bitiyo.agrılar hafifledi.hepimize hayırlı haberler vermek nasib olsun

kızlar lütfen tecrübeli arkadaşlar cvp verebilir misiniz

arkadaşlar benimde dün yumurtalar toplandı 3 adet. doktor seninki fazla beklemez cok yumurtan olsa 5gune kadar gozlemlerız dedı muhtemelen pazartesi döllenmiş yumurta kalırsa transverim olur..

arkadaşlar merhaba bende 1.5 yıllık evliyim pko olduğundan dolayı bugün tüpbebek tedavisine başladım allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…