- Konu Sahibi Narinkizim
Merhaba arkadaslar esim icin marka saatler arıyorum tabi orijinal olmalı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Esim dogum gunumde 4gun once bana ve kendine de saat almis.eski saati bosa cikti tabii.ilgilenirsen orjinal slazenger erkek saati var elimizde fazladan.satmayi dusunmemistim.talip olunca yazayim dedim ilgilenirsen yarin foto eklerim
efecim
Eki Görüntüle 1150182 Eki Görüntüle 1150183 Eki Görüntüle 1150184
canım bir arkadaş için eklemiştim sanada ekleyeyim dedim resimleri.. birebir replika orjinal istiyorum demişsin gerçi ama bunun orjinali oldukça pahalı zaten.. markası hublot ..
Fotograf ekler mısın canım
Kodunu falan yazarim hem sende kontrol edersin
efecim
Canım orjinal lacoste marka saat isvicre basel manor'dan satın aldım eşim kolun'da takıp geldi, benzeri'de olduğu için bunu satalım dedik ürün resimler'dekinin aynısı, düşünürsen fotoğrafını çekip koyabilirim, lacoste shop'a gidip gösterebilirsiniz.
Eki Görüntüle 1150332
Eki Görüntüle 1150333
Eki Görüntüle 1150334
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yarin eklesem olur mu?bebis uyuyor da odada
efecim
Iste burda
efecim
Canım fiyat olarak ne düşünüyorsun bir de aksam esime göstermem gerek bir arkadas daha sormuş ya o yüzden cevabı aksam versem olur mü
Tatlim zaten bende esime henuz soylemedim.bi fiyatta bicmedim.zaten benimde sormam lazim.cevabin olumlu olursa bende eaime sorarim.ok
efecim
Tamam bitanem begenecegini sanıyorum çünkü su anki saati de aynı tarzda casio nun 14.30 da kızımı okuldan getirecek yukarı çıkarsa bir göstereyim sen de istersen eşinin ağzını bir ara fiyat olarak ne der