- 3 Mayıs 2014
- 248
- 52
- 73
Naptin canm sonuc neMerhaba arkadaslar ben 17mart salı asılama oldum yarın 14.gunum yarın kan testı verecegım ınsallah tutmustur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Naptin canm sonuc neMerhaba arkadaslar ben 17mart salı asılama oldum yarın 14.gunum yarın kan testı verecegım ınsallah tutmustur.
Naptin canm sonuc ne
Tuh nasiptem ote yol yok .bende ikinci asilamami yaptirdim persembe gunu kan testim var tabi ogune kadar hastalanmazsam:/canm malesef tutmamıs
sorun neydiInsallh tutar. 1,5yıl oldu hala ugrasıyoruz Ama olmıuyo. Bu benım ıkıncı asılamam ılkınde ohss oldum yarıda bıraktık ıkıncıde tutmadı.
Merhaba kızlar,bişey soracağım size? benim aşılamamın 10. günü,2 gün sonra test yapacağım,yalnız idrar testimi yapacağım yoksa kan testimi bilemedim? idrar testinde 12 günlük çıkar mı? bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim...
merhaba kızlar,sonuç için kan verdim,bugün öğleden sonra belli olacakmış,çok heyecanlıyım,hayırlısı diyorum ama içim olmadı diyor
eğer normal şartlardada düzenli adet olunuyorsa çatlatma iğnesinden tam 14 gün sonra adet olunuyor. Yada aşılamadan sonra kimîlerinde kanama olabiliyo ara kanama hiç duymamıştım. İnşallah tutmuşturda bu da yerleşme kanamasıdırArkadaslar bugun asilama yaptirali bir hafta oldu, 2. Gunu ve bugun kahverengi akinti geldi bu normal mi?
İins bizede umut ol cnm buradan yazarsan sevinirim bi belirti varmi
ilk aşılamamıydıSELAM HANIMLAR;
BENDE 25. MARTTA AŞILAMA OLDUM, AŞILAMANIN 11. GÜN İDRAR TESTİ YAPTIM VE NEGATİVE ÇIKTI . BUGÜN YANİ AŞILAMANIN 13. GÜNÜ PEMBEMSİ AKINTI OLDU VE BELİM ÇOK AĞRIYOR, SANIRIM BENİM DE TUTMADI