ups açıkçası kargo ücreti vermek istemiyordum. Çok parça almış olsaydım olurdu ama 12 tl için mantıklı değil. Teşekkür ederim. diğer arkadaş beğendi zaten. ona engel olmayım
ups açıkçası kargo ücreti vermek istemiyordum. Çok parça almış olsaydım olurdu ama 12 tl için mantıklı değil. Teşekkür ederim. diğer arkadaş beğendi zaten. ona engel olmayım
FAzla olarak alinca fiyatda bayagi uygunluk olur interneten siparisler genellikle sifir urun olsada kargo ucretli oluyor disari cikip yenisini almak icinde yol parasi icecegi derken sonucda yine para harcanmis oluyor bunu dusunmekde mantikli bence
sorunz iyi durumda fazla kullanmadik zaten havale yaparsan 20tl kapida odemeliden 1 yada 2 tl arasinda parakesiyolar ozamn 22 tl odeme yaparsin istersen tabi
penye görünümlü eşofmanı çok kullandık biz dışarda herkes beğeniyordu alan güle güle kullansın giymekten poposu delindi bile oğlum oturarak emekliyordu çünkü
Tek tek düşünürseniz
Askılı tişört 5 tl
penye tulum 7 tl
kot görünümlü alt eşofman 8 tl
yıldızlı pijama altı 5 tl
lacoste tulum 5 tl
kısa kollu tişört 7 tl
penye görünümlü eşofmanı çok kullandık biz dışarda herkes beğeniyordu alan güle güle kullansın giymekten poposu delindi bile oğlum oturarak emekliyordu çünkü