Markalı, kaliteli 36-38-40 beden kıyafetler kalanlar 26. sayfadan itibaren indirimli

İlk mesajdaki tüm elbiseler 10 TL' ye indi

Bu fırsatı kaçırmayın.. Yazlık gömleklerde beğendikleriniz varsa indirim yaparım.

çok şık bir gömlek 36-38-40 bedene uyacak kalıpta. Hafif likrası var siyah etek ve pantolonla çok şık kombin yapabileceğiniz bir gömlek fiyatı: 15. Tl

Eki Görüntüle 935450 [/quote]

fiyatı 10 tl ye indi.

Son düzenleme:
KOTON marka takım elbise 38 beden takım elbise hafif likralı ceketi bele oturan cinsten 2 düğmeli zemin siyah camel rengi dikey cizgileri var cizgileri çok bariz değil çok şık bir takım, 2-3 kez giyildi. beden uyuşmazlığından olmuyor malesef,
Fiyat: 45 tl bu fiyata kaçırmayın.

Gri etek 38-40 beden hiç giyilmedi, Etek elbise o kadar çok ki buna sıra gelmedi... fiyatı: 10 TL
ATTACH=CONFIG]951378[/ATTACH]

Eklentiler

• $Image2.jpg
    61,9 KB · Görüntüleme: 65
zaten parkbravo bana hep büyük durur, sanki anne elbisesi giymiş gibi oluyorum. tahmin ettiğim gibi elbisen de büyük olacak. benim boyum 160 var yok (

Üstte çok güzel duruyor çok tarz bir elbise 1.67 yazmışım boyumu 1,57 benim boyum keşke 1,67 olsaydı.

taba ile çok şık kombin yapılır.

Mint yeşili çok şık abiye elbise düğün, kına, nişan davetlerinde giyebileceğiniz çok şık hoş bir elbise 40-42 beden giyenlere uyar, 1 kez giyildi ve kuru temizleme yapıldı. altın sarısı ile çok hoş kombin oluyor. Fiyatı: 55.TL ben 150 liraya almıştım.

..................................................................

Canım bu bluz ve colins kotta satıldı malesef ikiside taş gibiydi. bedenin uyuyorsa elbiseleri ve krem rengi ceketi kaçırma yeniden farksız hepsi.

Yeniden farksız üzerime olayan kıyafetler boşuna beklemesin dolapta pazarlık yapalım sizler yararlanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…