Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama MART 2015 AŞILAMA YAPACAK OLANLAR PAYLAŞIM İÇİN GELİN
- Konu Sahibi sedalis
- Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?EVET İLK AŞILAMAMDI, MALESEF TUTMADI VE BUGÜN ADET OLDUM UMUDUMU TABİİKİ DE KAYBETMEDİM VE 2. AŞILAMA İÇİN 8 NİSANDA DR. TEKRARDAN GİDİCEM, HAYIRLISI OLSUN UMARIM EN YAKIN ZAMANDA BİZDE BU GÜZEL DUYGUYU YAŞARIZ..ilk aşılamamıydı
SVD1910 MRB. SEN 2 AŞILAMADAN SONRA MI TÜP BEBEĞE KARAR VERDİN ? VE HANGİ MERKEZDE TÜP BEBEK YAPTIRICAKSIN ?Kızlar günaydın benim mart aşılamasıda şubat gibi negatif :) inşallah sizin sonuçlarınız pozitif olsun. Ben tüp bebeğe başladım artık Allah hepimizin yardımcısı olsun
- 31 Ağustos 2014
- 1.156
- 1.047
- 133
evet canım 2. Aşılamadan sonra adet olur olmaz başladım tedaviye eskişehir acıbademdeyimSVD1910 MRB. SEN 2 AŞILAMADAN SONRA MI TÜP BEBEĞE KARAR VERDİN ? VE HANGİ MERKEZDE TÜP BEBEK YAPTIRICAKSIN ?
UMARIM GÜZEL SONUÇLAR ALIRSIN :) BENDE 2. AŞILAMAM OLUMSUZ OLURSA TÜP BEBEK DENEMEK İSTİYORUM . İSTANBUL ÖZEL ÇAPA HASTANESİNDE BENDE TEDAVİME DEVAM EDİYORUM, EĞER TÜP BEBEK DENERSEM DOKTORUM İSTANBUL TÜP BEBEK MERKEZİNDE UYGULAMA YAPICAK. BAKALIM ZAMAN NELER GETİRECEK BİZLERE....evet canım 2. Aşılamadan sonra adet olur olmaz başladım tedaviye eskişehir acıbademdeyim
- 5 Nisan 2010
- 235
- 219
- 333
Canım biz seninle aynı gün aşılama olduk. Uzaktan takip ediyordum seni Bende jel kullanıyorum ve aynen dediğin gibi bugün bi değişiklik var. Yanma ve kaşıntı gibi.kızlar crinone jel kullanan varmıydı, bugüüne kadar bişey yoktu ama bugün çok vajinal kaşıntı yaptı
- 23 Mayıs 2009
- 14.265
- 15.506
- 823
süreklimi yoksa benimki gibi aradamıCanım biz seninle aynı gün aşılama olduk. Uzaktan takip ediyordum seni Bende jel kullanıyorum ve aynen dediğin gibi bugün bi değişiklik var. Yanma ve kaşıntı gibi.
- 5 Nisan 2010
- 235
- 219
- 333
Arada oldu hatta bugün hiç olmadı, normaldir heralde, çok rahatsız etmediği için araştırmadım.süreklimi yoksa benimki gibi aradamı
- 1 Ağustos 2014
- 317
- 216
- 323
- 23 Mayıs 2009
- 14.265
- 15.506
- 823
testi ne zaman yapmayı düşünüyosunArada oldu hatta bugün hiç olmadı, normaldir heralde, çok rahatsız etmediği için araştırmadım.
- 5 Nisan 2010
- 235
- 219
- 333
Adetim gecikirse. Hiç umudum yok çünkü, ilk aşılamam. Yeniden o tek çizgiyi görüp kendimi aptal gibi hissetmek istemiyorum. Varsa birşey elbet öğrenilir, hiiiiç kasmıyorum. Allah ne derse o. Sen ne yapacaksın?testi ne zaman yapmayı düşünüyosun
- 23 Mayıs 2009
- 14.265
- 15.506
- 823
doktor 12. gün kan testi yaptırabilirsin dedi bugünde 12. gün ya. 2-3 gün öncesinden bugün yapmaya çok niyetliydim ama vazgeçtim korkuyorum negatif sonuçtan. bi yandanda yapmayı çok istiyorum ne kadar sabrederim artık bilmemAdetim gecikirse. Hiç umudum yok çünkü, ilk aşılamam. Yeniden o tek çizgiyi görüp kendimi aptal gibi hissetmek istemiyorum. Varsa birşey elbet öğrenilir, hiiiiç kasmıyorum. Allah ne derse o. Sen ne yapacaksın?
- 5 Nisan 2010
- 235
- 219
- 333
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallahdoktor 12. gün kan testi yaptırabilirsin dedi bugünde 12. gün ya. 2-3 gün öncesinden bugün yapmaya çok niyetliydim ama vazgeçtim korkuyorum negatif sonuçtan. bi yandanda yapmayı çok istiyorum ne kadar sabrederim artık bilmem
- 20 Kasım 2012
- 423
- 132
- 123
Canım sonucu yaz mutlaka merak ettim.. benimde 14. Gün adet sancısı var hayırlısı.Kızlar merhaba asilamamin 17 günü normalde dun adet olmam gerekiyordu cesaret edip test yaptiramadim aşılama sonunda adet gecikmesi yasayan varmı inanılmaz kasık agrim var adet olacakmisim gibi
- 1 Ağustos 2014
- 317
- 216
- 323
- 1 Ağustos 2014
- 317
- 216
- 323
- 23 Mayıs 2009
- 14.265
- 15.506
- 823