MART 2010 `da dogum yapacak anne adaylari

esin84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2009
2
0
40
selammm,
ben siteye yeni üye oldum.aranizda benim gibi hayirlisiyla mart 2010 da anne olacak arkadaslar varmi ?? lütfen yazin deneyimlerimizi paylasalim..
zemuszemus

benım subatın son haftası bakarsınız mart basına sarkar bellı mı olur :teytey::teytey::teytey:

selammm,
ben siteye yeni üye oldum.aranizda benim gibi hayirlisiyla mart 2010 da anne olacak arkadaslar varmi ?? lütfen yazin deneyimlerimizi paylasalim..
zemuszemus

merhaba ben de 3 ya da 4 mart 2010da doğum yapacağım kısmetse ama benim minişler ikiz belki aceleci davranabilirler bilemiyorum :))
bir de mart 2010 anneleri başlığı zaten var oraya bak bence canım..

Canım Rabbim o günlere sağ salim bebeklerimizle ailemizle çıkmayı nasip ederse benimde beklenen olası tarih martın ortaları gibi.Hakkımızda hayırlısı olsun hepimiz için...

merhaba ben de 3 ya da 4 mart 2010da doğum yapacağım kısmetse ama benim minişler ikiz belki aceleci davranabilirler bilemiyorum :))
bir de mart 2010 anneleri başlığı zaten var oraya bak bence canım..

ikizmi allahım ne guselllll :ecrin_bebek: :teytey::teytey:

ooo varmis valla baya bi kisi. benimki ama hayirlisiyla hepinizden en gec galiba, martin yirmibesinde dedi doktorum bakalim nolcak ) ikizler bekleyen arkadasa simdiden kolayliklar, cok güzeldir ya ne güzel beraber büyüyecekler iste. göbisleriniz ciktimi simdiden arkadaslar ? bende cook az belli ama normalde zayif bi yapim var ondan oda yoksa kimse anlamiyor yani ..

benim bebişimde inş. Allahın izniyle Şubat sonu gibi.Bende siteye yeni üye oldum başlığı görünce yazayım dedim.:CüvCüv:

Kısmetse bende 30 martta anne olacağım ama bu tarihin denk düşmesi sadece %5 ihtimal...2 hafta önce yada sonrada olabilirmiş...Bu arada Allah biliyor ya inşallah 18 marttan önce gelir..ÇÜnkü koç burcu olmasındansa balık burcu olmasını tercih ederim :)...Ha birde ben cinsiyetini öğrenmek için çok sabırsızlanıyoruuuum:)..Allah hayırlısını nasip etsin tabi öncelikle...

benim göbişim daha çıkmadı ama hamile olduğumu öğrendiğimden beri bir şişkinlik hissediyorum karnımda oda göbeğim varmış gibi duruo.....Ve gece tuvalete gitmekten uyuyamıyorum ((( ortalama 5 kez gidiyorum...

canım böyle bir başlığımız var zaten oraya gel bence.hayırlı olsun bu arada....

merhaba benimde 2 mart tabiki o gün gelirse 11 hafta bitmek üzere ama şiddetli bulantılarım var günde 2,3 kez kusuyorum artık boğazım tahriş olmuş kan bile geliyor ,2 gün hastanede yattım nafile ne zaman geçer bir bilgisi olan varmı

neden öyle dedin ebnde inş.2 hafta sonraya sarksında balık burcu olmasın koç olsun diyorum balık burcu karakter olarak saf ve her oltaya gelir diyolar sen neden koç istemiyon

neden öyle dedin ebnde inş.2 hafta sonraya sarksında balık burcu olmasın koç olsun diyorum balık burcu karakter olarak saf ve her oltaya gelir diyolar sen neden koç istemiyon

ya koç burçları (tanıdığım büyük küçük koç burcu hep bu özellikte) ukala olurlar..pek merhametli değildirler..ve ne isterlerse yaptırmayı iyi bilirler...insanları hafife alıp kendileri en doğruyu bildiklerini zannederler ve yalan söylerek çok güzel senaryo uydururlar..Bu sebepten dolayı çocuğumuzun bizi ileride üzmesinden korkuyorum..yani koç burcundaki karekterler uysal değiller çok hırçın ve kırıcı olurlar..işte bu yüzden..Ben ve eşim uysal insanlarız..Allah bize bizim gibi evlat nasip etsin..Böyle bi kötü sınav ile sınamasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…