• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama MART 2015 AŞILAMA YAPACAK OLANLAR PAYLAŞIM İÇİN GELİN

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Insallh tutar. 1,5yıl oldu hala ugrasıyoruz Ama olmıuyo. Bu benım ıkıncı asılamam ılkınde ohss oldum yarıda bıraktık ıkıncıde tutmadı.

Merhaba kizlar bende bastan hikayemi anlatayim. 2014 ocak ayinda korunmayi biraktik. Mart ayina kadar bir gelisme olmayinca doktora gittik. Doktor 1 yil bekleyin sonra gelin dedi. O ay sadece esimin sperm tahlilini yaptirdik. Sonuc normaldi. 2014 Kasim ayinda ben dayanamadim artik tekrar gittim doktora. 1 yil doldu dedim :) hormon ve kan tahlili istedi. Bunlari taa ocak ayinda anca yaptirdim. Aralikta gezmeye gittimgim icin tarihleri kacirdim. Neyse bende ki tahlil sonuclari da norml. Subatta rahim rontgeni cektirdim. O ayda oyle gecti. Geldiiik marta :) 6 mart adet oldum. Klomen kullandim 5 gun. Ocak ve subat ayinda doktor illa 14. Gel derdi ve benim yumurtalari kacirirdi. Bu sefer 12.Gun gelirim ddedim. Ovulasyonda kullanmistim zaten 12. Gun cizgileri gordum doktora gittim. Iki yumurtam olusmus 24mm hem sag hem solda. 19 martta asilama oldu. Ilk gun agri sizim kanamam oldu biraz. 2. Gun daha hafif sonrasinda gecti. Ama 26 marttan beri karnim sis arada bulantilarim var.dun 30 mart asilamanin 11. Gunu dayanamadim kan tahlili yaptirdim ama sonuc 1.90. negatif gibi ama bana oyle gelmiyor. Bugun hatta mide bulantim artti kendimi tutmasam kusarim. Kahvaltida yumurtadan tiksindim.son 5-6 gundur akintilarin farkli. Boyle boyle degisik belirtiler var. normal adetim 2 nisan olmali bakalim bekleyecegim. Allah hayirlisini nasip etsin insallah.

Merhaba kızlar,bişey soracağım size? benim aşılamamın 10. günü,2 gün sonra test yapacağım,yalnız idrar testimi yapacağım yoksa kan testimi bilemedim? idrar testinde 12 günlük çıkar mı? bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim...

Merhaba kızlar,bişey soracağım size? benim aşılamamın 10. günü,2 gün sonra test yapacağım,yalnız idrar testimi yapacağım yoksa kan testimi bilemedim? idrar testinde 12 günlük çıkar mı? bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim...

Ikisi de olabilir. Ama kan testi daha garanti. Adetin gecmesini beklesen daha iyi olur. En guvenilir sonucu o zaman alirsin. Hayirlisi olsun

merhaba kızlar,sonuç için kan verdim,bugün öğleden sonra belli olacakmış,çok heyecanlıyım,hayırlısı diyorum ama içim olmadı diyor :(

Kızlar günaydın benim mart aşılamasıda şubat gibi negatif :) inşallah sizin sonuçlarınız pozitif olsun. Ben tüp bebeğe başladım artık Allah hepimizin yardımcısı olsun

Arkadaslar bugun asilama yaptirali bir hafta oldu, 2. Gunu ve bugun kahverengi akinti geldi bu normal mi?

Arkadaslar bugun asilama yaptirali bir hafta oldu, 2. Gunu ve bugun kahverengi akinti geldi bu normal mi?
eğer normal şartlardada düzenli adet olunuyorsa çatlatma iğnesinden tam 14 gün sonra adet olunuyor. Yada aşılamadan sonra kimîlerinde kanama olabiliyo ara kanama hiç duymamıştım. İnşallah tutmuşturda bu da yerleşme kanamasıdır

Bugün asilamanin 12 günü inanılmaz agrim var adet sancısı bu sanırım adet olucam coook ama coook üzgünüm kolum kanadım kırıldı resmen yok olmuyor ben anne olamiyorum

SELAM HANIMLAR;
BENDE 25. MARTTA AŞILAMA OLDUM, AŞILAMANIN 11. GÜN İDRAR TESTİ YAPTIM VE NEGATİVE ÇIKTI . BUGÜN YANİ AŞILAMANIN 13. GÜNÜ PEMBEMSİ AKINTI OLDU VE BELİM ÇOK AĞRIYOR, SANIRIM BENİM DE TUTMADI :(

SELAM HANIMLAR;
BENDE 25. MARTTA AŞILAMA OLDUM, AŞILAMANIN 11. GÜN İDRAR TESTİ YAPTIM VE NEGATİVE ÇIKTI . BUGÜN YANİ AŞILAMANIN 13. GÜNÜ PEMBEMSİ AKINTI OLDU VE BELİM ÇOK AĞRIYOR, SANIRIM BENİM DE TUTMADI :KK43:
ilk aşılamamıydı

Back
X