MART 2010 `da dogum yapacak anne adaylari

ama bide şunu düşün yükselenide etkiliyor doğum saati bile önemli diyorlar bilmem artık allaha kalmış

merhaba arkadaşlar bende 8 mart 2010 herkesin bebeği hayırlı ve sağlıklı olur inşallah.alkisalkisalkis

Son düzenleme:
benim bebeğimin doğum tarihide 6 mart 2010 allahın izniyle sağlıkla kucağımıza alalım..

inşallah alırız çok sağlıklı ve de hayırlı olurlar benimde bebğimin cinsiyeti hala belli değil çok merak ediyorum.

birdaha ne zaman gidiceksin doktora? büyük ihtimalle o zaman sanada söylemiş olur.

ben 14 haftada gidicem bilmiyorum belli olurmu daha küçük sanırım senin ne kadarlık
ben bugün tam 3 aylık ne zman belli oluyor bilmiyorum.

ben 14 haftada gidicem bilmiyorum belli olurmu daha küçük sanırım senin ne kadarlık
ben bugün tam 3 aylık ne zman belli oluyor bilmiyorum.

ben 12+2 yim doktora gittiğimde 13+2 olucak doktor %90 ihtmalle söylerim dedi sende 14. haftada gitceksen büyük ihtimalle sende öğrenirsin..:nazar:

ducks çok sağol bilgilendirdiğin için tamam bekleyelim hayırlısı uğurz sanada merhaba inşallah sağlıklı vede hayırlı bir bebeğin olur

ben ikinci bebeğime 12 haftalık hamileyim şu anda ilki erkek olmuştu ve cinsiyeti 12. haftada hemen belli olmuştu erkekler daha çabuk belli oluyor, bakalım ikincisi şimdi ne olacak merak ediyorum

bende 31 inde gidicem dr.bana bişey demedi söylerim falan diye erken değilmi sence belli olması

doktor bana %90 ihtimalle söylerim dedi sanırım cinsel organından değilde yapılarından anlıyor kızlarda ve erkeklerde farklı bir yapı oluyomuş sanırım kalça yapıları.. bir arkadaşımada 11.haftasında söyledi ve şimdi doğdu bile onun kızı oldu.. aslında söyleyen çok var ama sonradan değişmesni gözealmamak için emin olmadan söylemiyorar.. ama benim doktorum söylüyor.. doktorun tutumu yani... ben gittiğimde 13+3 olcak.. önceki kontrolüde birdahaki gldiğinde söylerim diye kendisi söyledi..aslında benim hiç ayrımım yok ama sadece merak sağlıklı olsun yeter.. :nazar:

bişey sorucam şimdi bizim yediklerimiz artık bebeğe gidiyor mu?12. haftadan sonra mı gidiyodu... artık göbek kordonu var dimi?...

benim bildiğim kadarıyla önceden oluştu göbek kordonu yani gidiyor artık gene yanlış bilgi vermiyim ama öyle sanırım belgeseldede gösteriyor

mrb anneler bende nasipse 13 mart dedi doktor hemde benim doğum günüm. ama bebiş bu ne zaman gelir belli olmaz di mi?

bencede elli olmaz sen genede fazla heveslenme bu veletlere belli olmuyor erkende gelebilir geç te veya tam günündede :)))

X