Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selammm,
ben siteye yeni üye oldum.aranizda benim gibi hayirlisiyla mart 2010 da anne olacak arkadaslar varmi ?? lütfen yazin deneyimlerimizi paylasalim..
zemuszemus
merhaba ben de 3 ya da 4 mart 2010da doğum yapacağım kısmetse ama benim minişler ikiz belki aceleci davranabilirler bilemiyorum :))
bir de mart 2010 anneleri başlığı zaten var oraya bak bence canım..
ooo varmis valla baya bi kisi. benimki ama hayirlisiyla hepinizden en gec galiba, martin yirmibesinde dedi doktorum bakalim nolcak ) ikizler bekleyen arkadasa simdiden kolayliklar, cok güzeldir ya ne güzel beraber büyüyecekler iste. göbisleriniz ciktimi simdiden arkadaslar ? bende cook az belli ama normalde zayif bi yapim var ondan oda yoksa kimse anlamiyor yani ..
Kısmetse bende 30 martta anne olacağım ama bu tarihin denk düşmesi sadece %5 ihtimal...2 hafta önce yada sonrada olabilirmiş...Bu arada Allah biliyor ya inşallah 18 marttan önce gelir..ÇÜnkü koç burcu olmasındansa balık burcu olmasını tercih ederim :)...Ha birde ben cinsiyetini öğrenmek için çok sabırsızlanıyoruuuum:)..Allah hayırlısını nasip etsin tabi öncelikle...
neden öyle dedin ebnde inş.2 hafta sonraya sarksında balık burcu olmasın koç olsun diyorum balık burcu karakter olarak saf ve her oltaya gelir diyolar sen neden koç istemiyon