- 13 Ekim 2013
- 1.106
- 584
- 123
- Konu Sahibi Narinkizim
Ekledim canim
efecim
canım sağolasın haber verdiğin için ama eşim bu tarz kullanmıyor :44::44:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ekledim canim
efecim
Tamam canım o kadar acelesi yok zatenCanim ben ancak aksam gorusebilirim sehirdisinda bugun yogun olur.simdi soramam.aksam netlestiririz
efecim
Canım orjinal lacoste marka saat isvicre basel manor'dan satın aldım eşim kolun'da takıp geldi, benzeri'de olduğu için bunu satalım dedik ürün resimler'dekinin aynısı, düşünürsen fotoğrafını çekip koyabilirim, lacoste shop'a gidip gösterebilirsiniz.
Eki Görüntüle 1150332
Eki Görüntüle 1150333
Eki Görüntüle 1150334
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bu topikle iznin olursa bende ilgileneyim canım tabi öncelik sende olma şartıyla bu kahve lacoste benimde çok hoşuma gitti fiyat bilgisi verebilir misiniz:)
canım sağolasın haber verdiğin için ama eşim bu tarz kullanmıyor :44::44:
Fiyatı arkadas henüz söylemedi lacoste nin canım tabi sen de talip olabilirsin canım
bu topikle iznin olursa bende ilgileneyim canım tabi öncelik sende olma şartıyla bu kahve lacoste benimde çok hoşuma gitti fiyat bilgisi verebilir misiniz:)
Canım 599 tl'ye satın aldık , dilersen bir inceleyin fiyatlarını, fakat şuan jalatini dahi yeni çıkmasına karşı ben fiyatı aldığım fiyatın yarısının da altın'da bir fiyata vereceğim , zaten ilanını falan koymadım biryere ihtiyacı olan durumu'da olan forum üyesi kaçırmasın.:):)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kimsede yok mü bayanlar
Buldunuz mu saati?
Malesef canım henüz bulamadık
ben eski erkek arkadaşıma Boyner'den çelik kordonlu Esprit marka bir saat almıştım. Ben saati hediye ettikten 10 gün sonra ayrıldık ve saati bana geri verdi. Şimdi dolabın bir kenarında öylece duruyor. Hiç olmazsa işe yarasın. Dediğim gibi gümüş rengi çelik kordonlu düşünürseniz foto atarım.
ONcelikle ayrılmanıza cok üzüldüm canım esim ancak persembe aksamı gelir istersen o gun yükle fotografı ,ister mail adresime yolla ,eşimde metal tarzını seviyor mesala ikinci yüklenen ,deri kordonlu olmayanı beğenmişti
şimdilik netten bir fotoğraf paylaşıyorum fikir olsun diye. model olarak beğenirseniz bendeki saatin fotolarını da göndereceğim.
Eki Görüntüle 1161071
Esprit marka ES 103241 model.
Canım esim henüz gelmedi ama gelince göstereyim fiyatını bahane edebilir ama