• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Markofoni siparişim

Çok şirin
güle güle kullan

ben de böyle bir şey almak istiyorum denk gelirsem
hep tükenmiş oluyo

tek kapaklı olanlar besinlerin tatlarının kokularının birbirine karışmasına sebep olabilir. ben o sebepten kaçındım böyle bir şey almaktan :44:

Ben bunları çok begeniyorum ama kapakları kullanışsız geliyor kayıp düşcekmiş gibi :26:

Kullanım amacı nedir?
....................

Canım öncelikle hayırlı olsun çok güzel, bende de aynısının farklı desenlisi var. Ben evimin yakınlarındaki bir züccaciyeden kahvaltılığı 20 tl.ye aynı desende tepsisini de 10 tl.ye aldım.

Ben bunları çok begeniyorum ama kapakları kullanışsız geliyor kayıp düşcekmiş gibi :26:

Gayet kullanışlı canım, ben aldığım züccaciyecide epey inceleyip aldım. İçin rahat olsun :34:

Eklentiler

• $Fotoğraf0492.webp
    $Fotoğraf0492.webp
    39,2 KB · Görüntüleme: 41
  • $Fotoğraf0491.webp
    $Fotoğraf0491.webp
    44,4 KB · Görüntüleme: 53
  • $tepsii.webp
    $tepsii.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 36
bende aynı takımı alacaktım ama derinlik açısından yetersiz buldum
reçel vb.kayabılırsın peynır falan olmazda
ama çok kaliteli ve şirin güle güle kullan

Canım öncelikle hayırlı olsun çok güzel, bende de aynısının farklı desenlisi var. Ben evimin yakınlarındaki bir züccaciyeden kahvaltılığı 20 tl.ye aynı desende tepsisini de 10 tl.ye aldım.

Gayet kullanışlı canım, ben aldığım züccaciyecide epey inceleyip aldım. İçin rahat olsun :34:

COK begendim ben canım güle güle kullan =) bende aldım ama bakalım nasıl gelcek :S

Yok ben daha önce incelemiştim Canım kapağında bi sıkıntı görmedim düşmüo yani =)

COK begendim ben canım güle güle kullan =) bende aldım ama bakalım nasıl gelcek :S

Bir arkadaş peynir falan konulmaz demiş ama derinlik olarak gayet yeterli. Tabii 2 kişilik bir kahvaltı olarak düşünürsek :9:
Kocişlere ve bize rahat rahat yeter, misafir gelince zaten kahvaltı takımımızı kurarız :16:

Back
X