Market çalışanları

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar,
Böyle bir topik var mıydı bilmiyorum ufak bir araştırma yaptım ama bulamadım.Markette çalışan hanımlar var mı aramızda,tabi ki mutlaka vardır:). Kasiyerlik yapan,tanıtım yapan vs...
Nasıl memnun musunuz işinizden? Neler yapıyorsunuz? Günleriniz nasıl geçiyor,Markette en zor ve en kolay iş sizce hangisi? burası da market çalışanları topiği olsun.

ben bugün markette işe başladım çok kötü bi gündü sabah 8 den akşam 11 e kadar çalıştım oturmak yasak tel.yasak nazi kampı gibi bi yer ne iş yapacam da belli değil orda off

ben bugün markette işe başladım çok kötü bi gündü sabah 8 den akşam 11 e kadar çalıştım oturmak yasak tel.yasak nazi kampı gibi bi yer ne iş yapacam da belli değil orda off

Hayırlı olsun,umarım zamanla alışırsın,bende başlayacak gibiydim, sürekli erteledi yok yurt dışında yok şehir dışında yok bilmem nerde en sonunda kadro doldu dedi

Hayırlı olsun,umarım zamanla alışırsın,bende başlayacak gibiydim, sürekli erteledi yok yurt dışında yok şehir dışında yok bilmem nerde en sonunda kadro doldu dedi

iyi olmuş başlamadığın başlanacak bi yer değil çünkü ,çok yorucu acayip berbat bir yer

markette bir yıl etiketleme elemanı olarak çalıştım berbat bir iş bence aynen arkadaşın dediği gibi nazi kampı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…