Marmara Üni. Güncel Tüp Bebek Sürecim 🐣

Bende o hastanedeyim belki karsilasmisizdir mutlaka ama benim 1 senedir tedavime baslayamadilar hpv pozitif geldiği için çok sevindim inşallah tutar ordan tanıdığım kisiler var ilaçları tamamlayamamislar
Geçmiş olsun. En kısa zamanda başlamak nasip olsun

Bende o hastanedeyim belki karsilasmisizdir mutlaka ama benim 1 senedir tedavime baslayamadilar hpv pozitif geldiği için çok sevindim inşallah tutar ordan tanıdığım kisiler var ilaçları tamamlayamamislar
antihbs değerinden mi bahsediyorsunuz ? neden başlamıyorlar

Hadi bakalım, güzel haberlere inşallah. Transfer öncesi ilaç iğne vs kullandınız mı peki biraz bilgi verebilir misiniz ? :)
progestan dex (iğne) - oksapar (kan sulandırıcı igne) - lutinus ( progesteron iceren fitil) yumurta toplamadan sonra mikrop kapmamam icinde dusuk doz antibiyotik ve baska bir hap vermislerdi 4 gunluk ama ustte saydiklarim transfer icin tutunmayi kolaylastiracak ilaclarmis
Hastaneye ücret odedinizmi? Acaba öyle demişlerdi
2.917 tl ucret odeniyor hastaneye

Maalesef aradım ama hiçbirinde yok.tek tek bütün eczaneleri arayacağım.
En guzeli sana yakin ulasabilecegin ilçelerden bildigin mahallelerden başla goosle yaz ... mahallesi eczaneleri diye hepsini ara ben oyle buldum en azindan bilmedigimnyerlere gitmeme gerek kalmadi insallah tez vakitte bulursunuz

Hadi hayırlı olsun şimdiden

Bende Süleymaniye Kadın Doğumda benzer süreçteyim, Dün 8.gündü 14-15-17 mm olmuş 4 yumurtam var ama E2 düşük çıktı doktor sana bırakıyorum tedaviye devam edip etmemeyi, sizin 7.günde mi transfer oldu günleri sayınca onu farkettim. Yumurtalarla ilgili bilgi verdiler mi?

Yok 1 hafta degil 6 ocakta gonalf kullanmaya başladım 23 ocakta transfer oldu. Bende pcos var normalde de yumurtam fazla doktor ilac dozunu düşük tutmasina ragmen 13 14 yumurta saymisti ama 8 tanesi toplanicak gibiydi simdi 1. Haftama baktim da benimde yumurtalarım sizin gibiymis buyuklukleri ama şöyle bişey var yumurtaların hepsi döllenmiyor malesef benim 8 tanede 4 tane tuttu basta sonradan 1tane daha tutmus ama kalitesizdi. E2 kaç sizin şuan ?

Yumurta kaçıncı gün toplandı?
Dün ölçüldü 8.gün 95 di, 4 yumurtadan 1 tane ya çıkar ya çıkmaz dedi doktor, yarın tekrar kan verip duruma bakacaklar.
Sizin embriyo kaçıncı günde transfer edildi? 3 mü 5 mi? Toplamadan hemen sonra rahmi hazırlama vs var mı ?

2. Hafta toplandi
Embriyo 5. Gün transfer edildi
Evet yumurta toplamadan sonra igne ve fitil basladık hâlâ devam ediyorum.
8. Gün için 95 düşükmüs evet benim doktorumdan aldigim bilgi olgun kaliteli 1 yumurta varsa E2nin 150 200 olması gerekiyormuş tercihinize birakirsa bence 1 ay bekleyin boşuna narkoz almamış olursunuz yıpranmamış olursunuz dualarım siizinle

Yumurta sayım az ondan 1 yumurta bile önemli olabilir benim için yarın netleşecek

Transfer olmuşsunuz galiba hayırlı olsun inşallah tutar ve uğraştırmacalı süreciniz biter
Sürecin devamı hakkında da bilgi verir misiniz yumurta toplama işlemi, transfer işlemi vs devlet hastanesinde nasıl oluyor?

Merhabalar yazdıklarınızı okudum.öncelikle umarım hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsınız.3 başarısız tüp bebek denemesi yapan biri olarak artık maddi durumumuzun el vermemesi nedeniyle devlet hastanesine başvurmaya karar verdik Pendik hastanesinden randevu aldım pazartesi gününe.size soracağım şey siz hangi doktora gittiniz acaba memnunmusunuz.bende randevu aldım ama sizin doktorunuzu merak ettim.bir sorum daha olacak toplamda ne kadar ödeme yaptınız ilaçlar tahliler vs tahmini olarak

Hakkinizda hayırlısı olsun inşallah doktor hic onemli olmuyor cunku aşilamaları yardimci doktorlar yurutuyor takibinizi onlar yapiyor yani sizin mhrsden sectiginiz doktoru hic gormuyorsunuz herhangi bir skıntınız yoksa aşılamayla başlıyorlar tup bebege gecmeniz icin 2 igneli aşılama olmaniz lazim ondan sonra tuo bebege geciyorsunuz orda direkt prof doktorlar ilgileniyor tup bebekte yardimci yok islemleri birebir doktor yapiyor ama doktoru secemiyorsunuz sanirim.hamgisi boşsa fiyata gelince tup bebek ilaçları 10bini buldu 2.917 tlde hastaneye verdik

Size bir soru daha soracağım rahim filmini devlettemi cekildiniz narkoz veriyorlarmi çekilirken en çok korktuğum şey.daha önce özelde yaptırdım narkozla yaptilar burada nasıl diye merak ediyorum

Size bir soru daha soracağım rahim filmini devlettemi cekildiniz narkoz veriyorlarmi çekilirken en çok korktuğum şey.daha önce özelde yaptırdım narkozla yaptilar burada nasıl diye merak ediyorum
Yok canim zeynep kamili onermislerdi ama cok gec randevu veriyorlar diye ozele gittim kadikoy sonomed goruntuleme merkezine anestezi almadim hic gerekte yok alttan muayneden farksiz yeni bir makine kullaniliyormus hissedilmiyo gercekten goz acip kapayincaya geciyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…