Markalı, kaliteli 36-38-40 beden kıyafetler kalanlar 26. sayfadan itibaren indirimli

krem rengi çok şık hırka elbiselerin üzerinde çok şık duruyor çok az giyildi yeniden farksız fiyatı: 15 TL.

$Image1.jpg

Çok şık tunik taytın üzerinde çok şık duruyor. Degaje yakalı 36-38 giyenlere uygun gri üzerine mor renk kalın çizgili yeniden farksız.
Fiyatı: 10 tl.
$Image1.jpg

Çok şık bir elbise daha üstte çok güzel duruyor, 36-38-40 üç bedendede rahar olur. boyu diz hizası yeniden farksız.
Fiyatı : 25

$Image1.jpg

$Image2.jpg

Hoş bir kareli gömlek düğmeleri altın sarısı, 1 kez giyildi yeniden farksız Fiyatı : 7.5 TL

$Image1.jpg

adil ışık marka l beden beyaz gömlek fiyatı 20 tl 2 kez giyildi

Çok şık kırmızı bluz elde yıkandı sadece hiç giyilmedi sıfır ayarında. fiyatı 20 TL

$Image1.jpg $Image2.jpg

Mor renk hırka standart beden farklı bir tarzı var hiç giyilmedi. altında saçakları var çok hoş bir hava vermiş hırkaya mor sevenler kaçırmasın fiyatı : 25 TL.

$Image1.jpg $Image2.jpg

Converse Allstar sadece 2 kez giyildi yeni gibi fiyatı 70. TL 120 liraya alındı.

$Image1.jpg

3-4 yaş bücürük marka yelek pantolon takımı sadece yıkandı oğlumun bedenine olmaması nedeni ile giyilmedi Fiyatı: 13 tl
Aldığım fiyatın 3 te biri olan bu şık erkek bebek takımını kaçırmayın.

$Image1.jpg
$Image2.jpg

$Image3.jpg

çok şık bir cüzdan sıfır kullanılmadı Fiyatı: 15 tl aldığım fiyatın yarısı na vericem.

Nihayet bende vedalaşmaya kıyamadığım ve kilo problemim olması nedeni ile giyemediğim kıyafetleri burada değerlendirmeye karar verdim. Hepsi ilk günkü kadar yeni ve tarz kıyafetler olup alanlar kesinlikle pişman olmaz. 50-57 kilo arasına uygun kıyafetlerim. Doğumdan sonra bir türlü bu kıyafetleri giyecek kadar kilo veremediğimden ve 62 kiloyum şuan bunlarında dolapta yer kaplamasın istiyorum. Eklediğimden çok güzel kıyafetlerde ekleyeceğim. Beni mutlaka takip edin. Ürünler Alıcı ödemeli olarak gönderilecektir. Aklınıza takılan tüm sorunlarda özelden msj atabilirsiniz. Dolabımı azaltmaya karar verdim.

Almak isteyenler bilgileri özelden almalarını rica ediyorum forumda yorum fazlalığı olmaz.

Gri elbise 36-38 bedene uygun degaje yaka, boyu diz üstü, kumaşı kaliteli trikodur. Fiyatı 15 TL.
Eki Görüntüle 913727

Gri Elbise zemin gri üzerinde çiçek desenleri mevcut. buyu diz hizasında çok şık ve tarz bir elbise 36-38 bedene kesin uyar. Fiyatı: 15. TL
Eki Görüntüle 913730

Şık bir gece elbisesi, Düğün, mezuniyete giyilecek şıklıkta 36-38 bedene uyar. Yeniden farkı yok 2 kez giyilmiştir. alt kısmı kırmızı saten tülü siyah renk olunca bordo renk ortaya çıkmıştır. Fiyatı : 30.TL
Eki Görüntüle 913729

Jean pantolon markası Colins beden 29-32 yeniden farkı yoktur. pantolonda en ufak bir sorun yoktur. sol tarafta çıkan flaş izidir. Fiyatı: 20.TL
Eki Görüntüle 913733

Şık bir gömlektir 1 kez giyildi. 36-38 beden fiyatı: 10 TL.
Eki Görüntüle 913736

Badi kotların üzerinde çok güzel duruyor. çok az giyildi. Fİyatı: 8.TL
Eki Görüntüle 913737

Çok hoş bir gömlek 36-38 bedene uygun. Siyah etek ve siyah pantolonla kombin edebileceğiniz bir gömlek. Fiyatı: 10:TL
Eki Görüntüle 913738

Gri penye çok hoş bir penye bluzdur. 36-38 benene uygun yeniden farksız fiyatı 8 TL.
Eki Görüntüle 913778

Kirmizi saten siyah tüllu elbisenin son fiyati ne.giyilmis foto varmi

Bedenime olmuyor malesef giyilmis resmi varmi bi bakayim yok ise olcu verebilirim

Çok şık 2 kez giyildi sadece 40-42 beden ekose gömlek fiyatı: 20 TL

$Image1.jpg

X