peki nerede oturuyorsunuz? Elden alsam daha mantıklı.
bursa mudanyada ya siz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
peki nerede oturuyorsunuz? Elden alsam daha mantıklı.
eğer arkadaş düşünmezse bunların beden marka ve fiyatı nedir?
Birde ilk fotodaki kot pantalonmu kaprimi
Eki Görüntüle 1001515 Eki Görüntüle 1001521
bursa mudanyada ya siz
ups açıkçası kargo ücreti vermek istemiyordum. Çok parça almış olsaydım olurdu ama 12 tl için mantıklı değil. Teşekkür ederim. diğer arkadaş beğendi zaten. ona engel olmayım
sizin bebek kac yasinda hangi beden lazimdi
Ben kotları diğer arkadaş almazsa kızım için soruştum ama bedenleri uymuyormuş elinizde 12-18 ay hm kot varsa görmek isterim
digr arkadasda siz sordunuz diye cekildi zatn hm kot vardi ama 6 aydan 1 yasa kadar var 2 yas a kadar olan kot weniceden var sadece
Durumu nedir? ne kadar?
sorunz iyi durumda fazla kullanmadik zaten havale yaparsan 20tl kapida odemeliden 1 yada 2 tl arasinda parakesiyolar ozamn 22 tl odeme yaparsin istersen tabi
Ayakkabı 23 numara. Takım C&A ( Bir kere giyildi). Hepsi 15 tl olur
Bir de bu tişört var. Hiç giyilmedi.
15 TL uyar. Nerede oturuyorsunuz? Kargo ücreti ne kadar?
Bendede bunlar var düşünürseniz hepsinin bedeni 12-18 ay ve hiç giyilmemiş yıkanmamışlar sadece etiketlerini çıkarmıştım
içlerinde birtek çizgili tulum lacoste marka kullnılmış 18 ay ufak bir lekesi var ama leke çıkarıcı ile çıkacaktır
Eki Görüntüle 1001534 Eki Görüntüle 1001533 Eki Görüntüle 1001535 Eki Görüntüle 1001538 Eki Görüntüle 1001540 Eki Görüntüle 1001547 Eki Görüntüle 1001561
Tek tek düşünürseniz
Askılı tişört 5 tl
penye tulum 7 tl
kot görünümlü alt eşofman 8 tl
yıldızlı pijama altı 5 tl
lacoste tulum 5 tl
kısa kollu tişört 7 tl
hepsini alana 30 tl
penye görünümlü eşofmanı çok kullandık biz dışarda herkes beğeniyordu alan güle güle kullansın giymekten poposu delindi bile oğlum oturarak emekliyordu çünkü
Ankara dayım. Ankara'da iseniz 4,5 tl; farklı şehirde iseniz 6,5 tl; farklı şehir şube teslim de yine 4,5 tl.