Sakin stres yapma canim cok etkiliyo zaten bi iki dakikalik bi olay aci hissetmiyosun dua et bol bol...Yarın sabah ilk aşılamamı yaptıracağım inşallah, çok heyecanlıyız bu gece nasıl geçer bilmiyorum :)
Asilama isleminden dolayi olabir canim korkulacak bisey yok merak etme.Hadi bakalim hayirlisiyla tutar insallah.Kac tane.gelismis yumurtan vardi canim?Canlar merhaba bugün aşılamamın 2.günü, koyu kahve rengi leke geldi bu normal mi, böyle bir sorun yaşayan oldu mu aranızda
Bi tane yumurtasi olup asilamasi tutan cok canim benim olsun bakalim benimde cok fazla gelisen.yumurta oldu diye yapilmadi asilama bende persembe yada dun olacaktim yoksa asilamami nasip degilmis..
Amiin canim insallah bi kendim.icin.degil.isteyen.herks iccin.dua ediyorum her zaman.İnsallah gizel haber verirsin gelismelerden haberdar et olur mu canimAllah yardımcımız olsun, dualarımızı kabul etsin inşallah canım
ESTROFEM KULLANIYORUM 15. GÜN KULLANICAM , GÜNDE 1 DEFA ALIYORUMAşilama sonrasi hiç ilaç vermedi benim doktorum
ilk aşılamada banada vermemişti, ama bunda ilacım var 12 günAşilama sonrasi hiç ilaç vermedi benim doktorum
benimki crinone diyee bişey vajianaya sokup 10 dk yürücen dedi dr, yarın sabahtan itibaren başlıcam seninkide öylemiESTROFEM KULLANIYORUM 15. GÜN KULLANICAM , GÜNDE 1 DEFA ALIYORUM
sedalis benim kullandığım ilaç estrofem rahim duvarını kalınlaştırmak için verdi dr. 2 tane yumurtam olduğundan dolayı çoğul gebelik olursa diye verdi sanırım, vajinal olarak kullandığım bir ilaç yok şimdilikbenimki crinone diyee bişey vajianaya sokup 10 dk yürücen dedi dr, yarın sabahtan itibaren başlıcam seninkide öylemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?