Markalonga sitesinde satılan ürünler orjinal mi?

uzakdiyar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2011
137
32
98
Ankara
arkadaşlar şu anda bu sitede mac, bobibrown, loreal ürünleri çok uygun fiyata...orjinaal midir? ve bunu nasıl anlarızz....

Siteden hiç alışveriş yapmadım arkadaşlar. Başlığı okuyunca girip baktım ürünlere Mac, Dior, Estee ve Bobbi Brown butiklerine baktım. Ürünler kesinlikle sahte. Farların altına sadece far yazılmış, halbuki Mac'in tüm farlarının ismi vardır. Ayrıca o çoklu far paletleri Mac'te kesinlikle olmaz. Dior ve Estee paletlerinde de aynı şekilde isim falan yok sadece palet olarak belirtmişler. Komik komik ürünler yani kısaca. Ve kesinlikle sahte!

Tabiiki de sahteler mac far serilerinde sünger aplikatörüyle satılan hiç ürün gördünüz mü?Sahte olduğunu bilerek alabilirsiniz ama gerçektir indirime girmiştir diyip aldanmayın sakın çünkü bu fiyatlara başka markaların orjinal ürünlerini alabilirsiniz en azından sahte ürünlerin ne kadar sağlıklı olacağını bilemezken daha uygun fiyata sahip markaların orjinal ürünlerinin kalitesini kullandıkça görebilir yada çevreniz aracılığıyla bilebilirsiniz hiç olmadı bloglarda bu alanda birçok yazılar yazan bloggerlar var oturup onların yazılarına bi göz gezdirebilirsiniz..

orjinal olmayabilir ben siparis verdim on gün sonra geldi güzel görünüyor bu gün geldi daha kullanmadım kullanınca paylasırım

bir ürünün orjinal olduğunu kuaförün söylemesi kadar saçma bişi olamaz. bu sitedeki mac ürünleri sahte, diğer ürünler ise muhtemelen duty free artıkları veya tarihi oldukça eski ürünler ki bu sahte olmasından da kötü olabilir. neticede içlerinde kimyasallar var.

bir ürünün sahte olup olmadığını söyleyebilmek için ürünü değil markayı iyi tanımak gerekir, karakteristik özelliklerini ve detaylarını ayırt edebilmek gerekir. sahte ürünlere kesinlikle karşıyım, özentilikten başka birşey değil. adam çantasını 5000tl ye de satabilir, paran yetiyorsa al yetmiyorsa sahtesine yönelme. yılların tecrübesi ve emeği bir ismi var, o para o çantaya değer, dünyanın dört bir yanında ödediği maaşlar kiralar defileler bir sürü şey var kolay değil dünyaca tanınmış bir marka haline gelmek, iki zibidi çıkıp bi markayı kopya ediyorsa bu bie suçtur ve bu suçluların sattığı ürünleri satın alan müşteri de bu suçu teşvik ediyordur. işin hukuki boyutundan da ziyade ahlaki boyutu ise daha önemlidir, çalıntı bir mal satın almak kadar utanç verici birşey var mı? paran ona yetmiyorsa yetenini alacaksın, kimse seni 5000tl lik çanta takman için zorlamıyor, çantanın modelini çok beğenmiş olabilirsin o zaman logosuzunu bulacaksın alacaksın, logoyla adam olunmuyor, kimse bir diğerinin kullandığı eşyanın markasına bakarak ona değer biçmiyor.

şu hayatta en nefret ettiğim şeylerden biri sahte markalardır, eziklik ya resmen.

bende baktım bu siteye bu kadar ucuza zaten bunların gerçek olduğunu sanmıyorum hepsi sahte şu pazarlarda satılanlardan falan heralde neden insanların sağlıklarıyla oynarlarki yazık gerçekten

biz enayiyiz %80 daha pahalıya alıyoruz güvenilir kozmetik mağazalarından di mi? kuaförüne danışıp orjinalliğinden emin olan insanlar var,hiç yorum yapmasam daha iyi...anladınız siz..

bu sözümona marka sitesinde ( bugün yayında ama kaldırırlar mı bilmem )sol üstteki makyaj -> fondöten başlığına girin,givenchy ve chanel'in subli mine fondötenlerine bakın.. daha iyi anlarsınız ne demek istediğimi.. bir de çoklu palet ürünleri (far,ruj vs) de ipucu olabilir.. gittigidiorda 1 tlye falan mac,max factor vs markaların çakma ürünleri var,madem makyaj malzemelerinin hepsinde kullanılan kimyasal maddeleri,ne idüğü belirsiz ama olsun denemelik ucuzzz dediğiniz ürünleri, yüzünüz gibi sıradan (?!) bir yerde denemekten çekinmiyorsunuz daha ucuzu var yani 1 tlye oradan alın da sonra hastane hastane gezin cildiyelerde,deli gibi para dökün ama bu sefer sağlık sektörüne..halbuki ne kadar hesaplı alışveriş yapmıştınız değil mi??

Kesinlikle orjinal deyip yanlış bilgilendirme yapmayın lütfen. Kuaförünüz markalardan anlamıyor demek ki. Ürünler kesinlikle sahte!!!

Ben endişelerimi gidermek için anladığını düşündüğüm birinden yardım aldım,bunu da yardımcı olabilmek için paylaştım.Herkesin kendi tercihi tabii ki.Ben alışverişlerime devam ediyorum.

Evet ürünlerim geldi ama bence sahte ama kullanılmayacak kadar kötü diyemem orjinal olsa bu fiyata satamazlar
peki orjinal ile farkı ne kadardır ? fiyat farkı çok kalite farkı biraz diye bilirim bu tamamen benim fikrim tabii

markanın orjinaliyle sahtesinin arasındaki farkta buzdağının görünmeyen kısmı gibi düşünün. başınıza birşey geldiğinde karşınızda muhatap bulabilirsiniz, müşteri hizmetleri son derece üst seviyededir, uluslararası ve uluslar standartlardan ve kurallardan ödleri kopar bu yüzden çok sıkı denetime tabidirler ve yanlış yapma lüksleri yoktur. tüketici açısından bilinmesi gereken tüm hususlar ambalajında yer almak zorundadır ve yer alır da. içindekiler kısmında herşey doğru belirtilmektedir. siz koku verici bir madde diye okuduğunuz şey aslında asit türevi bile olabilir.. sahte üründe hiçbir sorumluluk olmadığı için masum göstermekte serbesttirler..

dahasını saymamın gereği yoktur diye zannediyorum; sonuçlarına katlanıp katlanmamak sizin tercihiniz ancak kamuya açık bir mecrada yanlış yönlendirme ve cesaretlendirmeyi kabul edemem, çok ciddi bir sorumluluk olduğunu hatırlatayım.

İlginç ya, adamlar altına sitedeki her ürün marka koleksiyonlarının orijinal parçasıdır gibi bir taahhüt yazmışlar. Dior gibi bir markanın dörtlü far paletinin piyasa fiyatını da 70 tl koymuşlar. Fotoğrafta görünen asla Dior konsepti değil ama nasıl oluyor da bu kadar gözü kara davranabiliyorlar onu da anlayabilmiş değilim doğrusu.

birebir orjinal ambalajıyla aynı yapmışlar sanırım bu adresten alıp satıyorlar.

sahte ürün almak istiyorsanız buradan alın :) burada aynı ürünler dahada ucuz ..

Son düzenleyen: Moderatör:
bu tarz private shopping sitelerinin tamamında bir çok marka ürün, son derece sıradışı fiyatlarla satışa sunuluyor, sistemin özelliği bu. bu da bir private shopping sitesi neden fiyatları sorguluyorsunuz? ben bir alışveriş yaptım, bir kozmetik firmasında ünlü bir markanın ürün sorumlusu olarak çalışan arkadaşıma gösterdim, kesinlikle orjinal dedi. zaten ambalajına kadar belli orjinal olduğu.

bişeyi anlamıyorum bu pahalı markaların ambalajları da pahalı değil mi? en azından basit bir plastik içinde değil, mesela mac in iki katlı far paleti var bu sitede.. adamlar uğraşıp birebir kopyalayınca gene de bu kadar ucuza mı geliyor anlamadım??

bir de mesela mac in böyle far ve makyaj paletleri var mı? benim mağazada gördüğüm çoğunlukla tekli tekli satılıyor herşeyi böyle 4-5-6 lı farları rujlu mujlu setleri var mı? rujlar da hep tek satılıyor?

bir çok ürünün bahsedilen markada var mı diye araştırdım mesela mac 20 li kapatıcı palet koymuşlar ama mac in o boyutta 18 renk kapatıcısı var.. ve ayrıca avrupadan topladığımız ihraç fazlası ürünler diyorlar, mac in ihraç fazlası olma ihtimali var mı? flormar falan gibi ürünler orijinal olabilir onlar da zaten piyasa fiyatıyla satılıyor....

bu ürünlerin orjinalliğini anlamak için almak gerekmiyo zaten bağrınıyo ben sahteyim diye.zaten öyle ürünler yok.beşli allık yok bilmem kaçlı far. internet elinizin altında girin mac in sitesine bakın neler var isimleri nasıl,eski kolleksiyonlara bile bakabilirsiniz internetten neler çıkarmış en fazla kaçlı farı var diye. bunu tartışmak bile çok komik bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…