Bebek İkinci El Markalı tişort, şort, ayakkabı arıyorum

ups açıkçası kargo ücreti vermek istemiyordum. Çok parça almış olsaydım olurdu ama 12 tl için mantıklı değil. Teşekkür ederim. diğer arkadaş beğendi zaten. ona engel olmayım

FAzla olarak alinca fiyatda bayagi uygunluk olur interneten siparisler genellikle sifir urun olsada kargo ucretli oluyor disari cikip yenisini almak icinde yol parasi icecegi derken sonucda yine para harcanmis oluyor bunu dusunmekde mantikli bence

Ben kotları diğer arkadaş almazsa kızım için soruştum ama bedenleri uymuyormuş elinizde 12-18 ay hm kot varsa görmek isterim

digr arkadasda siz sordunuz diye cekildi zatn hm kot vardi ama 6 aydan 1 yasa kadar var 2 yas a kadar olan kot weniceden var sadece

digr arkadasda siz sordunuz diye cekildi zatn hm kot vardi ama 6 aydan 1 yasa kadar var 2 yas a kadar olan kot weniceden var sadece

Bwn sadece beden sordum ve bedenleri uymuyormuş diğer arkadaş alabilir teşekkür ederim ilginiz için.

Son düzenleme:
penye görünümlü eşofmanı çok kullandık biz dışarda herkes beğeniyordu alan güle güle kullansın giymekten poposu delindi bile oğlum oturarak emekliyordu çünkü

Ankara dayım. Ankara'da iseniz 4,5 tl; farklı şehirde iseniz 6,5 tl; farklı şehir şube teslim de yine 4,5 tl.

Hmmm İstanbulda değilsiniz yani. Şöyle yapalım. Bir yerden haber bekliyorum. Orası olmazsa size dönüş yaparım. Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…