Marmara Üni. Güncel Tüp Bebek Sürecim 🐣

Amin canım inşallah. Maddi manevi zor bi süreç. Elimizden geleni yapıyoruz. Karışılığını inşallah en iyi şekilde alırız. Benim hiç klomene tepkim olmadı. Birqz femara etki etti ama yumurtalar öyle aman aman büyümedi. Aşılamada 75 le başladı sonra 112,5 oldu ama oda kıpırdatmadı hiç. Bakalım inşallah bu doz yeterli gelmiştir. Cumartesi yi sabırsızlıkla bekliyorum

Hemde nasıl hepsi ayrı stres ilacı bulman alman kendine igne yapman hepsi skınti insallah bu kadar çabamız güzel sonuçlar getirir Oo senin yumoşlar çok nazlıymış yahuu

Hemde nasıl hepsi ayrı stres ilacı bulman alman kendine igne yapman hepsi skınti insallah bu kadar çabamız güzel sonuçlar getirir Oo senin yumoşlar çok nazlıymış yahuu
Dün tamamladım oxotide’leri. İnşallah aldıklarım yeter. Şu süreçte stres yaşamak istemiyorum hiç. Ah o yumoşlar yumoş olup bi çıksında hesabını soracağım

Dün tamamladım oxotide’leri. İnşallah aldıklarım yeter. Şu süreçte stres yaşamak istemiyorum hiç. Ah o yumoşlar yumoş olup bi çıksında hesabını soracağım
Ah cok sukur tamamlanmis ya kaç tane istedi doktor ?

He aman iyi bari ben 7 tane almistim sonradan doktor 2 3 tane daha bulabilirsen iyi olur demisti bugun tekrar sordum da 7 tamamdir yeter dedi cok sukur gerek kalmadi
Anam son dk öyle birşey denmesi stres sebebi ya. Arkadaşta tedavi oluyo pztsi sanırım opu olacak elinde tek doz kalmış. Birşeyde dememişler son dk ilaç bulmak zorunda kalırsa bilmiyorum yani .

Verdiğiniz değerli bilgiler için çok çooook teşekkürler Nasipse bende en kısa zamanda Marmara’da tedavi olmayı planlıyorum size sorum tavsiye eder misiniz

Verdiğiniz değerli bilgiler için çok çooook teşekkürler Nasipse bende en kısa zamanda Marmara’da tedavi olmayı planlıyorum size sorum tavsiye eder misiniz
özel olarak yazayım size iyi yön kötü yön olarak ona gore fikriniz oluşur

özel olarak yazayım size iyi yön kötü yön olarak ona gore fikriniz oluşur
Merhaba. Ben de nasip olursa başlayacağım. Daha belgelerimi teslim etmedim. Gittiğimde regl in 3. Günü gel dedi. Tüm tetkiklerimi tamamladım. Ben size özelden yazmak istedim ama mesaj alımınız kapalı. Bana da yazabilir misiniz

Dönüş yaptim

Dün transfer gerçekleşti şimdi beklemedeyim Allah razı olsun çok teşekkür ederim
Hadi bakalım, güzel haberlere inşallah. Transfer öncesi ilaç iğne vs kullandınız mı peki biraz bilgi verebilir misiniz ? :)

Bende o hastanedeyim belki karsilasmisizdir mutlaka ama benim 1 senedir tedavime baslayamadilar hpv pozitif geldiği için çok sevindim inşallah tutar ordan tanıdığım kisiler var ilaçları tamamlayamamislar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…