olursa zaten haykiracam burdandaöyle tatlım dua edicez bol bol hakkımızda hayırlısı.. eşin için de üzülme rabbim ne zaman isterse o zaman olacak senle benle alakası yok hayırlısı inş. güzel haberler bekliyorum..
Canim benimde yok tuplerim ve rezerv azligi varb
bugun ya senin bide bilgi verdiler mi
Senide yatin arayip haber verirler ne durumdalar ama yumurtalarin sayisi iyi sansin yuksek hayirlisi dua edip beklicezCanim benimde yok tuplerim ve rezerv azligi var
Evet aradilar 5 i olgunmus ve 4 u dollenmis iste yarin yine arayip gelismelwri bilgi verecekler insallah 4 ude gelisir kaliteli olur
insllah o 4 bebisin de yasar senin transfer olacakmi dondurulacakmi canimSenide yatin arayip haber verirler ne durumdalar ama yumurtalarin sayisi iyi sansin yuksek hayirlisi dua edip beklicez
Inşallah canım büyük ihtimalle dondurulacak bakalım hayırlısıyla hepsi büyüsün bölünsün kaliteli olsunda Allah'ın izniyleinsllah o 4 bebisin de yasar senin transfer olacakmi dondurulacakmi canim
Rabbim yardımcın olsun canım Ayetel Kürsi okudum inşallah pozitifleride görürüzkizlar. yarin 9 da transferim var dua edin bana..
Transferin oldu mu canım nasılsın merak ettımkizlar. yarin 9 da transferim var dua edin bana..
Transferin oldu mu canım nasılsın merak ettım
Kızlar nasılız ?mutlu haber veren yok mu? Benım 6gün bitiyo.agrılar hafifledi.hepimize hayırlı haberler vermek nasib olsun
kızlar lütfen tecrübeli arkadaşlar cvp verebilir misinizKızlar yumurtalar toplandı. 48 adet yumurta toplanmis ama çıkınca ağrım olmadı hala dinleniyorum.. ohss olur muyum bu durumda olup ohss olmayan var mi. korkuyorum transfer ertelbir diye.. doktor toplamadan 3 gün önce önlem almıştı.. çatlatma ignemi değişti ve dostinex e başlatmisti.. inşallah olmam ohss lütfen yardiminizi rica ederim
Oldu canım... Evde dinleniyorum.. 2 tane kondu. 5 gün embriosu... Sıkıldım yatmaktan. Sadece tuvalete gidiyorum..[/QUO
Ohhh Maşallah hayırlı haberler alalım imşallah
Çok yatma ama Dr yatmımdedi arada kalk Yürü kan dolaşımı olsun
5. Güne kaç yumurta geldi ???
Benimde yumoşların bugün 3. Günü inşallah 5. Güne gelir de bana da transfer olur
Siz transfer için beklediniz mi yoksa hemen mi oldu