Bebek İkinci El markalı ayakkabı bot mont kıyafet kız 6-7-8 erkek 2 syf 44 sonrası

oy canım ya çok mutlu ettin beni bende sana satış yapmaktan çok keyif alıyorum öpüyorum çok yine görüşücez yenilerle:))

jkesinlikle katiliyorum nicholcumm:) cok temiz cok kaliteli urunleri cok uyguna aldim bende hemdeeee cok seker bir bayan:)

jkesinlikle katiliyorum nicholcumm:) cok temiz cok kaliteli urunleri cok uyguna aldim bende hemdeeee cok seker bir bayan:)

:)) bizim zevkler genelde paralel gidiyor seninle canim..atine de bizim isteklerimize her yonden cevap veriyor :))

canım elinde kalan yada ekleyecek oldukların varmı?

kızım için 4-5-6 yaş olanlara bakabilirim

oğlan için de 1,5 2 yaş

kalanları düzenleme yaparsan sevinirim

canım elinde kalan yada ekleyecek oldukların varmı?

kızım için 4-5-6 yaş olanlara bakabilirim

oğlan için de 1,5 2 yaş

kalanları düzenleme yaparsan sevinirim

tamam canım bakınim bi eklicem varsa eklerim yoksa bir düzenleme yapıcam :)

kıyafetlerin bedeni ve fiyatı nedir?

selam canım pembe şort C&A marka simli belden ayarlamalı hiçbir sorunu yok yeni gibi 10 tl 116 cm 4-5
üzerindeki bluzun omuzunda bir delik var 3 tl 5-6 yaş fakat 4-5 yaşa daha uyumlu
lcw yelek içi ince polarlı resimdede göstermeye çalıştım oda 5-6 yaş 4 yaşta giyer 5 tl zımba

Almayi dusunuyorum ama tek urun kargo ile cok olur,baska ekleyecegin var mi? Bir de takas dusunur musun?

canım senin çocuk kızmı erkek mi bende ikiside varda ona göre bakim dedim.takas düşünürüm canım sende elinde olanları söylersen...görüşürüz..

ugg bot 27 numara 25 tl 3 4 kez giyildi
kahve çizme deichmann dan almıştım 26 numara 15 tl fermuar yerinde küçüçük bir delik var belli olmuyo.
gri eşofman c&a marka 110 cm 5 tl
pembe eşofman waikiki 5-6 yaş 5 tl
waikiki yelek 5 tl
çoraplar 2 tl
peluş oyuncaklar 5 tl
barby tablet eğitici oyuncak 10 tl

canım senin çocuk kızmı erkek mi bende ikiside varda ona göre bakim dedim.takas düşünürüm canım sende elinde olanları söylersen...görüşürüz..

Erkek canim,sende 23 no spor ayakkabi varsa bakabilirim. Benim de konularima bak,bit pazarinda da var.

Erkek canim,sende 23 no spor ayakkabi varsa bakabilirim. Benim de konularima bak,bit pazarinda da var.

yok canım benimki daha 21 giyiniyo zayıf ayakları bakarım canım senin konuna. ne kadarlık senin oğlun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…