Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
e bunada sukur :roflol: bende sozde bugun agda yapicaktim usendim yarinda kontrolum var acaba simdi kalkip yapsammiki baslamasi sorun iste
valla ben bişey yapmadım ege deniz :roflol:
seni gidi senii itiraf et nettin.klava:
hay maşallah seqsi hatunnn
e bunada sukur :roflol: bende sozde bugun agda yapicaktim usendim yarinda kontrolum var acaba simdi kalkip yapsammiki baslamasi sorun iste
yap yap üşenme ne olur nolmaz
yapamadim gari :1no2: artikin cumaya kesin yaparim simdi dustan ciktim nasil rahatladim ohh be
evet DAMLACIM belki tembelim ama benimde duygularim var taammi bende istemezmiyim DILEK gibin SEN gibin koltuklari cekem dip kose silem camlari silem kapilari silem hah soyle bana ben istemezmiyim!! :roflol: tabiki istemem :roflol: delimiyim laa ben ne guzel hamileyim yan gelip yatiyom sizde yatin bacilaaarrrrr :sm_cool:
valla en güzelini yapıosun cnm bana arkadaşım eşim yardım ettiler ama yinede cnm çıktı annemi bekliorum dört gözle bu arada ege denizcim bi asyada senden gelicek di
mi adaş olacaklar kıızm la yanlış hatırlamıosam tabi
aboww kötü örnek olmuşum:))))hee itirasf ettim yakalandım :jeyyar: ögretmene
saol tatlım valla ben cok seksı goruyom kendımı heryerım fırlamıs delikafadulden
damlacım senden gaza geldım evı bastan asaga temızledım bugun koltukları cektım
sıldım supurdum cıcek gıbı oldu ev vala ohhhhhhh acaıp rahatladım bu arada hastane
cantamıda sonunda hazırladım kaydirigubbakcemile2
çatlakkkkkkk :roflol:yapamadim gari :1no2: artikin cumaya kesin yaparim simdi dustan ciktim nasil rahatladim ohh be
evet DAMLACIM belki tembelim ama benimde duygularim var taammi bende istemezmiyim DILEK gibin SEN gibin koltuklari cekem dip kose silem camlari silem kapilari silem hah soyle bana ben istemezmiyim!! :roflol: tabiki istemem :roflol: delimiyim laa ben ne guzel hamileyim yan gelip yatiyom sizde yatin bacilaaarrrrr :sm_cool:
KIZLAAARR NISAN ANNELERINDENDE DOGUM OLMUS BILMIYOM ARTIK YANI SIZ DAHA OTURUN TEMBEL SEYLER BU ARADA LAFIM 37. HAFTANIN USTUNDE OLANLARA :)) :dance:
KIZLAAARR NISAN ANNELERINDENDE DOGUM OLMUS BILMIYOM ARTIK YANI SIZ DAHA OTURUN TEMBEL SEYLER BU ARADA LAFIM 37. HAFTANIN USTUNDE OLANLARA :)) :dance: