canım deri olan yazlık beyaz ortapedik ayakkabı 19 numara 20 tl
mothercare bot 20 buçuk numara 15 tl
reebok ışıklı spor ayakkabı 19 buçuk numara 20 tl yeniden farksız
ev ayakkabısı 19 numara 6 lira tertemiz.toplu alırsan indirim yaparım canım
yok canım bunlarımı göndereyim sana?
Tamam canim bunlari istiyorum..brctlp arkadasim somon rengi ust ve alti almaktan vazgecerse eger onlari da istiyorum..beklemedeyim ben siz netlestirin alisverisi :))
hep bi kapışma var aramızda zaten:)) reebok ayakkabıları beğenirsem onları alırım sana bırakırım istediklerini cnm..beklemede kal:)
Tamam canim bunlari istiyorum..brctlp arkadasim somon rengi ust ve alti almaktan vazgecerse eger onlari da istiyorum..beklemedeyim ben siz netlestirin alisverisi :))
reebok ayakkabıyı bulamıyorumm:)
reebokları buldum ama kıza hiiç olmaz:) somon renk takım benimmm:)) zaten yeşil gymboore elbisede aklım kalıd:)
tamam canım biz netleştik ayırdım ona izmite gelince alıcak.sen ayakkabılarıdamı düşünüyorsun?
reebokları buldum ama kıza hiiç olmaz:) somon renk takım benimmm:)) zaten yeşil gymboore elbisede aklım kalıd:)
Yok canim ben ayakkabi dusunmuyorum olmaz zaten kizim su an 22-23 giyiyor..sisme yelegi de alsam hepsi icin son fiyat ne dersin?
canım 31 tl oluyo 30 diyelim o zaman sıfır üründe var içinde zaten çok uygun tutmaya çalışıyorum fiyatları.1 tl de ptt kesiyo bendenyoksa biliyosun 3ün 5 in lafını etmem daha önce alışveriş yaptık:) bende kızıma yeni bir şişme yelek alıcam ve en az 45 tl den aşağı bulamadım
Sende haklisin ama bende daha kargo oducem..25 te anlasalim..daha cok alisverisimiz olucak bu gidisle :) hepsi guzel birini birakayim diyorum ama bilemedim hangisinden vazgecsem( cok oldu bu ay yine aldiklarim..kirma beni de alayim hepsini :))
oy ben sana kıyarmıyım ya tamamdır anlaştık o zaman 25 tl bugün kargoya gidicem zaten gönderirim senin ürenleride öptüm canım yakışıklıya iyi bak:))
Canim adresim varmiydi sende?yalniz bisey rica edicem..cuma gunu verirmisin benim kargomu?haftaya elime gecsin..cuma ve ctesi yokum evde..ayrica coook tesekkur ederim inceligin anlayisin icin..bol kazanclarin olsun canim..sende op kuzularini :)
Mersi hayatim :) adresimi de aksam laptopu acip yazayim..simdi telden baglaniyorum..bende optum canim :)tamam canımın içi olur tabi adresine baktım ama bulamadım sen gönderde ben kaydedeyim adresini.cuma günüde gönderirim canım öpüyorum çok:)
ayy yakışıklı dedim prenses dicektim benim yakışıklıda varya dilime dolandı:))
aa ciddimisin Allah bağışlasın canım benim hepsinin tadi ayrı:))canim bende de var bir yakisikli :) kizimin abisi var teyzesi :) allah hepimizin evlatlarini bagislasin esirgesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?