• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama MART 2015 AŞILAMA YAPACAK OLANLAR PAYLAŞIM İÇİN GELİN

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yarın sabah ilk aşılamamı yaptıracağım inşallah, çok heyecanlıyız bu gece nasıl geçer bilmiyorum :)

Yarın sabah ilk aşılamamı yaptıracağım inşallah, çok heyecanlıyız bu gece nasıl geçer bilmiyorum :)
Sakin stres yapma canim cok etkiliyo zaten bi iki dakikalik bi olay aci hissetmiyosun dua et bol bol...

Inş hepimiz hayırlısıyla kavusuruz bir söz var işimiz Allaha kaldıysa oldu bil vardır bir zamanı zaman uzadıkça zorlaşıyor ama. Allah de ötesi gelir..

Canlar merhaba bugün aşılamamın 2.günü, koyu kahve rengi leke geldi bu normal mi, böyle bir sorun yaşayan oldu mu aranızda

Canlar merhaba bugün aşılamamın 2.günü, koyu kahve rengi leke geldi bu normal mi, böyle bir sorun yaşayan oldu mu aranızda
Asilama isleminden dolayi olabir canim korkulacak bisey yok merak etme.Hadi bakalim hayirlisiyla tutar insallah.Kac tane.gelismis yumurtan vardi canim?

Bir tanecik gelişmiş yumurtam vardı, kısmet bakalım zaman gösterecek ne olduğunu

Bi tane yumurtasi olup asilamasi tutan cok canim benim olsun bakalim benimde cok fazla gelisen.yumurta oldu diye yapilmadi asilama bende persembe yada dun olacaktim yoksa asilamami nasip degilmis..

Bi tane yumurtasi olup asilamasi tutan cok canim benim olsun bakalim benimde cok fazla gelisen.yumurta oldu diye yapilmadi asilama bende persembe yada dun olacaktim yoksa asilamami nasip degilmis..

Allah yardımcımız olsun, dualarımızı kabul etsin inşallah canım

Allah yardımcımız olsun, dualarımızı kabul etsin inşallah canım
Amiin canim insallah bi kendim.icin.degil.isteyen.herks iccin.dua ediyorum her zaman.İnsallah gizel haber verirsin gelismelerden haberdar et olur mu canim

Herkese günaydın benim asilamamin 6 günü bende 4 olustu aşılama sonrası doktor bana coraspirin ve folbiola devam dedi e baska ilac verdimi

MERHABA HANIMLAR; BENİM DE 25 MART ÇARŞAMBA GÜNÜ SAAT 11:00 DE İLK AŞILAMAM OLDUM VE , SİZLER GİBİ BENDE SONUCU ÇOK MERAK EDİYORUM. UMARIM EN YAKIN ZAMANDA BU GÜZEL DUYGUYU YAŞARIZ...

benimki crinone diyee bişey vajianaya sokup 10 dk yürücen dedi dr, yarın sabahtan itibaren başlıcam seninkide öylemi
sedalis benim kullandığım ilaç estrofem rahim duvarını kalınlaştırmak için verdi dr. 2 tane yumurtam olduğundan dolayı çoğul gebelik olursa diye verdi sanırım, vajinal olarak kullandığım bir ilaç yok şimdilik

Arkdaslr Mart ta gecn ay asilama yaptrdim tutmadi bu hafta buymusbise yunrtam yeniden asilama yapilacak

KIZLARRRR MERHABA SONUNDA AŞILAMA AŞAMASINDA GELEBİLDİK ALLAHIN İZNİ İLE BUGÜN AKŞAM 8 DE ÇATLATMA İĞNEMİ YAPICAM ÇARŞAMBA SABAH 8,3 HASTANEDE OLACAĞIM NE OLUR İLK AŞILAMAM OLACAK BANA DUA EDİN ALLAHIN İZNİ İLE HAYIRLISI OLSUN İNŞ. YALVARIYORUM BENİM İÇİN DE BR DUA EDİN. ALLAHIM TÜM BEKLEYENLERE HAYIRLISINI NASİB ETSİN İNŞ. ÇOK HEYCANLIYIM AMA.

Back
X