• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El markalı ayakkabı bot mont kıyafet kız 6-7-8 erkek 2 syf 44 sonrası

erkek bebek tulumları kaçırmayın arkadaşlar!!!

$DSCN6249.webp$DSCN6245.webp$5..webp$3lira.webp$3..webpEki Görüntüle 1086489 $2lira.webp hepsi çok güseller cnm satılmadıysa bunları bana toparlarmısın? öedeme için bilgilerinide msjla.:16::16:

yaaaa bent tulumları istiyoooommmm:((( üüüüühüüüüüühüüüühhüüü:43::43::43:

canım çok özü dilerim geç döndüm sana :( sadece şortlar ve yakalı t-shirt yok elimde diğerleri mevcut tanesi 5 lira :) hepsi sıfır ayarında aldığında göreceksin asla pişman olmazsın!

canım çok özü dilerim geç döndüm sana :( sadece şortlar ve yakalı t-shirt yok elimde diğerleri mevcut tanesi 5 lira :) hepsi sıfır ayarında aldığında göreceksin asla pişman olmazsın!

3 tulumu cok beğendm o resme ekledklerimi yollarmsn bana ödeme içn bilgilerni msjlarmsn bnde adresmi yollicm:))

benetton mont yeniden farksız hiçbir sorunu yok sıcakcık tutuyor.sadece arabaya binene kadar kadar bikaç kere giyilmiştir.12-18 ay 50 tl
gömlek daha öncede eklemiştim ca marka 86 cm 8 tl
mothercare kız pantalon inanılmaz tarz bişey.oğlumada saklamak şstedim ama yıldızları var cebinde:( bayılıyorum bu pantalona.kumaşı muhteşem çok yumuşak bir dokusu var. 5-6 yaş tertemiz hiçbir sorunu yok alındığı gibi duruyor benim biraz etek tutkunu pek giyilmedi 25 tl
çoraplar 4-5 yaş uyumlu penti 1 er tl
ayakkabılar 27 numara ortapedik nuh baby 17 tl hiçbir sorunu yok çok az kullanıldı.

$DSCN7222.webp$DSCN7223.webp$DSCN7224.webp
barby dotor seti bikaçgün önce akmerkezden alındı çok yeni teyzesi almış fakat bizde başka var.8 tl fiyatı.

canım senden aldığım ürünlerden çok çok menmunum hele o sıfır olan lcw penya favorilerimizden birde şu siyah ayakkabı 29 ,30 numara olsaydı süper olurdu böyle ayakkabı arıyordum

Back