Markalı, kaliteli 36-38-40 beden kıyafetler kalanlar 26. sayfadan itibaren indirimli

Takas tekliflerine açığım ...

ihtiyacım olan ürünler mutfak eşyaları ve yatak odası ürünleri pike, nevresim takımları, çanta olabilir.

ilk baştaki gri elbisenin üzerimdeki hali resmi arşivden buldum.

Kahve krem pöti kare elbisenin üzerimdeki hali,

fotoğraf kalitesiz çıkmış resimleri arşivden buluyorum kıyafetin üzerinde görülmesi daha iyi bedene olup olmadığı fikiri açısından ekliyorum.

fiyatlar revize edildi..... Tüm kıyafetler satılsın diye bol bol indirim yaptım. Bu fırsatları kaçırmayın...

Fiyatlarda indirim yaptım fırsatlardan yararlanmayan kalmasın.

Takas tekliflerine açığım ...

ihtiyacım olan ürünler mutfak eşyaları ve yatak odası ürünleri pike, nevresim takımları, çanta olabilir.

sende actığım :hediyelik ve ceyizlik dantel başlıgından ürünleri incele ve degerinde birşeylerle bende takas düşünürüm :)

Son düzenleme:
Çok hoş bir poşet torbası kesinlikle mutfağa farklı hava katıyor. El dikimidir. çocuklar çok beğeniyor. Kumaşı kalitelidir kendime komple mutfak takımı yaptırdığım için bunu kullanmıyorum. Böyle marjinal şeyleri seven fırsattan yararlansın. Fiyatı: 12. TL

S beden LCW marka gömlek renk tonu çok güzel bir yeşil resimde arşivden buda olmuyor üzerime fiyatı: 8 TL

Kızlar hadi bir köşede durmasın üzerinize oluyorsa kaçırmayın samimi söylüyorum en ufak sorunları yok.

Avondan bir hevesle aldığım saat aunı tarz orjinal guess saat aldığımdan bunu satışa koyayım dedim. 3-4 kez kullandım yeniden farksız. Fiyatı: 20 tl

resim temsilidir int. hala sorun var düzelince topiği donatacağım.

Son düzenleme:
Krem rengi ceket ve Krem rengi elbiseyi soran arkadaşlarım bu ürünleri alana çok harika hediyem var.

Yeni ürün resimleri sabatan eklenecek.

Çantanın orjinal resimleri eklenmiştir. Sıfırdır.

Fuşya önü fırfırlı gömlek sadece 8 tl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…