Markalonga sitesinde satılan ürünler orjinal mi?

sırf bu cevabı vermek için siteye üye olmanız ve başka hiçbir konuda yorum yapma ihtiyacı duymayışınız sizin private shopping diyerek sanki havalıymışçasına anlattığınız zavallı siteyle alakanız olduğunu aşikar kılıyor.

kimse salak değil. sıradışıyla makul olanın farkını ayırt edebilecek kapasitede tüketicileriz biz. o ünlü markanın ürün sorumlusu olan arkadaşınız sıradan kozmetikçilerde çalışan satış elemanlarından daha az bilgiye sahip olacak ki orjinal demiş bu, içinde ne tür boyaların ve kimyasalların kullanıldığı bilinmeyen ürünler için. son olarak private shopping kapsamında Türkiye'de bu ithal ürünleri bu kadar ucuza bulmanın imkansız olduğunu, zira bizim gümrük kanunumuz çerçevesinde kozmetik ürünlerle ilgili yeni düzenlemeler yapıldığını ve Türkiye'ye ithalat yapan yabancı sitelerde fiyat düzenlemelerinin yapıldığını cümle alem biliyor. bunun üzerine ürünlerin ithal olmadığını ve ucuza mal etmek için yurt dahilinde üretilen yabacı tekstil ürünleri gibi yabancı kozmetiklerin de Türkiye de imal edildiğini iddia edin de gülelim bari.

Bu ürünlerin benzerlerini halk pazarlarında görmek mümkün. Kozmetik alanında oldukça iyi pozisyona ait olan kuzenim bu tip ürünlerin Dubai de üretildiğini ancak ordanda bizim gibi ülkelere el atından gönderildiğini söylemişti. Nişanlımda gecen sene Dubai ye gittiğinde iyi bir markanın mascarasini getirmiş. Bağırıyor ben sahteyim diye. Ben de oldukça alerjik bir tipim. Hediye diye olduğu için bir kerelik sürdüm. Bu kadar mı güzel olur bir rimel ? Ne kaşıntı ne kizariklik ne akma. Missss misss:))

bobbi brown ve mac'te öyle ambalajlar yok zaten. kesinlikle orjinal değil,onun yerine watsons indirimlerinden falan daha bilinen emin olduğunuz ürünleri alın.

ben bu konuda düşüncemi yeterince ifade ettiğimi düşünüyorum, sadece benim mesajımı eklediniz diye cevap vermek istiyorum. sizinkisi bir şans olmuş ama papaz her zaman pilav yemez. yine de sizin daha seçici ve dikkatli olmanızı ümit ediyorum. işin maddi risklerinden öte ahlaki boyutu da önemlidir. taklit bir hırsızlıktır ve çalıntı bir malı kullanmak da bir suçtur.

Benim paketim dün geldi burdaki yorumları da okuyunca içime kurt düşmüştü, gittim bir kozmetik firmasına aldığım ürünün aynısını alıp kortrol ettim bana gelen ürün kesin orjinal

Fiyatlar hep böyle düşük olacak mı yoksa tanıtım için mi böyle? Eğer tanıtım içinse biraz daha alıyveriş yapalım

Taklit olduğuna kim karar vermiş, kaynak kim yani? Benim aldığım ürünler orjinal. Taklit olduğunu düşünenler niye şikayet etmiyor, kozmetik ciddi bir olay

Yaklasik 20 gun once tesadufen kesfettim bu siteyi neyse girdigimde o gosterisli resimlere asla aldanmamak gerek.ysl 4 lu fari cok cazip geldi fln derken bir iki sey daha attim sepete guzelce alisverisimi yaptim.aradan 20 gun gecti siparisten eser yok.mesaj attim firmaya geri donus bile yapmadilar.google a yazdim birde ne goryim sayisiz kisi ayni durumdan muzdarip.haberiniz olsun kizlar.bi googledan aratin en azindan dusmeyin bu tuzaga.

Fiyatların düşük olması mı size taklit olduğunu düşündürüyor anlamadım, bu yorumları okuyunca ben de telaşlandım ama ürünlerin kalitesi mükemmel. Ayrıca gerçekten de böyle bir şey olsa kapatırlar bu siteyi, arkadaşlar bence kendi pazarlarının zarar göreceğine inanan markaların yaptığı propaganda bu, ürünler taklit falan değil.

Markalonga da kampanya sitesi değil mi, tabii ki ucuz olacak, ben Nike ayakkabı aldım bir siteden %90 indirimle, o da mı taklit şimdi yani?

Bugün aldığım far seti elime ulaştı, harika. Bu fiyata alabildiğim için de kara geçmiş gibi hissediyorum. Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…