Markalı, kaliteli 36-38-40 beden kıyafetler kalanlar 26. sayfadan itibaren indirimli

Çok şık ve zarif bir bolero buda alıp alıp giyemediklerimden. kaliteli bir penyeye sahip. Fiyatı : 15 TL

$Image1.jpg

38 numara sıfırdan farksız sadece 2 kez giyilen yiçbir yerinde sorun bulunmayan bir çizme Polarisin kaliteli ve pahalı satış yaptığı zamanlarda alınmıştı. çok zarif gri renkli elbiselerimle rahat kombin yapabileceğiniz çizme. Fiyatı : 45. TL

$Image2.jpg
$Image3.jpg
$Image4.jpg

Son düzenleme:
saaat ne kadar bendeki saatlerden ya da başka bi ürünle takas düşünür müsnüz

canım saat 20 lira ürünlerine baktımda paraya ihtiyacım var. Guess orjinal saat hediye geldi bana, bu tarzda bende değerlendirmek için aldığım fiyatının çok çok altında satışa koydum saat çok tutulan ve kaliteli modellerinden Avonun.

canım saat 20 lira ürünlerine baktımda paraya ihtiyacım var. Guess orjinal saat hediye geldi bana, bu tarzda bende değerlendirmek için aldığım fiyatının çok çok altında satışa koydum saat çok tutulan ve kaliteli modellerinden Avonun.

canım fiyat en son ne olur çünkü kargo ücretide var 15 tl olursa düşünebilirim

38-40 bedene uyacak bebek mavisi çok şık bir gömlek yan tarafında fermuar var. sıfırdan farksız Fiyatı 10.tl

$Image4.jpg

Roman marka takım elbise içine giyilebilecek tarzda çok şık bustiyer 36-38 bedene uyar likralıdır. İç kısmı likralı saten kumaş üzerine altın rengi dantel göğüs kısmı şahane drapeli. yani 10 numara şıklıkta, Altına lacivert ve siyah ile kombinleyip bir yakınınızın düğününe bile giyilebilir güzellikte. sadece 1 kez giyildi sıfırdan farksız. Buda malesef olmayanlardan lacivert takımımın içine giymiştim sadece 1 kez...
bedeni uyan kaçırmasın. Sadece 20. TL

$Image5.jpg
$Image6.jpg

$Image1.jpg
$Image2.jpg

Fakir RCT 108 şarjlı süpürge tertemizdir. Çok az kullanıldı başka şarjlı süpürge hediye geldiğinden satılıktır. Fiyatı: 90. TL

Çok şık bir gömlek 36-38-40 bedene uyacak kalıpta. hafif likrası var siyah etek ve pantolonla çok şık kombin yapabileceğiniz bir gömlek Fiyatı: 15. TL

$Image7.jpg

Koton marka tek düğme ceket 36-38 bedene rahat olur. Fiyatı: 20. TL yeniden farksız.

$Image1.jpg
$Image1.jpg

X