bu tarz private shopping sitelerinin tamamında bir çok marka ürün, son derece sıradışı fiyatlarla satışa sunuluyor, sistemin özelliği bu. bu da bir private shopping sitesi neden fiyatları sorguluyorsunuz? ben bir alışveriş yaptım, bir kozmetik firmasında ünlü bir markanın ürün sorumlusu olarak çalışan arkadaşıma gösterdim, kesinlikle orjinal dedi. zaten ambalajına kadar belli orjinal olduğu.
sırf bu cevabı vermek için siteye üye olmanız ve başka hiçbir konuda yorum yapma ihtiyacı duymayışınız sizin private shopping diyerek sanki havalıymışçasına anlattığınız zavallı siteyle alakanız olduğunu aşikar kılıyor.
kimse salak değil. sıradışıyla makul olanın farkını ayırt edebilecek kapasitede tüketicileriz biz. o ünlü markanın ürün sorumlusu olan arkadaşınız sıradan kozmetikçilerde çalışan satış elemanlarından daha az bilgiye sahip olacak ki orjinal demiş bu, içinde ne tür boyaların ve kimyasalların kullanıldığı bilinmeyen ürünler için. son olarak private shopping kapsamında Türkiye'de bu ithal ürünleri bu kadar ucuza bulmanın imkansız olduğunu, zira bizim gümrük kanunumuz çerçevesinde kozmetik ürünlerle ilgili yeni düzenlemeler yapıldığını ve Türkiye'ye ithalat yapan yabancı sitelerde fiyat düzenlemelerinin yapıldığını cümle alem biliyor. bunun üzerine ürünlerin ithal olmadığını ve ucuza mal etmek için yurt dahilinde üretilen yabacı tekstil ürünleri gibi yabancı kozmetiklerin de Türkiye de imal edildiğini iddia edin de gülelim bari.