• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Banyomu nasıl süslesem

Ben size kendi banyomu göndereceğim onun üzerinden fikirler söylersiniz
Olur tabi ben konunun basını okumadan rafını paylasan hanımefendiye yazmıştım direkt kusura bakmayın 🙈 sizin dekorlarınız da çok tatlı gönderdiğiniz örnekte soyut bir figür vazo içinde okaliptüs yaprağı var. O tarz bir dekor güzel olabilir. Başak sapları da guzel ama bem kuru çiçekleri banyoda cok doğru bulmuyorum nemden dolayı cabucak küflenenilir bakteri oluşturur yıkayamazsınız sıkıntı. Daha plastik bazlı yapay cicekler (okaliptus gibi) veya gunluk tazeleyebileceğimiz canlı cicekler olabilir

ben de klozetin karsisina sunlardan asmak istiyorum.
ama sevgilim begenmedi :(
1000070197.jpg

simdilik kendi evimde bıçtığım için dert etmedim ama komple tasininca alacagim😂😂

ps : aşik filleri begendim🐘

iyi de aliexpresste kargo gelmeyince parani geri yatiriyorlar ki. ac sitede canli sohbet var oraya yaz
"kargom gelmedi param battı" diye bir sey olamaz.
temuda da şoyle; sana su tarihe kadar gelecek diye taahhut ediyor. o tarihte gelmediyse parani iade aliyorsun kargo sonradan gelse de gelmese de.
hatta ürünü aldiktan 1 ay boyunca indirime giren her rakami hesabina geri yatiriyorlar. mesela ben alisveris yapmistim. on lira bes lira dustu toplam 200 tl kadar bir kredim oldu sonraki alisveriste onu indirim olarak aldim. gayet guvenilir bir site
Evet yanlışlıkla A harfini sipariş ettim geldi istemedim para bence hala geri dönmedi.N harfi hala yolda.bende ingilizce Ali express ne yazayım sohbette ?

Evet yanlışlıkla A harfini sipariş ettim geldi istemedim para bence hala geri dönmedi.N harfi hala yolda.bende ingilizce Ali express ne yazayım sohbette ?
chatgpt.com sitesine gir. kendi dilinde sikayetini yazip de ki "bunu ingilizceye cevir" oradan aldigini kopyala aliexpresse destek hattina yaz bence. sonucta 2 ay beklemek icin uzun bir sure. parani iade ederler merak etme. Boyle büyük sirketlerde hakkin kalmaz

vardir heralde çin sitesi. normalden daha uygun fiyatli. ben her seyimi oradan aliyordum ama turkiye yuzde 60 vergi getirdi artik alamiyorum.
bence indir bir bak. paylastigin resim de guzelmis - mermer desenli zaten banyon onlara uyar
Banyomu paylaştım

chatgpt.com sitesine gir. kendi dilinde sikayetini yazip de ki "bunu ingilizceye cevir" oradan aldigini kopyala aliexpresse destek hattina yaz bence. sonucta 2 ay beklemek icin uzun bir sure. parani iade ederler merak etme. Boyle büyük sirketlerde hakkin kalmaz
Yengenc çok teşekkür ederim sana sayende param döndürülecek bana

Bende banyoya yeşili çok yakıştırıyorum ama feng shui bilmem ne geçen bir şey okudum kötü enerjiyi açığa çıkarır felan fistan. Zaten yeterince kötü enerjim var dahasını kaldıramıyciim dedim vazgeçtim.

Lütfen biri bana inanma öyle şeylere manyak mısın desin alıyım bende 🤣🫣

Kötü enerjiden daha betermiş ahan alın 🤦

Screenshot_2025-02-21-16-34-36-220_com.instagram.android-edit.jpg

Son düzenleme:
Kızlar sizlerden yardım istiyorum.bu yeni evimin banyosu.çok boş gözüküyor nasıl neyle doldursam? Vazo aldım ama içine nasıl çiçekten koysam acaba
Konuyu güncelledim
Ev size aitse öncelikle duş perdesindn kurtulun değilse sade bir renk seçin. Tek renk banyo ile uyumlu çöp kovası gibi malzemler seçin çünkü banyo çok renkli.
Çiçek gibi şeyler yapay da olsa hijyen açısından iyi degil.

Bende banyoya yeşili çok yakıştırıyorum ama feng shui bilmem ne geçen bir şey okudum kötü enerjiyi açığa çıkarır felan fistan. Zaten yeterince kötü enerjim var dahasını kaldıramıyciim dedim vazgeçtim.

Lütfen biri bana inanma öyle şeylere manyak mısın desin alıyım bende 🤣🫣

Kötü enerjiden daha betermiş ahan alın 🤦

Eki Görüntüle 3548055
Bu ne ya süslersek süsü mü dökülür?)biblo ne ?ben Namaz kılıyorum Allah’a sadece inanırım !

İyi ama dış perdesi olmasa su hepsi yere dökülür yıkanırken.vazo orda gereksiz mi diyorsunuz
Ev size aitse öncelikle duş perdesindn kurtulun değilse sade bir renk seçin. Tek renk banyo ile uyumlu çöp kovası gibi malzemler seçin çünkü banyo çok renkli.
Çiçek gibi şeyler yapay da olsa hijyen açısından iyi degil.

Mermerle turkuazı, kum rengini çok yakıştırıyorum.
Turkuaz objeler bakabilirsiniz ve banyo için deniz kabukları her ne kadar klişe olsa da benim ilk tercihim olmuştur hep.

coastal-seashell-bathroom-decor_1029473-145998.jpg
decorating-bathroom-ideas-with-seashell-accessories-and-wall-arts.jpg
Master-bathroom-with-seashells.jpg
a281db1f64711c99087d0060c472ae24--shells-and-sand-sea-shells.jpg

85854edcff69a065a456f6904e37def3.jpg

İyi ama dış perdesi olmasa su hepsi yere dökülür yıkanırken.vazo orda gereksiz mi diyorsunuz
Duşa kabin yaptırabilirsiniz bilmyrm Türkiye'de mi yasiyorsnz? Duş perdesi rengini değiştirin tek renk olsun alacgnz malzemelr ile aynı renk.
Vazo çiçek cidden hijyen için gereksiz tahmnce küçük cocuklarnz da var. Ama siz beğenyrsnz sizin zevknz

Duşa kabin yaptırabilirsiniz bilmyrm Türkiye'de mi yasiyorsnz? Duş perdesi rengini değiştirin tek renk olsun alacgnz malzemelr ile aynı renk.
Vazo çiçek cidden hijyen için gereksiz tahmnce küçük cocuklarnz da var. Ama siz beğenyrsnz sizin zevknz
Eskisin ,alırım))tamam vazoyu kendi odamda koyarım o zaman)

Back