Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım dikişlerinin iyileşmesini bekleyip kullanmaya başlıyabilirsin.dikişlerin iyileşene kadarda belinde bi örtüyle bağla.ben öyle yaptım.
selam millettt oğlum şükür gece uyudu gazımız mahvetti yaf biziii. sabah tartıya çıktım 1,5 kilom kalmış eski kiloma oleeeeeeeyyyyyyyyy. sonra inşallah zayıflıycam daha fazla. şimdi kucuşumda veledim bakınıyoo uyuycak herhalde.
ezgimmmm kız tükenmesin umutların .çooooooooookkkk ösledim seni kııııııııııııııııızzzzzzzzzzzz
oy heyecan bastı beni seçim sonuçları açıklansa bran önce ekşın yaşasak accıııkk
Dilekcim sağol canım... Valla dün bi ara dışarı çıktık.. Komşum sahile gezmeye götürdü bizi. Ama bizim kız hiç durmadı, arabada hep mememdeydi. Trafiği aşıp, sahile vardığımızdaysa hava soğuktu, 5 dk turladık turlamadık hemen arabaya geri binip eve geldik. Dün biraz bastılar bana... Bu umutsuzluk sendromu esir alıyor bazen beni.. Nasıl olacak, nasıl yapacaz, nasıl kurtulacaz, ne olacak sonumuz derken, kendimi nefes alamazken ve çığlık çığlığa ağlarken buluyorum. Gece de çok zor geçti...DENİZİM nerdesin yabugün hiç uğramamışsın yoksa sende benim gibi ist güzel havasına vurulup dışarımı çıktın bi ses ver merak ettim seniiii ?????????
Aslıcım hadi hayırlı olsun. Artık rahat rahat yıkar, altını değiştirirsin. Gözünüz aydın.ezgim seni düşüdüm geleceğimizi çocuklarımızın geleceğini düşündüm oy kullanırken sen merannk etme :))))) bugün haber alamadım senden :))) göbbeeemizz düştü bizimmm
günaydın
denizcim emzirip hemen yatırıyorsan kusmaya çalışıyor olabilir ,bazen benim kızda yapıyor kaldırıp gazını çıkarıyorum rahatlıyor
bu sabah sağlık ocağından geldiler çok şaşırdım hoşuma da gitti açıkcası,27 şubata doğum yapmışsınız bize bilgileri geldi dediler,boyunu kilosunu topuk kanı alındımı diye sordular aşıya bize getirin ,devit damlayıda bizden alın ücretsiz dediler,ilgilenmeleri çok hoşuma gitti insan kendini özel hissediyor