• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama MART 2015 AŞILAMA YAPACAK OLANLAR PAYLAŞIM İÇİN GELİN

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar crinone jel kullanan varmıydı, bugüüne kadar bişey yoktu ama bugün çok vajinal kaşıntı yaptı :KK43:

Kızlar günaydın benim mart aşılamasıda şubat gibi negatif :) inşallah sizin sonuçlarınız pozitif olsun. Ben tüp bebeğe başladım artık Allah hepimizin yardımcısı olsun
SVD1910 MRB. SEN 2 AŞILAMADAN SONRA MI TÜP BEBEĞE KARAR VERDİN ? VE HANGİ MERKEZDE TÜP BEBEK YAPTIRICAKSIN ?

evet canım 2. Aşılamadan sonra adet olur olmaz başladım tedaviye eskişehir acıbademdeyim
UMARIM GÜZEL SONUÇLAR ALIRSIN :) BENDE 2. AŞILAMAM OLUMSUZ OLURSA TÜP BEBEK DENEMEK İSTİYORUM . İSTANBUL ÖZEL ÇAPA HASTANESİNDE BENDE TEDAVİME DEVAM EDİYORUM, EĞER TÜP BEBEK DENERSEM DOKTORUM İSTANBUL TÜP BEBEK MERKEZİNDE UYGULAMA YAPICAK. BAKALIM ZAMAN NELER GETİRECEK BİZLERE....

kızlar crinone jel kullanan varmıydı, bugüüne kadar bişey yoktu ama bugün çok vajinal kaşıntı yaptı :KK43:
Canım biz seninle aynı gün aşılama olduk. Uzaktan takip ediyordum seni :KK53: Bende jel kullanıyorum ve aynen dediğin gibi bugün bi değişiklik var. Yanma ve kaşıntı gibi.

Canım biz seninle aynı gün aşılama olduk. Uzaktan takip ediyordum seni :KK53: Bende jel kullanıyorum ve aynen dediğin gibi bugün bi değişiklik var. Yanma ve kaşıntı gibi.
süreklimi yoksa benimki gibi aradamı

Kızlar merhaba asilamamin 17 günü normalde dun adet olmam gerekiyordu cesaret edip test yaptiramadim aşılama sonunda adet gecikmesi yasayan varmı inanılmaz kasık agrim var adet olacakmisim gibi

testi ne zaman yapmayı düşünüyosun
Adetim gecikirse. Hiç umudum yok çünkü, ilk aşılamam. Yeniden o tek çizgiyi görüp kendimi aptal gibi hissetmek istemiyorum. Varsa birşey elbet öğrenilir, hiiiiç kasmıyorum. Allah ne derse o. Sen ne yapacaksın?

Adetim gecikirse. Hiç umudum yok çünkü, ilk aşılamam. Yeniden o tek çizgiyi görüp kendimi aptal gibi hissetmek istemiyorum. Varsa birşey elbet öğrenilir, hiiiiç kasmıyorum. Allah ne derse o. Sen ne yapacaksın?
doktor 12. gün kan testi yaptırabilirsin dedi bugünde 12. gün ya. 2-3 gün öncesinden bugün yapmaya çok niyetliydim ama vazgeçtim korkuyorum negatif sonuçtan. bi yandanda yapmayı çok istiyorum ne kadar sabrederim artık bilmem

doktor 12. gün kan testi yaptırabilirsin dedi bugünde 12. gün ya. 2-3 gün öncesinden bugün yapmaya çok niyetliydim ama vazgeçtim korkuyorum negatif sonuçtan. bi yandanda yapmayı çok istiyorum ne kadar sabrederim artık bilmem
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah :KK36:

Kızlar merhaba asilamamin 17 günü normalde dun adet olmam gerekiyordu cesaret edip test yaptiramadim aşılama sonunda adet gecikmesi yasayan varmı inanılmaz kasık agrim var adet olacakmisim gibi
Canım sonucu yaz mutlaka merak ettim.. benimde 14. Gün adet sancısı var hayırlısı.

Cnm benim hic geçmedi cuma gününden beri hep var bugün asilamamin 18 günü öğleden sonra test yaptırmayı düşünüyorum yazarım buradan sen yapacak misin bugun

akşam test yaptım negatif tabiki, eşimin ısrarıyla az öncede kan verdim öğleden sonrada 2. negatifi görürüm artık

Benim aşılamam tutmadi bugun tup bebek tedavisine başladik, hayirlisi hepimiz için :)

Back
X