• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Markalı erkek saati arıyorum esim icin

Canım orjinal lacoste marka saat isvicre basel manor'dan satın aldım eşim kolun'da takıp geldi, benzeri'de olduğu için bunu satalım dedik ürün resimler'dekinin aynısı, düşünürsen fotoğrafını çekip koyabilirim, lacoste shop'a gidip gösterebilirsiniz.
Eki Görüntüle 1150332
Eki Görüntüle 1150333
Eki Görüntüle 1150334

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bu saati beğendim ne kadar istiyorsun canım:17::17:

bu topikle iznin olursa bende ilgileneyim canım tabi öncelik sende olma şartıyla bu kahve lacoste benimde çok hoşuma gitti fiyat bilgisi verebilir misiniz:)

Canım 599 tl'ye satın aldık , dilersen bir inceleyin fiyatlarını, fakat şuan jalatini dahi yeni çıkmasına karşı ben fiyatı aldığım fiyatın yarısının da altın'da bir fiyata vereceğim , zaten ilanını falan koymadım biryere ihtiyacı olan durumu'da olan forum üyesi kaçırmasın.:):)

Canım 599 tl'ye satın aldık , dilersen bir inceleyin fiyatlarını, fakat şuan jalatini dahi yeni çıkmasına karşı ben fiyatı aldığım fiyatın yarısının da altın'da bir fiyata vereceğim , zaten ilanını falan koymadım biryere ihtiyacı olan durumu'da olan forum üyesi kaçırmasın.:):)

özelden bana yazar mısın fiyatı durumu nasıl anlaşırız;) son halini:34::34::34:

Malesef canım henüz bulamadık

ben eski erkek arkadaşıma Boyner'den çelik kordonlu Esprit marka bir saat almıştım. Ben saati hediye ettikten 10 gün sonra ayrıldık ve saati bana geri verdi. Şimdi dolabın bir kenarında öylece duruyor. Hiç olmazsa işe yarasın. Dediğim gibi gümüş rengi çelik kordonlu düşünürseniz foto atarım.

ben eski erkek arkadaşıma Boyner'den çelik kordonlu Esprit marka bir saat almıştım. Ben saati hediye ettikten 10 gün sonra ayrıldık ve saati bana geri verdi. Şimdi dolabın bir kenarında öylece duruyor. Hiç olmazsa işe yarasın. Dediğim gibi gümüş rengi çelik kordonlu düşünürseniz foto atarım.

ONcelikle ayrılmanıza cok üzüldüm canım esim ancak persembe aksamı gelir istersen o gun yükle fotografı ,ister mail adresime yolla ,eşimde metal tarzını seviyor mesala ikinci yüklenen ,deri kordonlu olmayanı beğenmişti

ONcelikle ayrılmanıza cok üzüldüm canım esim ancak persembe aksamı gelir istersen o gun yükle fotografı ,ister mail adresime yolla ,eşimde metal tarzını seviyor mesala ikinci yüklenen ,deri kordonlu olmayanı beğenmişti

şimdilik netten bir fotoğraf paylaşıyorum fikir olsun diye. model olarak beğenirseniz bendeki saatin fotolarını da göndereceğim.

$6770-l39jz29v.jpg

Esprit marka ES 103241 model.

Son düzenleme:
şimdilik netten bir fotoğraf paylaşıyorum fikir olsun diye. model olarak beğenirseniz bendeki saatin fotolarını da göndereceğim.

Eki Görüntüle 1161071

Esprit marka ES 103241 model.

Esimin bumodeli begenecegine adım gibi eminim çünkü ne zaman saat alacak olsak bu tarzlara yönelir fiyat olarak ne düşünüyorsun canım

merhaba fossil CE5010 marka saati almıştım babam çok genç işi diye beğenmedi hiç kullanılmadı jelatinleri bile duruyor düşünürseniz (resimler temsili)

$indir.jpg $CE5010.jpg

Back