• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El markalı ayakkabı bot mont kıyafet kız 6-7-8 erkek 2 syf 44 sonrası

Canim benim kargomu yolladinmi?yolladiysan takip no ogrenebilirmiyim?

gönderdim canım yazamadım sana kusura bakma ertesi gün eşim trafik kazası geçirdi hastanede şimdi:( yarın çıkıcak inş..önemli bişey yok gerçi.dur bulayım takip numarasına

gönderdim canım yazamadım sana kusura bakma ertesi gün eşim trafik kazası geçirdi hastanede şimdi:( yarın çıkıcak inş..önemli bişey yok gerçi.dur bulayım takip numarasına

kp01504893921 canım takip numarası bu

Ayy canim cok gecmis olsun..onemli bisey olmamasina sevindim..umarim cabuk atlatir..tesekkur ederim canim...

sağol canım benim inşallah..öpüyorum çok.
Hayatim kargom geldi..yine yaniltmadin beni arkadasim..tertemiz misler gibi cicilerimiz..indirim yaptigin halde birde hediye koymussun..tekrar tesekkurler hersey icin...gorusmek uzere...

Hayatim kargom geldi..yine yaniltmadin beni arkadasim..tertemiz misler gibi cicilerimiz..indirim yaptigin halde birde hediye koymussun..tekrar tesekkurler hersey icin...gorusmek uzere...

görüşürüz canımın içi güzel günlerde kullansın inşallah tekrar görüşmek üzere:))

kıyafetlerimiz geldii hepside harika keşke yaşımıza uygun olsaydılar:))giydirmek için sabırsızlanıyorumm:)))

kıyafetlerimiz geldii hepside harika keşke yaşımıza uygun olsaydılar:))giydirmek için sabırsızlanıyorumm:)))

canım çok sevindim iyi günlerde kullansın inşallah zaman çabuk geçiyor bir bakıcaksın üzerine küçük bile gelmiş:))

$DSCN7075.webp$DSCN7076.webp$DSCN7077.webp

mango kids sezon ürünü şort 7-8 yaş yazıyor fakat 5-6 yaş uyumlu sadece bir kez giyildi elde yıkanması gerekiyor.12 tl çok tarz bir şort alan asla pişman olmaz...

canım 19 numara nuh baby deri ortapedik en son 16 tl olur 1 tlde benden kesiliyo.

numara uygunsa alın derim..belki bilmezsiniz markayı ama nuh baby benim bebeklik ayakkabılarımın markasıı:)))))))kardeşimde bende bu markayla büyüdük:)) hatta bize her doğum günümüzde kart yollarlardı çok şirinlerdi:))) ayakkabıları deri çookk kaliteli oluyor..bize uysa kaçırmazdım ama 19 no ayakkabımız var 20 ye doğru geçişteyiz:))))

atineden daha önce alışveriş yaptınıızmı bilmem ama ben 2 defa yaptım ürünleri tertemizz:))

Son düzenleme:
numara uygunsa alın derim..belki bilmezsiniz markayı ama nuh baby benim bebeklik ayakkabılarımın markasıı:)))))))kardeşimde bende bu markayla büyüdük:)) hatta bize her doğum günümüzde kart yollarlardı çok şirinlerdi:))) ayakkabıları deri çookk kaliteli oluyor..bize uysa kaçırmazdım ama 19 no ayakkabımız var 20 ye doğru geçişteyiz:))))

atineden daha önce alışveriş yaptınıızmı bilmem ama ben 2 defa yaptım ürünleri tertemizz:))

canımın içi çok teşekkür ederim :) onurlandırdın beni...evet gerçekten nuh baby çok kaliteli ürünler satıyor kızımada hep oradan alırım ...öpüyorum senide tekrar görüşmek üzere canım:)

mavi uzun kollu body C&A marka 4 lira sorunsuzdur bütün ürünler.
sax mavisi uzun kollu body D harfi olan 68 cm C&A marka 4 lira
askılı kot salopet hiç kullanılamdı 5 tl 68 cm 6 ay yazıyokadife pantalon füme rengi lcw marka 1 2 kere giyildi 62-68 cm 3-6 ay 5 lira
krem rengi yaka ve kollarda kahve olan uzun kollu body mothercare 3-6 ay 4 lira
füme rengi mevsimlik pantalon 3-6 ay 5 lira çok az kullanıldı
çigileri olan uzun kollu body mothercare 6-9 ay 4 tl
kahve mavi çizgili hrıka cool clup 80 cm 6 lira
gri yeşil çizgili beyaz yakalı uzun kollu body mothercare 6-9 ay 4 tl
bordo kazak lcwbir keregiyildi 5 tl yepyeni 3-6 ay
füme rengi yakalı arkasında 33 yazan uzun kollu body 4 tl
aslanlı uzun kollu body hiç kullanılmadı sadece yıkandı 6 tl
yakalı lacivert mothercare t-shırt 9-12 ay 3 lira
lacivert kanz marka şort 12 ay yaıyo falak 9 12 uyumlu 4 lira
yeşil t-shırt önü otobüs resimli olan panço marka bir kere giyildi 68-74 cm 4 lira
mavi kısa şort ff marka 2 lira 6-9 ay
ruruncu aslna resmi olan kolsuz body lcw marka 3 lira
uyku seti sadece fazla olduğundan satılık yerim yok 15 tl ye düşürdüm kaçırmayın!
yazlık sandalet deri ortapedik ayakkabı 19 numara 20 tl
bot mothercare marka 20 buçuk numara 15 tl
ev ayakkabısı 2 ay önce 25 tl ye aldım:( çok az kullanıldı küçük almışım 19 numara 6 tl
reebok ışıklı spor ayakkabı sayılı kullanıldı dışarıda bir yada 2 kez giymiştir yürüyemiyodu zaten arada bastırdık sadece 20 tl 19 buçuk numara ışıkları yanıyor hiçbir sorunu yok yepyeni.
kot pantalon lcw marka hiç kullanılmadı sadece yıkandı ve denendi 9-12 ay 7 tl
wenice marka kot pantalon 15-18 ay 86 cm sorunsuz 6 tl lacivert yanları cepli şort 12 ay belden ayarlanabilir 5 tl

kızlar içinde ürün eklicem yakında toparlıcam arkadaşlar...
canim elinde ension kalanlari guncellesen cok mesajlasma var hangileri satildi satilmadi anlayamadim;)

Begendiklerim 1.askili kot salopet
2.kapsonlu cizgili cool club hirka
3.4.kot pantolonlar 2 tane (onunde cizgi olan kiz mi? Kizsa kalsin)
5.lacivert sort kanz ipsiz olan
6.yakali lacivert tişört
7.yesil tişört
8.aslanli kolsuz nekadar olur beden olarak 6aydan 70cmden kucuk var mi bu yazdiklarim icinde
Birde lacivert yakali tişört solmussa kalsin odeme kargo nasil oluyo hangileri elinizde vardi son fiyat nolur bunlari cevaplarsaniz sevinirim

canım istediklerin elimde yakalı t-shırtte solma yok.6 aydan küçük yok canım içinde.birde laciver kanz şort demişsinya penyemi yanları çepli kumaş olanmı ikiside mevcut.

Back