erkek bebek tulumları kaçırmayın arkadaşlar!!!

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
erkek bebek tulumları kaçırmayın arkadaşlar!!!
canmmmm haber bekliyorm sendennnn???
yaaaa bent tulumları istiyoooommmm(( üüüüühüüüüüühüüüühhüüü
![]()
canım çok özü dilerim geç döndüm sanasadece şortlar ve yakalı t-shirt yok elimde diğerleri mevcut tanesi 5 lira :) hepsi sıfır ayarında aldığında göreceksin asla pişman olmazsın!
3 tulumu cok beğendm o resme ekledklerimi yollarmsn bana ödeme içn bilgilerni msjlarmsn bnde adresmi yollicm:))
tamam canım yeşilini ve krem rengini düşünmüyormusun takımı bozma bence:) bu fiyata kaçmaz!
ewt cnm yolla onuda:)canım bu arada gri yakalı uzun kollu mothercare badyide gönderiyorum dimş onun fotosunuda koymuşsun..
dur dur vazgeçtim o gri yakalıdan onn yerine yeşil tulumu yolla. yakası kolları kırmızı olan var ya.canım bu arada gri yakalı uzun kollu mothercare badyide gönderiyorum dimş onun fotosunuda koymuşsun..
dur dur vazgeçtim o gri yakalıdan onn yerine yeşil tulumu yolla. yakası kolları kırmızı olan var ya.![]()
he tamam canım anlaştık:)
tulumlardan krem rengi olan kaldı elimde...diğerleri satıldı.Eki Görüntüle 1043936 Eki Görüntüle 1043938 Eki Görüntüle 1043939 Eki Görüntüle 1043941 Eki Görüntüle 1043942 Eki Görüntüle 1043943 Eki Görüntüle 1043946 Eki Görüntüle 1043947
mothercare 9-12 ayaklı tulumlar yenisinden farksız belki 2 belki 3 kez giyilmiş kaçırmayın renkler süper kırmızı hele favorim hiçbir renk solması yok
tanesi 5 tl
Eki Görüntüle 1101270 Eki Görüntüle 1101272 Eki Görüntüle 1101273
barby dotor seti bikaçgün önce akmerkezden alındı çok yeni teyzesi almış fakat bizde başka var.8 tl fiyatı.