• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Walkers Magnezyum

sevim1905

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2025
3
0
1
25
merhaba kızlar son zamanlarda inanılmaz eklem ve sırt ağrılarım vardı trendyoldan walkers magnezyum diye bir ürün sipariş ettim içinde 10 farklı magnezyum türü varmış deneyen varmı acaba?

Eklentiler

• d14dae38-978a-4802-92df-0e0f963b6c97.webp
    d14dae38-978a-4802-92df-0e0f963b6c97.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 12
Kan testi yaptırdınız mı? Böyle şeyleri doktor kontrolü ile kullansanız daha iyi olur

merhaba kızlar son zamanlarda inanılmaz eklem ve sırt ağrılarım vardı trendyoldan walkers magnezyum diye bir ürün sipariş ettim içinde 10 farklı magnezyum türü varmış deneyen varmı acaba?
Bunu bilmiyorum ama venaturaninkini kullanıyorum.Benimki baya düşük

Ben bir aydır kullanıyorum kan değerinden magnezyum eksikliği tam belirlenmiyormuş Zeynep tartan diye bir fonksiyonel doktora gittim o söyledi düzenli kullanmam gerekiyormuş kendisi yazdı bu ürünü 1 aydır kullanıyorum şuanlık memnunum 2. Kutu siparişi verdim ilerleyen zamanlarda tekrar bilgi veririm

Bunu bilmiyorum ama venaturaninkini kullanıyorum.Benimki baya düşük
20 li yaşlarda kardeşim var spor yapıyor onun çantasında görüyordum devamlı birgün sordum baya anlattı övdü bende merak ettim madem bu kadar iyiyse kendimde kullanayım bakalım 1 hafta oldu şuanlık henüz gözle görülür bir fayda görmedim ama uyku kalitemde inanılmaz bir artış oldu kafamı koyduğum gibi uyuyabiliyorum artık acaba bu içtiğim Walkers dan dolayı mı? Magnezyum uykusuzluğa faydalımı

20 li yaşlarda kardeşim var spor yapıyor onun çantasında görüyordum devamlı birgün sordum baya anlattı övdü bende merak ettim madem bu kadar iyiyse kendimde kullanayım bakalım 1 hafta oldu şuanlık henüz gözle görülür bir fayda görmedim ama uyku kalitemde inanılmaz bir artış oldu kafamı koyduğum gibi uyuyabiliyorum artık acaba bu içtiğim Walkers dan dolayı mı? Magnezyum uykusuzluğa faydalımı
Tam tersi magnezyum takviyesi enerji verir

Hayır iyice bir araştırmanızı öneririm uykusuzluğa migrene kramplara çok faydalıymış bu arada enerjide veriyor doğru
Benimki venatura markası canim hatta içtiğim gün ben uyguya dalamiyorum hemen enerjiden dolayı benimki malat formu ama

Back
X