Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar internet ortamında güvenli ve uygun alışveriş yapmak için markafoniye üye olmak istiyorum ama bekleme listesine alındım ve sonuç gelmedi.bana referans olabilecek bir arkadaş varsa çok sevinirim.teşekkürlerhihoyyyt
markofoni ya da limangoya üye olmak isteyenler varsa özel msjla e-posta adreslerini gönderebilirler davet edebilirim bende kızlar. Çok gusel şeyler geliyo daha biraz önce markonodeki twigy love ayakkabılardan biri babet , biri topuklu iki ayakkabıyı sadece 50 tl ye sipariş ettim:))) bayanssulusmile
bende üyeyim özelime mail adresinizi yazın size davet gönderebilrim
markofon ve limango bçok markaların bulunduğu bi site
bi çok üründe indirimli satış 2-3 günlük satışlar sürekli yeni ürünler
inceliyosun beğendiğin ürün olursa satın alıyosun kredi kartıyla ödüyosun ürünün süresi
bittiğinde 2-3 içinde kargoyla gönderiyolar güvenilir bi site
%70, %80 e kadar indirimler oluyor çok ünlü markaların ayakkabıları, gömlekleri kozmetik, dekorasyon, nevresimler herşey.
Ben cok alışveriş yaptım, hala da yapıyorus. Kampanya bittikten sonra 1 hafta içinde kargoya veriyorlar. Ben çok memnunum yani. isteyen olursa gönderirim canımopuyorumnanaktan
Bende hem Limango ya hem de Markafoniye üyeyim...
Her 2 siteden de alışveriş yaptım; ev dekorasyonu, makyaj markaları, giyim, takı vs. her şey mevcut...hem de oldukça tanınmış markalar...
Eğer üye olmak isterseniz bende referans olurum...
Sevgiler,bana özel mesaj göndermeniz yeterli
Markafoniyi Limangodan daha guzel buluyorum acıkcası.Bende Tommy çizmelerden edindim iki tane yanlarınada Gıvenchy ruj aldım iki tane.Bu sanal alısverişler kotu oluyor,sokakta dokmedıgım parayı burda dokuyorum :))))))
üye olmak isteyen olursa mail adresini bana yollasın davet göndereyim. davet olmadan üye olunmuyor artık. bekleme listesine alıyorlar gerçekten. markafoni ve limago'dan davet yollayabilirim kızlar :)
Arkadaşlar Ben yeni üye sayılırım mesaj sayım 50 olmadığı için özel mesaj atamıyorum. Markofoniye üye olmak istiyorum ama özelden hiçbirinize mailimi ulaştıramıyorum. Benim özelime mail adresinizi yazsanız ben sizi referans göstersem olur mu ? Bekleme listesindeyim 15 gündür. Üye olayım istiyorum artık çeyizimi tamamlamam gerek :)
arkadaşlar ben de markafoniye üye olmak istiyorum ama özel mesaj gönderemiyorum.rica etsem benim özelime mailinizi gönderirmisiniz.ben sizi referans olarak göstersem.bilmiyorumkismile yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.