Eki Görüntüle 926995
Avondan bir hevesle aldığım saat aunı tarz orjinal guess saat aldığımdan bunu satışa koyayım dedim. 3-4 kez kullandım yeniden farksız. Fiyatı: 20 tl
resim temsilidir int. hala sorun var düzelince topiği donatacağım.
Çok şık ve zarif bir bolero buda alıp alıp giyemediklerimden. kaliteli bir penyeye sahip. Fiyatı : 15 TL
Eki Görüntüle 933178
Çok şık ve zarif bir bolero buda alıp alıp giyemediklerimden. kaliteli bir penyeye sahip. Fiyatı : 15 TL
Eki Görüntüle 933178
Eki Görüntüle 933178
Eki Görüntüle 930334
Eki Görüntüle 930335
Bu yılın modası ceket hoş bir modeli var 42 beden 40-42 bedene rahat olur içi leopar desenli. Hiç giymedim. Aldığım fiyatın yarısına satmayı düşünüyorum. Fiyatı: 25. TL
Bunu elit bir mağazadan aldım. Markası Reyon..
bu saati benim sayfamdaki saatlerle ya da herhangibir ürünle takas düşünür msünüz
saaat ne kadar bendeki saatlerden ya da başka bi ürünle takas düşünür müsnüz
canım saat 20 lira ürünlerine baktımda paraya ihtiyacım var. Guess orjinal saat hediye geldi bana, bu tarzda bende değerlendirmek için aldığım fiyatının çok çok altında satışa koydum saat çok tutulan ve kaliteli modellerinden Avonun.
ceketin rengi tam beyaz mı yoksa krem tonları mı?
krem tonları bu arada arkası kemerli ceketi soruyorsun dimi o ceketi özelden çok soran oldu ölçülerini yazayım... eni 41 omuz 39 boyu 57 kol boyu 54
ceketiniz duruyor mu hala yoksa satıldı mı derinn hanım???